۱۳۹۴ مهر ۸, چهارشنبه

قایق های پنیری




سلام دوستان عزیزم ، این قایق های پنیری خیلی خوشمزه و شیکه  و می تونه گزینه ی مناسبی  برای یه دورهمی عصرونه باشه .




 شاید اگه نون و پنیر قایقی بگیم مناسب تر باشه ولی خب این یه نون و پنیر معمولی نیست و بیشتر مزه ی پیتزا میده .
خوشحالم که بعد از مدت ها دوباره اومدم اینجا ، دلم تنگ شده بود . مدتی مسافرت بودم و لب تاپم هم خراب شده بود . این پست رو هم قبلا آماده کرده بودم ولی به دلیل خراب شدن باتری لب تاپم نتونسته بودم بذارم . در هر حال امیدوارم که درستش کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید .


مواد لازم

برای خمیر :

آرد 3 پیمانه
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری ( من از روغن زیتون استفاده کردم )
شکر 1 قاشق غذا خوری
شیر ولرم 1 پیمانه

شکر رو به شیر اضافه کردم و در عکس دیده نمی شه !

برای مواد داخل :

پنیر فتا کم نمک 500 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
سیر 2 حبه
اورگانو و آویشن خشک  خرد شده مقداری
مقداری آرد سمولینا  برای کف قالب


روش تهیه :

شکر ، روغن مایع و شیر ولرم رو با هم در طرف بزرگی مخلوط کنید .
2 پیمانه از آرد رو با خمیر مایه و نمک مخلوط کنید . و مخلوط آرد رو به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید . بقیه ی آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف و کمی چسبناک داشته باشید . چون جنس آرد ها متفاوته ، همه ی آرد رو یک دفعه اضافه نمی کنیم که خمیر خشک  و سفت نشه .


 سطح کار رو کمی آرد بپاشید و خمیر رو برای 10 دقیقه ورز بدید تا الاستیک بشه . ظرفی رو چرب کنید و خمیر رو داخلش قرار بدید و سطحش رو یه بعلاوه بزنید و  روی ظرف  رو با سلفون بپوشونید و در جای
گرم قرار بدید تا حجمش 2 برابر بشه .


سیر رو ریز رنده کنید و روغن زیتون رو روش بریزید و بذارید باشه تا طعم سیر به خورد روغن بره .
فلفل دلمه ای خرد شده رو هم با پنیر مخلوط کنید و کنار بذارید .
تقریبا یکساعت طول می کشه  تا حجم خمیر  2 برابر بشه که بستگی به دمای محیط داره .


قالب رو چرب کنید و مقداری آرد سمولینا بپاشید .


پف خمیر رو با دست بخوابونید و کمی ورزش بدید ، سطح کار رو آرد باشی کنید و با وردنه خمیر رو  به قطر 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر دایره ی قالب بزنید . خمیر اضافه مونده رو جمع کنید و دوباره با ورده باز کنید و قالب بزنید تا همه ی خمیر تموم بشه.


من از کاتر 68 میلی متری استفاده کردم .
از مخلوط پنیر مقداری ( 1 قاشق مربا خوری سر پر ) در وسط دایره های خمیر بذارید


 و دوطرفش رو ببندید تا مثل قایق بشه


و با قلمو قایق رو به روغن زیتون سیردار آغشته کنید و بعد در سبزی خشک بزنید


و به شکلی که می بینید در قالب قرار بدید . 


 و با قلمو روی خمیر رو از روغن باقی مونده بزنید .
فر رو روی 200 درجه ی سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه . قالب رو در طبقه ی وسط فر
 قرار بدید تا بپزه ( 20 تا 25 دقیقه ) بعد شعله ی بالا رو روشن کنید تا روش هم کمی برشته بشه ، وقتی شعله ی بالا رو روشن می کنید باید بالاسرش وایسید و مواظبش باشید که نسوزه . بعد از این که از فر در آوردید 5 دقیقه بذارید روی تور سیمی خنک بشه و بعد می تونید سروش کنید . این قایق ها به هم چسبده نیستند و به راحتی جدا می شند و می تونید در هر ظرفی سروش کنید .



*** می تونید از هر سبزی خشکی که دوست دارید استفاده کنید ولی اورگانو و آویشن و ریحان عطر و طعم مناسب تری دارند ، از سبزی پودر شده استفاده نکنید .
*** لزومی نداره که کاتر حتما 68 میلیمتری باشه ولی از نظر من این سایز برای لقمه ای بودنش مناسب بود
*** پنیر فتا همون پنیر سفید صبحانه هستش .
*** من در داخل خمیر هم از روغن زیتون استفاده کردم .
*** قطر قالبی که استفاده کردم 30 سانت هستش .


نوش جان / ارغوان 

۱۰ نظر:

  1. وای ی ی ی ارغوان جون چقدر از حضورت خوشحالم ^_^
    خوبی عزیزم ؟؟ امیدوارم که همیشه سالم باشی
    من نمیدونم چرا ی دفه تو شادی جون و رزک , پیداتون نشد :/
    و واسم خیلی عجیب بود که همزمان با هم دیگه نیومدید
    به هر حال امیدوارم که همه چیز بر وفق مرادت باشه عزیزم
    بابت این نانهای خوشمزه پنیری هم , خیلی ممنون , یقینا میدونی که من عاشق پنیر هستم
    ایده بسیار لذیذی شده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3 خدا رو شکر من خوبم . امیدوارم که شما هم سالم و شاد باشید
      این تقارن اتفاقی هستش ولی خب آدم گاهی وقتش رو برای کارهای مهم دیگه می ذاره ، منم هفته ای یه بار بیشتر آپ نخواهم کرد
      می دونم شما هم خیلی پنیر دوست دارید ، جاتون خالی عزیزم :-*

      حذف
    2. حق داری عزیزم , خود من هم این روزها وقتم خیلی کم شده و مثل سابق نمیتونم به وبلاگ و پیج برسم

      حذف
  2. پاسخ‌ها
    1. چه حس آشنایی بهم دست داد !
      خیلی ممنون ، جات خالی عزیزم

      حذف
  3. چه خوشمزه به نظر میاد
    چقدر عکسهاش رو دوست داشتم ...یه فینگرفود خوشگل و شیکه
    میگم چرا یکی از عکسهای مراحل کار سکته کرده؟ خخخخخ (همون که خمیر تو دستته و داخلش داره پر میشه)
    نوش جون عزیزم حرف نداره

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون ، جاتون خالی عزیزم <3
      چشماتون قشنگ می بینه :-*
      من که اشکالی تو عکس نمی بینم ، یعنی چی سکته زده ؟

      حذف
  4. توی عکسهای مراحل کار چهارمی از پایین عکس دو رنگه یه قسمت انگار عکس بریده شده یه مستطیل کوچیک ...دوباره گذاشته شده روش ...انگشتت شصتت بریده شده ...چیز مهمی نیست فقط مزاح کردم بخندیم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. من این طوری نمی بینم ، برای من عادیه . شاید کامل لود نشده ، نمی دونم . البته روی دستم یکم سایه افتاده چون خیلی سخته که یه دستی دور وایسم و زوم کنم که سایه نندازم روی کار

      حذف
  5. الان خوب میبینمش عجیبه فکر کنم خوب لود نمیشه برای من
    یکی از عکسهای پست جدیدت هم همین مشکلو داره برای من فکر کنم بعد از چند روز خوب میشه
    البته فکر کنم مشکل از سرعت فیلتر شکن منه

    پاسخحذف