۱۳۹۴ مهر ۲۹, چهارشنبه

کیک شکلاتی با مغز نارگیل و پنیر خامه ای



دوستان عزیزم ، ترکیب شکلات و نارگیل همیشه خیلی خوشمزه می شه .


این کیک ظاهر شیک و هوس انگیزی هم پیدا می کنه و برای یه دور همی عصرانه بسیار مناسبه .اگه کیک شکلاتی دوست دارید حتما این کیک رو خوشمزه رو  امتحان کنید .


یه توضیحی در مورد عکس های مراحل کار هستش که باید براتون بدم . آشپزخونه ی ما بسیار تاریکه و اصلا نور گیر نداره و سطح کار من جاش طوری هست که وقتی می ایستم جلوی نور رو می گیره ، بنابر این همیشه یه وری عکس می گرفتم که روی عکس ها تاریک نشه البته گاهی که از چیزی توی دستم عکس می گیرم و یه دسم هم بنده واقعا سخته و سایه می افته روش . چند وقت پیش آقامون برای آشپزخونه سر جای کار من یه لامپ مهتابی گذاشته که  برای کارهای  آشپزخونه البته بسیار مفیده ولی برای عکس گرفتن باز خوب نیست و رنگ متفاوتی ایجاد می کنه . از تفاوت رنگ عکس های مراحل کار با کار تموم شده تعجب نکنید ، کار نهایی در نور طبیعی گرفته شده ، من همیشه تمام سعیم رو می کنم که وقت عکاسی طوری باشه که نور هست .


مواد لازم

برای خمیر کیک شکلاتی :

آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و ¼ قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کاکائو ½ پیمانه
شکر 1 و ½ پیمانه
کره 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
آب در دمای محیط 1 پیمانه

برای مواد میانی :

پنیر خامه ای 225 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
شکر 1/3 پیمانه سر خالی
تخم مرغ 1 عدد درشت
وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری
نشاسته ی ذرت 2 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل 1 و ½ پیمانه

برای گاناش :

چیپش شکلات 2/3 پیمانه سر پر
خامه ½ پیمانه
کره 2 قاشق غذا خوری
عسل 1 قاشق غذا خوری
اسانس نارگیل چند قطره


روش تهیه 

اول مواد میانی رو درست کنید . پنیر خامه ای و کره رو با هم  زن برقی بزنید تا نرم و یکدست بشه ،


 بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه


بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید ،


بعد نشاسته ی ذرت رو قاشق قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه. 


هم زن برقی رو کنار بذارید و پودر نارگیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه و خمیر بدست بیاد . 


مواد میانی رو در یخچال بذارید تا خودش رو ببنده .
فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
قالب بانت کیک 26 سانتی رو چرب کنید .
برای درست کردن خمیر کیک ، آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بذارید .
مواد میانی رو از یخچال در بیارید و به 8 قسمت تقسیم کنید و گلولش کنید و کناز بذارید .
کره و شکر رو با هم بزنید تا سبک بشه


 بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید .


بعد مخلوط آرد و آب رو به صورت متناوب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه و خمیر یکدستی درست بشه . نصف خمیر رو در قالب بریزید


 و گلوله ها رو به آرامی با رعایت فاصله از جداره ی قالب کنار هم بچینید


 و بقیه ی خمیر رو روش بریزید و قالب رو به مدت یکساعت در طبقه ی وسط فر قرار بدید یا تا وقتی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد .


 بعد از این که کیک رو از فر در آوردید برای 30 دقیقه با قالب روی تور سیمی قرار بدید تا در قالب خنک بشه .


 بعد از قالب در بیارید و روی تور سیمی قرار بدید تا خنک شدنش کامل بشه .


 بعد سراغ درست کردن گاناش برید . چیپش شکلات ، خامه ،  کره و عسل رو در ظرفی مقاوم به حرارت بریزید


 و روی آب در حال جوش بگیرید تا آب شه و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست بشه ، اسانس نارگیل یا وانیل رو بهش اضافه کنید و کنار بذارید .


 زیر تور سیمی کاغذ روغنی بندازید و گاناش رو روی کیک بریزید ، این طوری اضافه هاش روی کاغذ می ریزه و کثیف کاری نمی شه . می تونید روی گاناش کمی پودر نارگیل برای تزئین بپاشید و کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید .


 اضافه ی این کیک رو باید در یخچال نگهداری کرد ولی چون مثل همه ی کیک های کره دار دیگه خودش رو می بنده باید قبل از خوردن به دمای محیط برسه یا کمی در ماکروویو گرم بشه .


نوش جان / ارغوان 

۷ نظر:

  1. فوق العاده اس ...عاشق شکلات و ترکیبش با نارگیلم
    اتفاقا عکسهای مراحل کارت این سری خیلی خوب و شفاف تر از قبل شده
    عکسهای این کیک هم خیلی عالی شده ...باید حتما امتحانش کنم بخصوص که پنیری هم هست به به

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون <3 واقعا خیلی جات خالی بود عزیزم
      مراحل کار نورانی شده :-)
      اگه درست کردی نوش جونت باشه عزیزم :-*

      حذف
  2. به به , شکلات باشه , ترکیبی از پنیر خامه ای هم باشه , کیک هم باشه ...... چه شودددددددد
    خیلی جالبه ارغوان جون , اتفاقا چند روز پیش داشتم یک دستور از کیک شکلاتی که وسطش هم به صورت کیک پنیر آلمانی پر شده میدیدم , و دستورش چون جالب بود یادداشت کردم که سر اولین فرصت تهیه کنم و الان هم این کیک رو اینجا دیدم
    انگار ی جورایی تله پاتی کردیم :)))
    نوش جونتون باشه عزیزم
    من هم همیشه این مشکل عکس گرفتن رو دارم , حالا با این تفاوت که شما اونجا ۲۴ ساعته آفتاب تابان دارین و ما ۲۴ ساعته بدنبال آفتاب تابان هستیم :))))))

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون .
      جاتون خالی گیلدا جون ، ترکیب خوشمزه ای می شه <3
      مسخرگیش به همینه گیلدا جون ، چون با وجود همین آفنابی که ما داریم نورش اصلا توی خونه نمیاد و از 10 صبح به بعد در کنار پنجره ی قدی باز دوربین فلش می زنه . شاید هم از قصد به خاطر گرمای هوا طوری طراحی شده که آفتاب کمتر بیاد داخل خونه .

      حذف
  3. به به ، عجب کیک محشری شده ، هووووووم ، عکسات عالیه ، خیلی تمیز و شیک و دلبر شده کیکت ارغوان جان ، اتفاقا به نظر منم عکسهای مرحله به مرحله ات خیلی روشن هست ، خسته نباشی از اینهمه عکاسی و عکسهای روند کار ، دست مریزاد داری :)))

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ، همیشه به من لطف دارید <3
      جاتون خالی عزیزم :-*

      حذف
  4. به به ، عجب کیک محشری شده ، هووووووم ، عکسات عالیه ، خیلی تمیز و شیک و دلبر شده کیکت ارغوان جان ، اتفاقا به نظر منم عکسهای مرحله به مرحله ات خیلی روشن هست ، خسته نباشی از اینهمه عکاسی و عکسهای روند کار ، دست مریزاد داری :)))

    پاسخ دادنحذف