tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post978066219515549619..comments2023-09-29T22:14:02.705+04:00Comments on غذای دلخواه: سالاد بلغور و هندوانه با پنیر کبابی (حلومی)Arghavanhttp://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-74211856019688768862015-09-12T09:46:29.454+04:002015-09-12T09:46:29.454+04:00[Shurangama Sutra]
[The Diamond Sutra]
[The Heart ...[Shurangama Sutra]<br />[The Diamond Sutra]<br />[The Heart Sutra]<br /><br />~oṃ maṇi padme hūṃ~<br /><br />/Six samsara /<br />/Cause and effect/ <br />/Engages in introspection sees the nature/<br />/Do not beg abhiññā/<br /><br />Ksitigarbha<br />Maitreya<br />Akșayamati<br />Samantabhadra<br />Mañjuśrī <br /><br />Avalokiteśvara<br />Mahāsthāmaprāpta <br />Amitābha<br /><br />"Bhaiṣajyaguru<br />The Twelve Vows of the Medicine Buddha upon attaining Enlightenment, according to the Medicine Buddha Sutra are:<br />To illuminate countless realms with his radiance, enabling anyone to become a Buddha just like him.<br />To awaken the minds of sentient beings through his light of lapis lazuli.<br />To provide the sentient beings with whatever material needs they require.<br />To correct heretical views and inspire beings toward the path of the Bodhisattva.<br />To help beings follow the Moral Precepts, even if they failed before.<br />To heal beings born with deformities, illness or other physical sufferings.<br />To help relieve the destitute and the sick.<br />To help women who wish to be reborn as men achieve their desired rebirth.<br />To help heal mental afflictions and delusions.<br />To help the oppressed be free from suffering.<br />To relieve those who suffer from terrible hunger and thirst.<br />To help clothe those who are destitute and suffering from cold and mosquitoes."Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-31024630497865648512015-08-19T14:34:32.272+04:002015-08-19T14:34:32.272+04:00اهان ممنون پنیر کبابی دیده بودم فکر کنم ولی نمی دو...اهان ممنون پنیر کبابی دیده بودم فکر کنم ولی نمی دونستم طریقه مصرفش چیهسفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-64407478518693496372015-08-14T00:27:26.122+04:002015-08-14T00:27:26.122+04:00راستی یادم رفت بگم روی بسته بندیش نوشته پنیر کبابی...راستی یادم رفت بگم روی بسته بندیش نوشته پنیر کبابی البته انگلیسیش رو هم زیرش نوشته halloumi cheeseArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-14206582171495820902015-08-14T00:17:15.872+04:002015-08-14T00:17:15.872+04:00خیلی ممنون شادی جون <3 جاتون خالی ، به من که خی...خیلی ممنون شادی جون <3 جاتون خالی ، به من که خیلی چسبید <br />پنیر Halloumi پنیری هستش که اصلیتش مال قبرسه ولی در کشورهای یونان و ترکیه و کشورهای عربی زیاد مصرف می شه . مردم قبرس خیلی دوست دارند که در تابستون این پنیر رو با هندوانه و ریحون بخورند !<br />همون طور که گفتم کارخونه ی کاله تولید می کنه این پنیر رو و تو تهران تو سوپرمارکت ها بود . Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-55420671208623770812015-08-13T13:56:07.642+04:002015-08-13T13:56:07.642+04:00چقدر خوشمزه و خوشگل
جون میده برای شبهای تابستون
...چقدر خوشمزه و خوشگل <br />جون میده برای شبهای تابستون <br />منم نمیدونستم حلومی چیه که با توضیحاتی که دادی به گیلدا جون فهمیدم ولی نمیدونم توی رشت داریم این پنیر رو یا نه<br />نوش جونسفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-26105384972972400592015-08-13T12:00:28.978+04:002015-08-13T12:00:28.978+04:00سلام گیلدا جون ، خیلی ممنون عزیزم <3 خدا رو شکر...سلام گیلدا جون ، خیلی ممنون عزیزم <3 خدا رو شکر ،من خوبم . شما چطورید ؟ <br />من هستم ولی کلا دیگه زیاد به فیسبوک سر نمی زنم و وبلاگ رو هم هفته ای یک بار آپ می کنم . <br />بله گیلدا جون این پایش همون سالاد تبوله هستش ، البته مزش متفاوته به خصوص برای این که پیازچه نداره و تخمه کدو و هندونه مزه ی متفاوتی بهش می ده . پنیر حلومی یه پنیر هستش که وقتی حرارت می بینه آب نمی شه و این پنیر رو به صورت سرخ شده یا کبابی مصرف می کنند ، نمک نسبتا زیادی هم داره و همین طوری خوردنش لطفی نداره و حتما باید سرخ یا کباب بشه .Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-88797693975890745562015-08-12T23:14:07.551+04:002015-08-12T23:14:07.551+04:00ارغوان جون سلام
خوبی عزیزم ؟
کم پیدایی عزیزم
مر...ارغوان جون سلام <br />خوبی عزیزم ؟<br />کم پیدایی عزیزم <br />مرسی بابت این سالاد خوبت , چیزی شبیه به سالاد تبوله هست , ولی با چند مورد اضافه و لذیذ :) من عاشق بلغور هستم <br />راستی پنیر حلومی چی هست ؟؟ نشنیده بودم :)gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.com