۱۳۹۳ خرداد ۲۷, سه‌شنبه

کیک میوه ای


اینم اون کیک میوه ای که قولش رو بهتون داده بودم !
دوستان این کیک یکی از خوشمزه ترین کیک هایی هست که  تا به حال خوردم و  از خوردنش بسیار لذت بردم . به شدت بهتون توصیه می کنم که امتحانش کنید ،یعنی اگه درست نکنید از دستتون رفته ، از من گفتن بود !



 این کیک خیلی بافت خوبی داره و از هر نوع میوه ی تازه یا کمپوت شده که خیلی آبدار نباشه می تونید برای این کیک استفاده کنید .



مواد لازم :

کره در دمای محیط 100 گرم
شکر دانه ریز 180 گرم
ماست 50 گرم
تخم مرغ در دمای محیط 3 عدد
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
رنده ی پوست لیمو یا پرتقال 1 قاشق چایخوری ( من از رنده ی پوست 1 عدد لیموی سبز استفاده کردم)
آرد 210 گرم ( من 1/3 مقدار آرد یعنی 70 گرم رو از آرد کامل گندم استفاده کردم، من رنگ و بافتش رو این طوری بیشتر دوست دارم)
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
میوه  دلخواه به مقدار لازم برای چیدن روی سطح کیک من از کمپوت هلو ،توت فرنگی ،تمشک و بلوبری استفاده کردم
*** (می تونید از هلو ، آناناس ،توت فرنگی ،بلوبری ،تمشک ، موز ،پرتقال ، سیب ، گلابی و یا هر میوه ای دیگه ای که خیلی آبدار نباشه استفاده کنید ) .



طرز تهیه :

میوه ها ی شسته و خشک شده رو به قطعات دلخواه خرد کنید . اگه از کمپوت استفاده می کنید،شربت کمپوت رو خالی کنید و میوه ها رو بشورید تا شربت اضافی از روش پاک بشه و بزارید توی سبد تا آبش بره .
·        اگه می خواید از گیلاس استفاده کنید ،هسته ی گیلاس رو بگیرید (حالا چه با هسته گیر یا این که از وسط با چاقو نصفش کنید و هستش رو در بیارید )، و روی دو لا دستمال کاغذی آشپزخونه بزارید تا آب اضافش گرفته بشه .
قالب 20-23 سانتی رو چرب کنید و اگه نچسب نیست آرد پاشی کنید .من از قالب کمر بندی 22 سانتی استفاده کردم که چربش کردم و تهش کاغذ روغنی انداختم .
فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بزارید .
با همزن برقی کره و شکر رو بزنید تا سبک بشه ( تقریبا 3 دقیقه ) و بعد ماست رو اضافه کنید  و مخلوط کنید تا کرمی بشه .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید یعنی هر تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل مخلوط بشه و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و هم بزنید .
*در این مرحله خمیر کمی حالت بریده بریده می گیره که طبیعیه و اشکالی نداره ،نگران نشدید !
بعد وانیل و پوست لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه ، لیمو رو روی خود ظرف رنده کنید تا از همه ی اسانسش استفاده کنید ،پوست لیموی سبز عطر خوب و ملایمی داره. مخلوط آرد رو در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق یا لیستک هم بزنید تا خمیر یکدست بشه .خمیر رو در قالب بریزید و صاف کنید و میوه ها رو روش بچینید .


جا داشت یه مقدار دیگه هم بلوبری بزارم !
·        به هیچ عنوان میوه ها رو داخل خمیر فشار ندید .
قالب رو در طبقه ی وسط فر بزارید و به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد بپزید 


 وقتی قالب رو از داخل فر در آوردید 10 دقیق روی تور سیمی بزارید تا خنک بشه ،بعد کیک رو با کمک لیستک یا کارد از جدار قالب جدا کنید و کیک رو از قالب در بیارید و کاغذ روغنی زیرش رو ازش جدا کنید و روی تور سیمی بزارید تا خنک بشه و بعد به صورت دلخواه تزئینش کنید .



من از پودر شکر قنادی روی کیک ریختم و با قلمو از مخلوط مارمالاد زردآلو و آب که گرمش کرده بودم روی میوه ها زدم تا براق بشه و مانع پلاسیدگی میوه ها بشه .
نوش جان / ارغوان


جاتون واقعا خالی دوستان عزیزم ،نمی دونید چقدر خوشمزه بود بود و چه بافت عالی داشت !








۱۵ نظر:

  1. چه بافتی داره ارغوان جان ، ظاهرش هم که رنگ و وارنگ و شاد ، از اون کیکهاست که آدم سیر نمیشه از خوردن و دیدنش ، دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم <3 ، خواهش می کنم . آره خیلی عالی بود این کیک .خیلی اعتیاد آورده آدم هی می خواد درستش کنه و بخوره !

      حذف
  2. برات نوشته بودم این عکس اخری که بافت کیک رو نشون میده واقعا بیانگر همه چیز هست عالی شده ارغوان جون..ممنون به خاطر توضیحات کامل و عکسهای زیبا
    دیشب نظر گذاشتم دیدم نیومد ولی فکر کردم باید تایید بشه اول

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم عزیزم <3 ، من نظرات رو تایید دار نکردم . خیلی ممنون شادی جونم. بزارش تو برنامه ،ارزشش رو داره . خیلی ها معتقدند که من زیادی توضیح می دم و نباید این کار رو بکنم ،ولی مهم نیست .من به روال خودم ادامه می دم !

      حذف
  3. دیشب نظر گذاشتم نرسید ولی فکر کردم اول باید تایید بشه
    نوشته بودم این عکس اخری بیانگر همه چیز هست عجب بافت خوب و خوشگلی کیف کردم عزیزم نوش جونتون

    پاسخحذف
  4. سلام دوستم، امروز اين كيك رو درست كردم هر كسي خورد كلي دوسش داشت
    ممنون از دستور فوق العاده اتون
    كاش ميشد عكس كيك امو بفرستم براتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونتون باشه دوست عزیز ، خوشحالم که خوشتون اومده . می تونید عکس رو به صفحه ی فیسبوک ما ( My cooking) بفرستید و من در آلبوم هنر همراهان عزیز قرارش بدم .
      https://www.facebook.com/pages/My-cooking/391346454316857?ref_type=bookmark

      حذف
  5. سلام دوست عزیز ـ من این کیک را درست کردم خیلی عالی شد ممنونم از دستور خوبتون.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم عزیزم .نوش جونتون باشه .خوشحالم که خوشتون اومده <3 ممنون که به فکرم بودید و خبر دادید
      شما هم اگه عکسی ازش گرفتید و دوست داشتید می تونید تو فیسبوک برام بفرستید تا در آلبوم هنر همراهان قرارش بدم .

      حذف
  6. منم درست کردم الان تو فره

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونتون باشه عزیزم <3 ،اگه ازش عکس گرفتید برام تو فیسبوک بفرستید

      حذف
  7. من درست کردم. مزه اش خوبه ولی خیلی پف نمی کنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونتون باشه .این کیک مدلش همین طوره که خیلی پف نمی کنه ،چون اگه پف کنه زیاد میوه ها داخلش فرو می رند و رو باقی نمی مونند !!!

      حذف