۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۵, سه‌شنبه

کیک ساده ی ساده !

کیک ساده ی ساده

دوستان عزیزم ، این کیک خیلی خوشمزست و سریع و راحت آماده می شه و بافت نرم و پوکی هم داره و برای صبحانه و عصرانه خیلی مناسبه

 اگه دلتون بخواد خامه هم می تونید بهش بزنید و برای پایه ی کیک تولد استفاده کنید و یا با تغییراتی  مثل اضافه کردن انواع مغز ها و میوه های خشک ، کاکائو ، قهوه ، هل ، زعفران ، کنجد، پوست و آب پرتقال  کیک های متنوعی درست کنید ،در هر صورت خیلی خوشمزس و عصای دسته !
من درست کردن این کیک رو از خانوم نیلوفر کرامتی در صفحه ی آشپزی مدرن فیسبوک یاد گرفتم که جا داره ازشون بسیار تشکر کنم ، واقعا عالیه .



مواد لازم :

تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل خالص کریستالی  1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری سر صاف
نمک 1 پینچ 




روش تهیه :

ابتدا فر رو روی 180  درجه ی سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه .
در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و بعد آن رو الک کنید و کنار بذارید.

در ظرف دیگری شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی 5 دقیقه هم بزنید




و بعد روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه ،سپس شیر رو اضافه کنید و هم بزنید .



حالا همزن برقی رو کنار بزارید و مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و با لیستک و یا قاشق هم بزنید تا مخلو ط بشه



و بعد در قالب  سایز مناسب چرب شده بریزید .



من از قالبی به حجم 2.5 لیتر یا 10 پیمانه استفاده کردم ، قالب مناسب قالبی هستش که خمیر 2/3 ارتفاع قالب رو بگیره .اگه قالبتون نچسب نیست بعد از چرب کردن آرد پاشی کنید و آرد اضافی رو حتما خالی کنید .
قالب رو در طبقه ی وسط فر به مدت 40 تا 45 یا تا وقتی که خلال دنون از داخلش تمیز بیرون بیاد بذارید و بعد از بیرون آوردن از فر قالب رو روی توری سیمی قرار بدید و 10 دقیقه صبر کنید تا خنک بشه


 و بعد از قالب جدا کنید و برگردونید و بذارید روی تور سیمی تا خنک بشه و بعد بببرید و  نوش جان کنید .


*** دمای فر ها با هم متفاوته و شکل و اندازه و جنس قالب هم در زمان پخت قالب موثره ، پس زمان پخت می تونه متفاوت باشه ، بعد از 35 دقیقه می تونید با خلال دندون تست کنید .
*** می تونید به اندازه ی 2/3 پیمانه از  چیپس شکلات هر مغز یا میوه ی خشک یا مخلوطی از هر دوش استفاده کنید که باید دو قاشق بهش آرد اضافه کنید و در آخر به خمیر کیک اضافه کنید .
*** می تونید 4 قاشق غذا خوری از آرد کم کنید و به جاش 4 قاشق غذا خوری کاکائو اضافه کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید .

نوش جان / ارغوان




۸ نظر:

  1. به به ، ارغوان گلم برگشته و بادست پر اومده و یه کیک تپل و خوشمزه ، قالب جدید مبارک ، همه چی عالی و پرفکت عزیز دلم :******

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم <3 همیشه به من لطف دارید
      این قالب رو مامان خانومم که می خواست دخترش رو لوس کنه دفعه ی قبل برام از ایران آورده بود و کیک هم قدیمیمه ولی مونده بود و من هم که پست گذاشتنم نمیومد ولی بالاخره طلسم رو شکستم .

      حذف
  2. اوه ه ه خدای من چه پفی کرده
    دست هر دو درد نکنه واسه این رسپت خوب
    ارغوان جون , پیدات نبود عزیزم , دلتنگت بودیم :)
    راستی تو هم از این قالب خوشکلها خریدی ؟؟ من هنوز دنبالش هستم :/

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون ، جاتون خالی <3
      ایران رفته بودم و بعدشم هنوز جا نیفتاده بودم
      این قالب رو مامانم دفعه ی قبل که از ایران میومد برام خریده و آورده بود . البته از این نوع قالب ها اینجا هست ولی من این طرحش رو اینجا ندیدم ولی طرح گل رزش هم قشنگه

      حذف
  3. عالیه عزیزم توی این قالب خیلی شیک شده ...من منتظرم تو اون کپسولی باکلاسها یه چیزی بدرستی خخخخخ

    چشم شیطون کر باکس نظرات رو تونستم ببینم و کامنت بزارم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون <3 چشمات قشنگ می بینه
      اونو حتما باید یه کاپ کیک با آیسینگ بذارم ، منم که کلا دست به قیفم خرابه
      بلاگ اسپات گاهی قاطی می کنه .

      حذف
  4. وای خدای من
    ارغوان عالی هستی..عااااااااااالی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. وای هانی جون ، شرمنده می کنید استاد <3

      حذف