tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post8687720656300264608..comments2023-09-29T22:14:02.705+04:00Comments on غذای دلخواه: کیک حلوا شکریArghavanhttp://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-68996481102657066392014-10-21T22:54:28.245+04:002014-10-21T22:54:28.245+04:00مهم نیست عزیزم ، انتظار عکس خیلی عالی یا حرفه ای ا...مهم نیست عزیزم ، انتظار عکس خیلی عالی یا حرفه ای از شما نمی ره ولی هر وقت که دوست داشتید می تونید برام بفرستید . <br />آره ،قالب 22 سانتی برای این کیک کوچیکه و خوب کاری کردید که بقیش رو تو قالب مافین ریختید.<br />آشپزی همش آزمایش و خطاست و آدم باید روشی پیدا کنه که با وسائل و مواد در دسترسش بتونه درست کنه . در آشپزی باید جرات ریسک داشت . Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-13313089110368170482014-10-21T12:10:34.810+04:002014-10-21T12:10:34.810+04:00ببخشید من یادم رفت بگم چون هل کوبیده نداشتم و عرق ...ببخشید من یادم رفت بگم چون هل کوبیده نداشتم و عرق هل داشتم یه قاشق چایخوری عرق هل ریختم و دو قاشق چایخوری زعفران آبکرده :) ببخشید دیگه غوره نشده مویز شدم و رسپیتون را دستکاری کردم :)آمنهnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-29688904766790090542014-10-21T12:06:19.235+04:002014-10-21T12:06:19.235+04:00مرسی عزیزم . من از کیک عکس گرفتم ولی چون نمیدونستم...مرسی عزیزم . من از کیک عکس گرفتم ولی چون نمیدونستم میتونم براتون بفرستم عکس با کیفیت و خوبی نیست ایشالا هر کدوم از رسپی های دیگه را که استفاده کردم حتما ازش خوب عکس میگیرم و براتون میفرستم . راستی من چون احساس کردم قالبم کوچیکه (قالب کمربندی 22 سانتی) یه مقدار از مایه ی کیکم اضافه موند و اون را توی قالبهای مافین ریختم و در کمال تعجب همون یه مقدار مایه حدود ده تا مافین شد :)آمنهnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-52160492282757078192014-10-21T10:41:07.384+04:002014-10-21T10:41:07.384+04:00سلام آمنه جان
خواهش می کنم . نوش جونتون باشه عزیز...سلام آمنه جان <br />خواهش می کنم . نوش جونتون باشه عزیزم . خوشحالم که خوشتون اومده <3 . اگه ازش عکسی گرفتید و دوست داشتید می تونید برام تو فیسبوک بفرستید تا در آلبوم هنر همراهان عزیز قرارش بدم .Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-59161260250348018712014-10-21T01:04:21.390+04:002014-10-21T01:04:21.390+04:00با سلام من این کیک را درست کردم بافت و طعم و عطرش ...با سلام من این کیک را درست کردم بافت و طعم و عطرش عالی بود مرسی از دستور جالبتون آمنهnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-24556747976800149722014-10-01T14:15:52.191+04:002014-10-01T14:15:52.191+04:00لطف دارید نگار جان <3
امیدوارم درست کنید و لذت...لطف دارید نگار جان <3<br /> امیدوارم درست کنید و لذت ببرید . از همین الان نوش جونتون Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-17886430032124798462014-09-30T19:46:57.667+04:002014-09-30T19:46:57.667+04:00واقعا هنرمند اید حتما درستش میکنمواقعا هنرمند اید حتما درستش میکنمAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06517159819430065205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-57378259687417460802014-09-21T19:42:15.821+04:002014-09-21T19:42:15.821+04:00از بابت عجیب بودن مثل خودمی :)))
من عاشق دستورات ع...از بابت عجیب بودن مثل خودمی :)))<br />من عاشق دستورات عجیب و قریب هستم gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-1064030952265384202014-09-17T20:36:50.215+04:002014-09-17T20:36:50.215+04:00خواهش می کنم عزیزم .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید... خواهش می کنم عزیزم .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ،از همین الان نوش جونتون <3 Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-78934601400143536142014-09-17T12:55:52.035+04:002014-09-17T12:55:52.035+04:00ممنون عزیزم ، حتما میگیرم ، یادداشت کردم ، راست می...ممنون عزیزم ، حتما میگیرم ، یادداشت کردم ، راست میگی ما خیلی هم عقیده هستیم ، مطمئنن این رو هم دوست میدارم :))) هفته ی دیگه میرم خرید و بعد هم این کیک خوشمزت رو درست میکنم ، بازم ممنون :)Rozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-33422655741767707352014-09-16T19:08:50.543+04:002014-09-16T19:08:50.543+04:00قهوه ای و برشته شدنش به خاطر حلوا شکری هستش و زرد ...قهوه ای و برشته شدنش به خاطر حلوا شکری هستش و زرد رنگی داخلش به خاطر زعفرانی که من استفاده کردم حتی اگه زعفران هم نریزید باز هم همین طوری قهوه ای و برشته می شه .Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-9971220916069468022014-09-16T19:07:01.370+04:002014-09-16T19:07:01.370+04:00منم عاشق حلوا شکری هستم و برای همین این کیک رو خیل...منم عاشق حلوا شکری هستم و برای همین این کیک رو خیلی دوست داشتم . حلوا شکری های اینجا مثل مال ایران نیست ،بد نیستا ولی خب مثل مال ایران نیست . تو کارفور سه برند حلوا شکری هست یکی النخله که مال عربستان هستش و یکی لبنانیه که یادم نیست اسمش رو و یکی هم هست که تولید اماراته . اون لبنانی و اماراتیه بهتر هستند و شبیه به هم ولی لبنانیه چرب تره و یه لایه از روغن مایع روشه ،فکر می کنم برای این که خشک نشده میزارن ،برای همین من اماراتیه رو می گیرم که اسمش الصیداوی اللبنانیه و الامارات هستش ،ظاهرا شرکت مشترک لبنانی و امارات هستش که در عجمان تولید می شه. می تونید یه بسته ی کوچک 500 گرمیش رو بگیرید و امتحان کنید .<br />ما در خیلی موارد با هم، هم عقیده هستیم رزیتا جونم <3 Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-78642782440947938592014-09-16T16:40:14.344+04:002014-09-16T16:40:14.344+04:00خواهش می کنم نگین جان ،امیدوارم درست کنی و لذت ببر...خواهش می کنم نگین جان ،امیدوارم درست کنی و لذت ببری ،از همین الان نوش جونتون .<br />ممنون عزیزم فشما هم سالم و شاد باشی <3Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-78934020377624506222014-09-16T15:38:02.175+04:002014-09-16T15:38:02.175+04:00khaili ham khoshrange,range ghaveie khoshrangi ke ...khaili ham khoshrange,range ghaveie khoshrangi ke be khodesh gerefte male khode kayke?ya chize digei ham behesh ezafe kardin?<br />mersiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-15239614461619758342014-09-15T10:38:16.418+04:002014-09-15T10:38:16.418+04:00خیلی جالب بود ، حتما خیلی خوشمزست ، من عاشق حلوا ش...خیلی جالب بود ، حتما خیلی خوشمزست ، من عاشق حلوا شکری هستم ، از حلوا شکریهای اینجا هنوز امتحان نکردم ، معمولا از ایران میگیرم ، حالا اگر تو از اینجا تهیه میکنی ، بهم بگی کدومش خوبه ، تهیه میکنم و این کیک رو درست میکنم ، در ضمن منم مثل تو فکر میکنم ، همش دنبال دستورات جدید و تازه هستم ، درستش هم همینه :)))))))))Rozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-45003339603181992012014-09-15T00:17:08.262+04:002014-09-15T00:17:08.262+04:00ارغوان جون ممنون جالب بود. انشالله امتحانش می کنم....ارغوان جون ممنون جالب بود. انشالله امتحانش می کنم. منم توی دستورات عربی دیده بودم ارده و .. اما حلوا شکری جالب بود. شاد باشیchefneginhttp://www.chefnegin.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-82386257733345087122014-09-14T19:14:27.653+04:002014-09-14T19:14:27.653+04:00من کیکی که توش حلوا شکری داشته باشه رو توی یک وبلا...من کیکی که توش حلوا شکری داشته باشه رو توی یک وبلاگ عربی دیدم ، البته مثلا مراکشی ها هم داخل خیلی از دسر ها و نون ها از حلوا شکری استفاده می کنند .ولی چون دستورش خیلی به نطرم پر کالری بود با روغن جامد و خامه ،کلا دستور رو عوض کردم و با مخلوط کردن یده ی اون کیک با کیک کنجدی که قبلا درست کرده بودم این دستور ایجاد شد . من عاشق چیز های عجیبم ،نمی دونم شاید دوست دارم ثابت کنم چیزهای عجیب الزاما بد نیستند و می تونند خوب باشند ،برای همین اگه چیز عجیبی ببینم حتما امتحانش می کنم .Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-84935810612749850002014-09-14T19:09:58.159+04:002014-09-14T19:09:58.159+04:00خیلی ممنون شادی جون ، خوشمزه بود .جاتون خالی .
من ...خیلی ممنون شادی جون ، خوشمزه بود .جاتون خالی .<br />من هم اولش که می خواستم اینو درست کنم حسابی مشکوک بودم که مقدار شکرش با توجه به حلوا شکری زیاد نباشه ولی وقتی حاضر شد و خوردم دیدم شیرینیش برای من کم شیرین پسند مناسبه .Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-88870211192407005232014-09-14T17:17:23.279+04:002014-09-14T17:17:23.279+04:00ها ها , خیلی جالب بود , اخه دختر این دستورات جالب ...ها ها , خیلی جالب بود , اخه دختر این دستورات جالب رو از کجا میاری ؟؟<br />آدم تو تصورش هم نمیگنجه که تو شیرینی یا کیک از حلوا شکری استفاده کنه <br />مرسی ارغوان جون, واقعا لذت بردم gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-28668468141251499742014-09-14T17:15:05.443+04:002014-09-14T17:15:05.443+04:00بافتش که عالی شده و قطعا خوشمزه هم هست
میخواستم بپ...بافتش که عالی شده و قطعا خوشمزه هم هست<br />میخواستم بپرسم شیرینی اش چطوره دیدم خودت نوشتی که خوبه <br />سر فرصت میام جزییاتشو میخونمسفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.com