دوستان عزیزم ، اگه دنبال یه صبحانه ی سالم و خوشمزه
می گردید که کم کالری باشه و برای مدت طولانی سیرتون نگهداره و راحت هم آماده میشه،حتما امتحانش کنید .
جودوسر از خوانواده ی غلات هستش که بیشتر
در درست کردن فرنی ، انواع شیرینی ، نان و سوپ استفاده می شه و در ده ی اخیر
محبوبیت زیادی به عنوان غذای سالم پیدا کرده . جوی دوسر سرشار از فیبر هستش (بیشتر
از همه ی غلات دیگه) و توانایی کاهش کلسترول رو دارد و می تواند ریسک بیماری های
قلبی رو کاهش دهد . به دلیل وجود فیبر فراوان می تونه ریسک سرطان روده ی بزرگ رو
کاهش بده . تحقیقات نشون داده که مصرف جوی دوسر گرسنگی رو کاهش می ده و احساس پر
بودن ایجاد می کنه و برای همین باعث کمتر خوردن و در نتیجه کاهش وزن می شه و خودش
کالری کمی داره . وجود مقدار زیاد فیبر و کربوهیدرات های پیچیده باعث می شه که دیر
کربوهیدراتش به قند تبدیل بشه برای همین برای افراد با دیابت نوع دو هم خوبه . از
همه بهتر هم که مزه ی خوبی داره ، و اون مزه ی اضافی رو که غلات دیگه دارند نداره.
می تونیم در صبحانمون جوی دوسر رو جایگزین گندم کنیم و یه صبحانه ی کم کالری و
مفید و سالم که برای مدت طولانی سیرمون نگه می داره داشته باشیم .
خب از نظر من بیشتر شبیه هلیم هستش تا فرنی
، شاید هلیم میوه ای اسم مناسب تری باشه ، نظر شما چیه ؟ اسم دیگه ای پیشنهاد می
کنید ؟
***این مقادیر و مواد برای ایجاد یه صبحانه
ی کم کالری هستش ، قاعدتا می شه مواد دیگه ای که چرب تر و شیرین تر هستند بهش
اضافه کرد .
مواد لازم
جوی دوسرپرک 2 قاشق غذای کاملا سرپر +نصف
قاشق غذا خوری
شیر کم چرب یا بدون چربی یا شیر بادام 1
لیوان دسته دار چای
دارچین ¼ قاشق مرباخوری
میوه دلخواه مثل 1 عدد کیوی یا 3 عدد توت
فرنگی یا نصف سیب یا 100 گرم بلوبری ( از میوه ی رسیده و نرم استفاده کنید )
بادام خرد شده 10 تا 15 عدد یا 5 عدد گردو
روش تهیه
جوی دوسر پرک و شیرو دارچین رو در ظرف
نچسبی روی گاز بذارید و اجازه بدید شیر به جوش بیاد . بعد از جوش اومدن شیر مدام همش
بزنید که ته نگیره . این کار رو برای 5-6 دقیقه ادامه بدید تا فرنی غلیظ بشه و به
غلظت دلخواهتون برسه . بعد در ظرف سرو بریزید و با میوه و بادام خرد شده تزئینش
کنید و نوش جان کنید . این مقدار مواد خیلی زود آدم رو سیر می کنه و گاهی اصلا نمی
تونم تمومش کنم .
*** این کم کالری ترین
حالت ممکنه ولی شما میتونید 1 قاشق غذاخوری کره یا
روغن نارگیل در حین پخت داخلش بریزید و در
آخرش هم 1 قاشق غذا خوری عسل یا شیره ی خرما یا شربت آگاو روش بریزید.
*** می تونید دارچین رو در آخر روش بپاشید
این طوری رنگش روشن می شه و یا این اگه دارچین دوست ندارید حذفش کنید و به جاش نوک
کارد وانیل یا هر اسانس دیگه ای بریزید . همین ظور خالی هم خوبه ولی من پیشنهاد می
کنید دارچین رو به دلیل تاثیری که در کاهش قند و چربی خون داره حذف نکنید.
*** می تونید از هر میوه ای که دوست دارید
استفاده کنید ولی اگه دوست دارید همین طور کم کالری باشه از موز، انبه و انگور
شیرین استفاده نکنید .
نوش جان / ارغوان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر