۱۳۹۳ مهر ۱۵, سه‌شنبه

کیک باونتی (Bounty Cake )


دوستان عزیزم ، این دسر ، یه دسر سه لایه هستش که از یک لایه کیک کاکائویی ،یک لایه نارگیلی و یک لایه شکلاتی تشکیل شده و واقعا خوشمزه هستش .

به علاقمندان به نارگیل و شکلات توصیه می کنم که امتحانش کنند.


مواد لازم برای کیک کاکائویی :

آرد 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
نمک ¼  قاشق چایخوری
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شکر ¾ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
شیر ½ پیمانه 
*** من برای درست کردن این دسر از قالب  کمربندی 22 سانتی استفاده کردم که کاملا لب به لب بود ،شما می تونید از قالب 24 سانتی هم استفاده کنید .


طرز تهیه :

قالب کمربندی رو چرب کنید و ته قالب  رو کاغذ روغنی بندازید به طوری که کمی از دیواره ی قالب رو هم بگیره .فر رو روی 180  درجه  سانتی گراد روشن کنید .
آرد ،بیکینگ پودر،نمک و کاکائو رو با هم مخلوط کرده ،الک کنید و کنار بزارید .
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی بزنید تا کمی  حجمش زیاد بشه، بعد روغن رو اضافه کنید و بزنید و بعد شیر رو اضافه کنید ،همزن برقی رو کنار بزارید و مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه  و در قالب بریزید


 و در طبقه ی وسط فر به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد قرار بدید. قالب رو از فر در بیارید و روی تور سیمی قرار بدید تا خنک بشه و در این زمان سراغ درست کردن لایه ی دوم برید .


*** برای درست کردن این کیک احتیاجی به همزن برقی نیست و بدون اون هم به خوبی جواب می ده ولی من از هم زن برقی استفاده کردم.

مواد لازم برای لایه ی نارگیلی :

پودر نارگیل 2 پیمانه
شکر ¾ پیمانه
آرد سمولینا 4 قاشق غذا خوری
شیر 2 پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

پودر نارگیل ،شکر ،آرد سمولینا رو با هم مخلوط کنید و بعد روغن مایع و شیر رو هم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید .


 مخلوط رو در قابله ای بریزید و روی حرارت متوط بزارید وهم بزنید تا قوام بگیره (تقریبا 15 دقیقه) ،وانیل رو اضافه کنید وهم بزنید.


 شعله رو خاموش کنید و بزارید کمی از حرارت بیفته و بعد روی کیک بریزید و به مدت 1 ساعت در فریز قرار بدید .
بعد ازیکساعت قالب رو از فریز در آورده و برای 6 ساعت در یخچال قرار بدید.


مواد لازم برای لایه ی شکلاتی :

شکلات شیری 100 گرم
شکلات تلخ 100 گرم
خامه 160 گرم
کره در صورت دلخواه بین 10 تا 30 گرم من از 15 گرم استفاده کردم و اگه اصلا استفاده نکنید  هم مهم نیست.

روش تهیه : 

شکلات رو تکه کنید وبه همراه خامه و کره در ظرفی مقاوم به حرارت بریزید و روی بخار آب در حال جوش بزارید


 تا به روش بن ماری آب بشه و هم بزنید تا کاملا یکنواخت بشه


 سپس روی لایه ی نارگیلی بریزید و صاف کنید و در یخچال قرار بدید .



این دسر حتما  بعد از کامل شدن سه لایه باید شب تا صبح در یخچال بمونه و هرچی بیشتر بمونه بهتره و راحت تر می تونید تکش کنید .

بعد از شب تا صبح در یخچال موندن
برای در آوردن دسر ابتدا با چاقو  دسر رو از جدار قالب  جدا کنید و بعد  کمر بند قالب رو باز کنید و دسر رو با یه کفگیرک پهن بلند کنید و کاغد روغنی زیرش رو جدا کنید و در ظرف سرو بزارید و روش رو با پودر نارگیل یا پودر شکر یا شکلات سفید یا نارگیل درشت رنده شده تزئین کنید.



نوش جان / ارغوان


۱۲ نظر:

  1. واااااااو ، چقدر عااالیه عزیزم ، اینم ترکیب نارگیل داره ، یام یام ، عاشقش شدم ...... نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون عزیزم ، خوشمزه بود جاتون خالی <3 ولی این قدیمیه خیلی رزیتا جون .قبلا تو فیسبوک هم گذاشته بودم ولی وارد وبلاگ نکرده بودم

      حذف
  2. دسر زمان بری هست ولی مطمینم طعمش عالیه و به این زحمت می ارزه
    ترکیب نارگیل و شکلات رو دوست دارم نوش جون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آره همین طوره زمان بره ! ببین عشق نارگیل با من چی کارا که نمی کنه !!!
      خوشمزه بود ،جات خالی عزیزم <3

      حذف
  3. خیلی مشتقات جالبی بود ارغوان جون
    و از طرفی اون نظم طبقاتیش هم خیلی مورد توجهم قرار گرفته

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ترکیب خوشمزه ای بو گیلدا جون ،جاتون خالی
      طبقاتش چون کاملا سرد می شه ، به صورت منطم و جداست

      حذف
  4. Lotfan tarze tahaye cake tar ra begzarid mamnon

    پاسخحذف
  5. منم عاشق نارگیل هستم در اولین فرصت درست میکنم و عکسش رو براتون میفرستم . ممنون از لطف شما

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. متاسفم که دیر جوابتون رو می دم ، امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید

      حذف
  6. سلام ممنون از دستورات تک و خوشمزه اتون، به جای آرد سمولینا از آرد معمولی میشه استفاده کرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام مرضیه جان
      خواهش می کنم عزیزم . به جای آرد سمولینا در این دسر می تونید از نشاسته ی ذرت به همون مقدار استفاده کنید .

      حذف