tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post293485640770160586..comments2023-09-29T22:14:02.705+04:00Comments on غذای دلخواه: شیرینی عسل آلمانیArghavanhttp://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-84718034733237032342015-10-21T18:03:01.165+04:002015-10-21T18:03:01.165+04:00خیلی ممنون شادی جون <3
نوش جونت باشه عزیزم ، ا...خیلی ممنون شادی جون <3 <br />نوش جونت باشه عزیزم ، احتمالا همه ی شیرینی های عسلی خوشمزه هستند . ترکیب زنجبیل با پرتقال عالی می شه . <br />احتمالا همون مشکل فیلتر شکنه که درست لود نمی شه عکس ها Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-37720491620153391292015-10-21T18:01:26.784+04:002015-10-21T18:01:26.784+04:00خیلی ممنون گیلدا جون <3 شما همیشه لطف دارید
جا...خیلی ممنون گیلدا جون <3 شما همیشه لطف دارید <br />جاتون خالی ، واقعا خوشمزه بود . یکم زنجبیل با پرتقال خیلی خوب می شهArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-57648725838909856872015-10-20T13:49:25.494+04:002015-10-20T13:49:25.494+04:00به به خوشمزه به نظر میرسه منم یه شیرینی عسلی درست ...به به خوشمزه به نظر میرسه منم یه شیرینی عسلی درست کردم ترکیبش رو با زنجبیل باید امتحان کنم نوش جووون<br />راستی من بازم یکی از عکسها رو بد می بینم نمی دونم چرا سفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-92027124973165273892015-10-14T21:03:05.497+04:002015-10-14T21:03:05.497+04:00به به , چه شیرینی های شده ارغوان جون , همینجور عکس...به به , چه شیرینی های شده ارغوان جون , همینجور عکسهات عالی شدن <br />عسل ترکیب خیلی خوبی میتونه باشه واسه شیرینی ها <br />البته من هم واسه میگرنم ترجیح میدم که بدون زنجبیل امتحان کنم :)gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-53005139953534849462015-10-13T21:53:39.131+04:002015-10-13T21:53:39.131+04:00سلام
به جای جوش شیرین می تونید 2.5 تا 3 برابر مقد...سلام <br />به جای جوش شیرین می تونید 2.5 تا 3 برابر مقدار ذکر شده از بیکینگ پودر استفاده کنید <br />برای این شیرینی بهتره که از کاغذ روغنی استفاده کنید و اگه در ایران از کاغذ روغنی های براق استفاده می کنید روی کاغذ روغنی رو با قلمو روغن مایع بمالید <br />عسل رو لازم نیست رقیق کنید با همون غلظتی که داره قابل هم زدن با هم زن برقی هستش ولی اگه عسل رو تو جای سرد یا یخپال گذاشتید که سفت شده می تونید کمی حرارتش بدید تا رون بشه <br />کره رو باید ذوب کنید تا به حالت مایع در بیاد ف می تونید روی اجاق یا داخل مایکرویو این کار رو انجام بدید <br />اگه عسلتون سفت و غلیظه می تونید با کره و شکر روی اجاق روی شعله ی کم بذارید تا کره آب بشه و شکر حل بشه ولی قبل ازاضافه کردن تخم مرغ باید بذارید تا کمی خنک بشه Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-28951787707188926172015-10-13T19:48:29.994+04:002015-10-13T19:48:29.994+04:00سلام دوست هنرمندم چندتا سوال دارم ک ممنون میشم راه...سلام دوست هنرمندم چندتا سوال دارم ک ممنون میشم راهنمایی کنی . 1 - جایگزینی برای جوش شیرین هست ؟ 2- سینی و با کره چرب کنیم؟ 3 - عسل و چطور رقیق کنیم که بشه هم زد ؟ 4 - کره باید خودش بهدما برسه یاروی شعله ذوب بشه . ممنونم از رسپی های هنرمندانت عزیز دلم .Anonymousnoreply@blogger.com