ه‍.ش. ۱۳۹۴ بهمن ۸, پنجشنبه

شیرینی پنیری مربایی


دوستان عزیزم ، این شیرینی خیلی خوشمزهست و بافت نرمی داره و درست کردنش هم راحته.

 این دستور بیکینگ و تخم مرغ نداره.


مواد لازم :
پنیر خامه ای 110 گرم در دمای محیط
کره 110 گرم در دمای محیط
شکر ½ پیمانه سر خالی
وانیل خالص ¼ قاشق چازخوری سرخالی
آرد 1 پیمانه + 3 قاشق غذا خوری
مربای تمشک یا هر مربای دلخواه دیگه تقریبا ¼ پیمانه


روش تهیه :
کره و پنیرو وانیل رو با همزن برقی بزنید تا مخلوط بشه و بعد شکر رو اضافه کنید و بزنید تا کرمی بشه . هم زن برقی رو کنار بذارید و آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد . خمیر نسبتا شل و چسبناکه 


روی خمیر رو با کیسه بپوشونید و برای 45 دقیقه تا 2 ساعت در یخچال بذارید (من یکساعت گذاشتم ).
فر رو روی 180 درجه  سانتی گراد روشن کنید و سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید . از خمیر گلوله هایی از خمیر به اندازه ی کوچتر از گردو بردارید و با فاصله از هم در سینی بچینید ،


بعد با انگشت شستتون وسط گلوله ها رو فشار بدید تا وسطش سوراخ بشه و خمیر مقداری پهن بشه ،


در داخل سوراخ های ایجاد شده مربا بریزید ، خیلی زیاد مربا نریزید چون سر می ره و می سوزه .


 سینی رو در طبقه ی وسط به مدت 15 دقیقه بذارید تا دور شیرینی ها طلایی بشه .


سینی رو که از فر در اوردید 10 دقیقه به شیرینی ها دست نزنید تا خودش رو ببنده ، بعد روی تور سیمی بذارید تا خنک بشه .


من از این مقدار 32 عدد شیرینی داشتم ، این بستگی به خودتون داره می تونید سایزش رو بزرگتر بگیرید اگه دوست داشتید ولی بهتره کمتر از 24 تا نباشه چون دیگه خیلی بزرگ می شه !
این شیرینی رو بهتره یه روز بیشتر در دمای محیط نگه ندارید و روی ظرف رو بپوشونید ولی درش رو نبندید تا کمتر نرم بشه . جون کره و پنیر زیادی داره بهتره در یخچال نگهداری کنید و قبل از خوردن بذارید به دمای محیط برسه یا  کمی گرم کنید .


نوش جان / ارغوان


۴ نظر:

  1. به به ارغوان نازنین ما ^-^
    مرسی بابت این شیرینی خوشمزه ات عزیزم
    من هم یک نوه شیرنی پنیری تهیه کردم که البته بدون مربا هست ولی فکر کنم این خوشمزه تر باشه
    حق داری خیلی ترد و نرمه

    پاسخحذف
  2. چقدر خوشششمزست ، به به ، دست درد نکنه بابت دستور عالیت :***

    پاسخحذف
  3. این نظر توسط نویسنده حذف شده است.

    پاسخحذف