۱۳۹۳ آذر ۱۸, سه‌شنبه

بیسکاتی کره ی بادام زمینی


دوستان عزیزم ، بیسکاتی ها از محبوب ترین شیرینی ها برای من هستند و با قهوه یا چای خیلی مزه می دند و ماندگاری بالایی دارند .

بیسکاتی باشه ، ترکیب کره ی بادام زمینی  و شکلات هم باشه ، دیگه چه شود ! بهتون پیشنهاد می کنم امتحانش کنید . این بیسکاتی به علت کره ی بادام زمینی که داره یه جورایی بافتش با بیسکاتی های سنتی متفاوته .
این بیسکویت های خوشمزه در زبان ایتالیایی biscotti  ) بیسکوتی به تلفظ ایتالیایی ) نامیده می شند که به معنای دوبار پخته شده هستش ، یعنی بعد از پخت برش زده می شه و دوباره تو فر می ره تا کاملا خشک بشه ، این بیسکویت معمولا با قهوه سرو می شه .


مواد لازم :

کره ی بادام زمینی کرانچی ( با خرده ی بادام زمینی ) ½ پیمانه
شکر قهوه ای ¼ پیمانه
شکر سفید ¼ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق غذا خوری
وانیل خالص ¼ قاشق چای خوری
آرد 1 و ½ پیمانه
بیکینگ پودر 1 و ½ قاشق چای خوری
چیپس شکلات یا چیپس کره ی بادام زمینی ¾ پیمانه


روش تهیه :

توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید .
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و الک کنید و کنار بزارید .
کره ی بادام زمینی ، شکر قهوای و سفید رو با هم زن برقی بزنید تا مخلوط و بشند 


و بعد تخم مرغ ها  رو دونه دونه اضافه کنید و بزنید تا کامل مخلوط و یکدست بشه


 و بعد شیر و وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا مخلوط بشه ،


همزن برقی رو کنار گذاشته و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و با قاشق  مخلوط کنید ،


حالا چیس شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا به طور یکنواخت در خمیر پخش بشه .
من خمیر رو دو قسمت کردم و به یکی چیپس شکلات و به یکی دیگه چیپس کره ی بادام زمینی اضافه کردم .
خمیر رو به دوقسمت مساوی قسمت کنید و در سینی فر به صورت مستطیلی به عرض 5 و طول 30 سانتی متر پهن کنید . خیلی مهمه که سعی کنید وقتی پهنش می کنید عرضش یکسان بمونه .


در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیه قرار بدید تا روش خشک بشه و زیررش طلایی بشه. 


بعد از خارج کردن از فر برای 15 ذقیقه روی تور سیمی قرارش بدید تا خنک بشه


 و بعد به صورت اوریب به تکه های 1.5 سانتی برش بزنید . تقریبا 24 تکه بدست میاد .




اگه دوست ندارید بیسکاتی کاملا خشک باشه لازم نیست دوباره به فر برگردونید ولی من دوباره توی سینی چیدم و برای 12 دقیقه دیگه تو فر گداشتم ، و در وسط کار بیسکاتی ها رو از اون رو کردم تا اون روش هم خشک بشه .


 بعد از سرد شدن می تونید یه سرش رو در شکلات آب شده فروکنید و با کنجد یا هر مغز خرد شده ای تزئین کنید . من فقط اونایی رو که چیپس کره ی بادام زمینی داشت داخل شکلات زدم . روش کنجد پاشیدم .


نوش جان / ارغوان


۵ نظر:

  1. به به فکر کنم نشان لیاقت بیسکاتی رو باید به تو بدن :)
    خشکی اش مثل نون سوخاری میشه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی بیسکاتی دوست دارم ، برای همین انواع مختلفش رو درست می کنم ، تازه 2 نوع دیگه هم با تغییر همون دستور سنتی درست کردم که هنوز نزاشتمشون . این بافتش با بیسکاتی سنتی متفاوته و به اندازه ی اون خشک نمی شه که به خاطر کره ی بادام زمینی هستش . خشکی بیسکاتی مثل نون سوخاری هست ولی بافتش متفاوته چون مثل نون سوخاری بافتش متخلخل نیست .

      حذف
    2. اینجا یه کافی شاپ داریم اسمش کوستا هستش و پنج تا بیسکاتی رو تو یه بسته 10 درهم می ده که البته بیسکاتی کاملا سنتی با بادام و طعم پرتقال هستش . من هر وقت اونجا چای می گیریم یه بسته هم از اینا می گیرم که البته به گر ملاطی مال خونه نیست ولی قابل قبوله .
      نشان لیاقت خوردن بیسکاتی رو باید به من بدند :-)

      حذف
  2. با شادی جان موافقم ، از دید من هم نشان لیاقتش مال خودته :))) خیلی تمیز درآوردی و مثل همیشه خیلی قشنگ توضیح دادی ، نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ، شما همیشه به من لطف دارید <3 جاتون خالی عزیزم

      حذف