tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post5943351657484615889..comments2023-09-29T22:14:02.705+04:00Comments on غذای دلخواه: چیز کیک ژاپنیArghavanhttp://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-78298602202307456092014-12-14T23:56:29.136+04:002014-12-14T23:56:29.136+04:00ارغوان جان دستت درد نکنه خیلی خواستنی شده فقط خامه...ارغوان جان دستت درد نکنه خیلی خواستنی شده فقط خامه های که من دیدم 30 درصد چربی هستند که برای صبحانه استفاده میشه اگه از این نوع خامه استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-53651953210974455322014-11-24T20:27:02.419+04:002014-11-24T20:27:02.419+04:00خیلی ممنون پگاه جون <3 لطف داری عزیزم :-*خیلی ممنون پگاه جون <3 لطف داری عزیزم :-*Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-14027397772155762652014-11-24T20:26:26.101+04:002014-11-24T20:26:26.101+04:00خیلی ممنون رزیتا جونم <3
منم همین طور عاشق پنیر...خیلی ممنون رزیتا جونم <3<br />منم همین طور عاشق پنیرم ،من پختنی رو بیشتر دوست دارم . اینم خوشمزه بود جاتون خالی عزیزم .Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-71278480438936634332014-11-24T20:24:52.613+04:002014-11-24T20:24:52.613+04:00خیلی ممنون گیلدا جون <3
منم عاشق کیک پنیر هستم...خیلی ممنون گیلدا جون <3 <br />منم عاشق کیک پنیر هستم . این چیز کیک فرقش با چیز کیک های دیگه اینه که تعداد بیشتری تخم مرغ داره و سفیده و زردش از هم جدا می شه و سفیده ی زده شده بافت سبکی بهش می ده .Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-8053649812806795502014-11-24T20:23:19.704+04:002014-11-24T20:23:19.704+04:00خیلی ممنون شادی جون <3
من چیز کیک های پخته شده...خیلی ممنون شادی جون <3 <br />من چیز کیک های پخته شده رو بیشتر از یخچالی ها دوست دارم <br />آخی عزیزم ،کاش می شد برات بفرستم Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-27387904206499086972014-11-20T23:13:08.992+04:002014-11-20T23:13:08.992+04:00مثل همیشه عالی و خوشمزه کارات حرف نداره ارغوان خوش...مثل همیشه عالی و خوشمزه کارات حرف نداره ارغوان خوشگلم دستت طلا :*آشپزی از دل و جانhttps://www.blogger.com/profile/14848258796876686803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-82879586505504752842014-11-20T13:15:15.899+04:002014-11-20T13:15:15.899+04:00منم از عشاق پنیر هستم و فقط یه بار چیزکیک پختنی ام...منم از عشاق پنیر هستم و فقط یه بار چیزکیک پختنی امتحان کردم ، قطعا این خیلی عالی شده ، رنگ رخسار خبر میدهد از سر درون ، خسته نباشی عزیزم از توضیحات کاملت و نوش جونتون :*Rozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-72382402197864767162014-11-20T01:39:45.811+04:002014-11-20T01:39:45.811+04:00عاشق کیک پنیر گرم هستم
البته من مدتها پیش یکی بدو...عاشق کیک پنیر گرم هستم <br />البته من مدتها پیش یکی بدون پایه پخته بودم , ولی به روش بن ماری نبود <br />پس فکر کنم این فقط بخاطر اینکه به این روش پخته میشه نام دیگه داره <br />والی جالب و یکدست و سفید هست , نوش جونتون ارغوان عزیز gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6809296243104321889.post-5904868591193699392014-11-19T19:26:24.566+04:002014-11-19T19:26:24.566+04:00به به چه کردی عزیزم
من باید یه چیز کیک پختنی رو ا...به به چه کردی عزیزم <br />من باید یه چیز کیک پختنی رو امتحان کنم یه روزی بالاخره <br />دستت درد نکنه عالی شده من اون میوه های روش رو میخوام<br />اخرش می میرم نخورده از دنیا میرم :(سفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.com