۱۳۹۳ خرداد ۱۰, شنبه

سیب زمینی تنوری با میگو



این خوراک خیلی خوشمزه ،اگه به غذاهای دریایی علاقه دارید بهتون پیشنهاد می کنم این غذا رو امتحان کنید

مواد لازم برای 2 نفر : 

سیب زمینی 2 عدد درشت
میگوی کوچک پوست گرفته و پاک شده 250 گرم یا دو مشت پر
پیاز کوچک مکعبی ریز خرد شده 1 عدد
قارچ 6 عدد متوسط خرد شده
گیشنیز خرد شده یک مشت پر (می تونید از هر سبزی دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید ، دستور اصلی فرانسوی از شوید استفاده کرده بود که من ترجیح دادم به جاش از گیشنیز که معطر هستش استفاده کنم)
آرد 2 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
شیر تقریبا 1.5 لیوان
• این مقادیر تقریبی و دل خواه هستند و بنا به سلیقه و ذائقه ی خودتون می تونید تغیرش بدید .

طرز تهیه :

سیب زمینی ها رو خوب بشورید و خشکشون کنید و داخل آلومینیوم فویل بپیچید و در طبقه ی اول فر 220 درجه ی سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت قرار بدید تا سیب زمینی ها کاملا پخته و نرم بشند (بعد از 30 دقیقه می تونید جهت سیب زمینی ها رو عوض کنید که هر دو طرفش خوب پخته بشه )
کره و روغن مایع رو در ماهیتابه بریزید و پیاز رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه و بعد قارچ رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و زیر شعله رو کم نکنید که قارچ آب نندازه و بعد میگو رو اضافه کنید و هم بزنید و و بعد آرد رو اضافه کنید و هم بزنید وبعد شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گوله گوله نشه وبعد گیشنیز رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بزارید تا سس به غلظت دلخواه برسه
روی سیب زمینی های پخته شده با چاقو یک بعلاوه بزنید و با دست سیب زمینی رو باز کنید طوری که پوستش از پایین جدا نشده و سس میگو و قارچ رو داخلش بریزید و سرو کنید.
نوش جان / ارغوان




۴ نظر:

  1. تبریک میگم ارغوان جون ...چه وبلاگ قشنگ و آرومی ، مثل خودت . موفق باشی عزیزم .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون مصی جانم <3 لطف داری عزیزم .امیدوارم شما هم همیشه سالم و شاد و موفق باشید .

      حذف
  2. ارغوان عزیز من خیلی وبلاگتون رو دوست دارم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام مصی جان ، خیلی ممنون عزیزم ، لطف دارید <3

      حذف