tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post899210177747986644..comments2023-09-29T22:14:02.705+04:00Comments on غذای دلخواه: نان خشک روغنی دانه دارArghavanhttp://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-88208156260416268332018-06-28T11:24:48.083+04:002018-06-28T11:24:48.083+04:00عالی ممنون
عالی ممنون <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14924962323224256327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-50047673572800575122015-12-17T06:35:52.338+04:002015-12-17T06:35:52.338+04:00سلام دوست عزیز
فکر نمی کنم ربطی به روغن زیتون داش...سلام دوست عزیز <br />فکر نمی کنم ربطی به روغن زیتون داشته باشه. ممکنه به علت جنس کاغذ روغنی باشه . اگه از کاغذ روغنی های براق استفاده می کنید ، حتما روش رو چرب کنید . Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-54306574349057174452015-12-16T18:29:24.369+04:002015-12-16T18:29:24.369+04:00با سلام من با روغن زیتون درست کردم و به کاغذ روغنی...با سلام من با روغن زیتون درست کردم و به کاغذ روغنی چسبید و اصلا قابل جدا شدن نیست آیا دلیلش همینه.روغن زیتونAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-25222351966010207172015-11-24T15:57:42.433+04:002015-11-24T15:57:42.433+04:00آره من از بچگی دوست داشتم پنیر سوراخ دار بخورم ، خ...آره من از بچگی دوست داشتم پنیر سوراخ دار بخورم ، خیلی به نظرم جالب بود . از بین پنیر های سوراخداری که اینجا هست ، مزه ی پنیر Emmental که همینیه که تو عکس هست رو از همه بیشتر دوست دارم .<br />Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-48146462452980983922015-11-20T02:07:36.357+04:002015-11-20T02:07:36.357+04:00دوست جون پنیرت مثل مال تام و جری ه !دوست جون پنیرت مثل مال تام و جری ه !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-59464172451523617062015-11-19T20:40:18.738+04:002015-11-19T20:40:18.738+04:00به به , این نان تو آلمان هم زیاده و من هم هر از گا...به به , این نان تو آلمان هم زیاده و من هم هر از گاهی تو کیفم هست , چون هم جابجایش راحته و هم خوردنش :)))<br />از اونجایی که پنیر و دانه های مختلف هم داره , کلی لذت از خوردنش میشه برد <br />اما تا به حال خودم تهیه نکردم :۹ <br />دست گلت درد نکنه ارغوان جون, حرف نداره این پستت gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-70496855827377802622015-11-19T19:16:58.081+04:002015-11-19T19:16:58.081+04:00جات خالی شادی جون <3 آره خیلی نونش مغزی و خوشمز... جات خالی شادی جون <3 آره خیلی نونش مغزی و خوشمزه هستش و آسون هم هست ، فقط چون باید در دو قسمت تو فر گذاشت کمی وقت می گیره ولی ابدا توصیه نمی کنم مقدارش رو نصف کنید چون سر سه سوت خورده می شه . برای نگه داریش باید در ظرف در بسته نگه داشت و چون تخم مرغ یا کره یا چیزی که خراب بشه نداره و خشکه ، زیاد می شه نگهش داشت ، البته برای ما 4 روزه تموم شد .خیلی زود هم آدم رو سیر می کنه ولی یه مشکلی که داره اینه که نمی شه دست از خوردنش برداشت :-) و هی دوست داری به خش خش ادامه بدیArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-13769634742346629142015-11-19T18:20:47.574+04:002015-11-19T18:20:47.574+04:00در نگاه اول قبل اینکه تیتر رو بخونم فکر کردم سوهان...در نگاه اول قبل اینکه تیتر رو بخونم فکر کردم سوهان هستش <br />عجب نون مغذی و مفیدی به نظر درست کردنش هم اسون میاد برای من تنبل عالیه <br />چند روز میشه نگهداری کرد؟ بعد از پخت شرایط نگهداریش هم کاش مینوشتی <br />ولی فکر کنم از بس خوشمزه بوده به نگهداری نرسیده خخخسفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.com