۱۳۹۳ آذر ۱۶, یکشنبه

سالاد بلغور و سیب


دوستان عزیزم ،  این سالاد طعم ترش و شیرین بسیار خوبی داره  و می تونه به عنوان یه شام سبک خیلی عالی باشه . این سالاد گزینه ی خوبی برای شب یلدا هم هست . بهتون پیشنهاد می کنم امتحانش کنید .


مواد لازم :

بلغور  ½ پیمانه
آب جوش مقداری که روی بلغور رو بگیره
سیب سبز متوسط 2 عدد
سیب قرمز متوسط 1 عدد
آب دو عدد لیموی سبز
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
برگ نعنای خرد شده یک مشت پر
دانه ی انار ½ پیمانه ( مقداری هم برای تزئین روش نگه دارید )

روش  تهیه :

آب جوش رو روی بلغور بریزید و کنار بزارید تا نرم بشه و آب جذب بلغور بشه .سیب ها رو با پوست مکعبی ریز خرد کنید و آب لیمو ترش رو روش بریزید که باعث می شه تغییر رنگ نده . بلغور نرم شده رو در سبد یا صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته بشه و به سیب ها اضافه کنید و مخلوط کنید ومقدار انار هم بریزید و  نمک و فلفل و دارچین  بزنید .و بعد نعنا و روغن زیتون رو اضافه کردید و مواد رو خوب باهم مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید و با  بقیه ی دانه ی انار و چند برگ نعنا تزئین کنید .


*** دانه های بلغور ریز هستند و با آب جوش کاملا نرم می شند و احتیاجی به پختن ندارند .

نوش جان / ارغوان


۶ نظر:

  1. پیشنهاد بسیار خوبی برای شام ، دستت درد نکنه عزیزم ، از این سالاد و ترکیب عالیش ، نوش جونتون :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم <3
      من خیلی مزش رو دوست داشتم و یه جورایی خیلی سریع آدم رو میگیره و سیر می کنه

      حذف
  2. وی ی ی عجب چیزی ^_^

    من سالاد تبوله خیلی دوست دارم
    برام جالب بود که این تو سیب و انار هم داره
    شکلش خه خیلی جالبه حتما طعم خوبی هم داره

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3
      ترکیب خوشمزه ای شده بود ، جاتون خالی عزیزم

      حذف
  3. به نظر خوشمزه مياد مخصوصا كه انار توش داره حتما درست ميكنم...

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ،نوش جونتون . من مزش رو دوست داشتم و خیلی هم زود آدم رو سیر می کنه .

      حذف