۱۳۹۳ خرداد ۲۴, شنبه

کیک سیب آلمانی


 دوستان عزیزم ،این کیک سیب در حالیکه کم چرب و کم شیرینه خیلی هم خوشمزس و بافت بسیار پوک و سبکی داره و سیب ها رطوبت مناسبی به کیک داده . بهتون پیشنهاد می کنم که حتما امتحانش کنید، این یکی از محبوب ترین کیک ها برای منه .

مواد لازم :

 2 عدد تخم مرغ 
شکر 1 پیمانه + 2 قاشق غذا خوری جداگانه
¾   پیمانه روغن مایع
1 قاشق چایخوری وانیل  ( اگه از وانیل کریستالی خالص استفاده می کنید ،کمتر از نصف قاشق بریزید چون تلخ می شه)
2 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری جوش شیرین ( اگه جوش شیرین ندارید یا به هر دلیلی نمی خواید ازش استفاده کنید می تونید 2-3  برابر مقدارش بیکینگ پودر استفاده کنید به طور متوسط 2.5 برابر. من از همون جوش شیرین استفاده کردم )
½ قاشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری سر پر دارچین جداگانه
4 پیمانه سیب پوست کنده و خرد شده (برای من 3 تا سیب این مقدار رو داد ،من از سیب متوسط سبز استفاده کردم )
*** این دستور شیر نداره و چون سیب زیادی داره در حقیقت با آبی که از سیب ها خارج می شه می پزه


طرز تهیه :

اول این که همه ی مواد رو از قبل بذارید تا به دمای محیط برسند.سیب ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و دوقاشق  غذا خوری شکر رو به سیب ها اضافه کردم و یک قاشق چای خوری دارچین رو هم اضافه کنید )
قبل از شروع به مخلوط کردن فر رو روی 175 درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
آرد ،جوش شیرین ،نمک ،دارچین رو با هم مخلوط کنید و اون هارو الک کرده کنار بذارید .
در ظر ف دیگه ای شکر و روغن رو بریزد و با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط بشند ،سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کنید و بعد وانیل رو اضافه کنید و  هم بزنید تا حجمش دوبرابر بشه در حدود 5 دقیقه.
سپس مخلوط آرد رو آرام آرام به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید وقاشق یا لیستک هم بزنید تا مخلوط بشن وقتی آخرین مقدار آرد رو اضافه کردید قبل از هم زدن سیب ها رو اضافه کنید چون این خمیر سفت هستش به راحت تر پخش شدن سیب ها  در خمیر کیک  کمک می کنه،اگه در اثر اضافه کردن شکر به سیب آبی جمع شده بود اون آب رو هم  حتما به خمیر کیک اضافه کنید .بعد خمیر کیک رو در قالب  مناسب چرب و آرد باشی شده بریزید. من در قالب کیک بانت 26 سانتی درست کردم .
و در طبقه ی وسط به مدت 45 – 55 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخل کیک تمیز بیرون بیاد ، قرار بدید . این زمان با توجه به نوع قالب و فر می تونه متغییر باشه که برای من 55 دقیقه طول کشید تا خلال دنون از داخل کیک تمیز بیرون بیاد پس حواستون به کیک باشه . بعد از این که کیک رو از فر در آوردید با قالب به مدت 10 دقیقه روی تور سیمی بزارید و بعد کیک رو از قالب در بیارید و بزارید روی تور سیمی تا خنک بشه و اگه دوست داشتید با پودر قند تزئین کنید .
*** شیرینی کیک بسیار مناسب بود و احتیاج به پودر قند هم نداشت و اون فقط برای قشنگی بود.
نوش جان / ارغوان





۱۰ نظر:

  1. ارغوان جون درود فراوان به شما كدبانوي با سليقه
    راستشو بخواي ازبس اين كيكهارو تو صفحه شما ميبينم و درست ميكنم يه كم وزن اضافه كردم ، آخه من عاشق كيك و شيريني ام
    راستي نميدونستم كه تو امارات زندگي ميكني ، با هم همسايه ايم اميدوارم همديگرو ببينيم

    شاد و پيروز باشي
    فرناز

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام فرناز جان
      عزیزم آدم اگه فقط وقتی گشنشه چیزی بخوره و وقتی بس شد دست از خوردم برداره ،چاق نمی شه . هر چی آدم به خودش محرومیت بده و خودش رو از غذای خوشمزه محروم کنه بدتره .اینا رو کسی داره می گه که اکثر سال های عمرش از بچگی رژیم بوده.
      شما هم تو امارات زندگی می کنید ؟

      حذف
  2. من خیلی علاقه دارم شیرینی و کیک بپزم و از پیج شما خیلی خوشم میاد ممنون از این دستور کیک موفق باشید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم ، ممنون عزیزم <3
      شما هم موفق باشید

      حذف
  3. ممنونم خاااااااااااااانوم خوب بود

    پاسخحذف
  4. سلام ممنون بابت دستور خوبتون من اين كيك رو درست كردم عالى بود وبسيار خوشمزه بود بازم ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام
      خواهش می کنم عزیزم . نوش جونتون باشه ،خوشحالم که خوشتون اومده . اگه ازش عکسی گرفتید برام به صفحه ی فیسبوک غذای دلخواه بفرستید تا در آلبوم هنر همراهان عزیز قرارش بدم .

      حذف
  5. سلام ارغوان جان
    امکانش هست دستور چندتا اسلایس شیک و خوشمزه برام بفرستی؟(اگر دستور شیرینی های شیک مناسب عید هم داری برام بفرست)
    ممنون عزیزم از پیج خوبت. واقعا همه دستور هایی که میذاری عالی هستن

    پاسخحذف
  6. سلام ارغوان جون وبلاگ بسیار زیبایی داری .تنوع رنگها عکسارو خیلی زیباتر کرده.موفق و پیروز باشی .خوشحال میشم به من هم سر بزنی
    http://www.sanaz-food.blogfa.com/

    پاسخحذف