دوستان این فرنی خیلی خوشمزست و همون طور که می
بینید روش سرو متفاوت و شیکی داره که می تونه یه گزینه ی خوب برای دسر مهمونی ها
باشه و درست کردنش هم راحته . اگه مثل من عاشق نارگیل هستید و دوست دارید چیز های
متفاوت رو امتحان کنید ،حتما این فرنی رو درست کنید که به ما خیلی مزه داد.
مواد لازم
برای فرنی :
شیر نارگیل 2 پیمانه ( تقریبا 1 قوطی و 1/4 )
شیر 2 پیمانه
پودر نارگیل 1 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ی ذرت 3 قاشق غذا خوری
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
برای مغز ها :
گردو ½ پیمانه
صنوبر 2 قاشق غذا خوری
بادام 2 قاشق غذا خوری
پسته 2 قاشق غذا خوری
برای شیره :
شکر 1 پیمانه
آب 1
پیمانه
چوب دارچین 1 عدد
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
شیر نارگیلی که من استفاده کردم |
روش تهیه :
اول از همه مغز ها رو در آب خیس کنید و بزارید
تو یخچال ، این کار باعث می شه که مغز ها آب جذب کنند و درشت و خوشگل بشند و نرم
باشند که مناسب با این دسر باشه . بهتره که هر کدوم رو جدا گانه خیس کرد که به هم رنگ ندند .
حالا سراغ درست کردن شیره برید .در قابله ای شکر
و آب ولرم بریزید و هم بزنید تا شکر در حد امکان داخل آب حل بشه وچوب دارچین رو
بهش اضافه کنید و بعد روی حرارت متوسط
بزارید تا بجوشه ، و بزارید قوام بیاد ،تقریبا 15 دقیقه طول می کشه و می تونید در
این حین کناره های ظرف رو که در حال شکرک زدنه با قلموی آغشته به آب تمیز کنید و
مواظب باشید که قلمو رو داخل شربت نزنید . آب لیمو رو بهش اضافه کنید و بزارید کمی
بجوشه و بعد از روی حرارت بردارید و بزارید خنک بشه و بعد در یخچال قرارش بدید .
برای درست کردن فرنی ، شیر و شیر نارگیل رو در
قابلمه ای بریز و شکر رو بهش اضافه کنید و بزارید که به جوشه ، بعد پودر نارگیل رو اضافه کنید و بزارید 5 دقیقه
باهاش بجوشه. مواظب باشید چون
خیلی پتانسیل سر رفتن داره و باید حواستون بهش باشه .
برای من کم مونده بود سر بره ،شانس آوردم که قابلمم بزرگ بود و به موقع به دادش رسیدم ! |
نشاسته رو داخل مقداری آب سرد حل کنید
و به
مخلوط شیر در حال جوش اضافه کنید و سریع و مداوم هم بزنید .
حرارت رو کم کنید و به
هم زدن ادامه بدید تا فرنی به غلظت برسه .
از روی حرارت بردارید و وانیل رو بهش
اضافه کنید و هم بزنید . بزارید یکم از داغی بیفته و در ظرف های سرو بریزید و
بزارید تا به دمای محیط برسه و بعد در یخچال قرار بدید تا خنک بشه و کاملا خودش رو
ببنده .
قبل از سرو مغزهایی که در آب ریختید رو در یه سبد بریزید تا آبش بره و روی
فرنی ها قرار بدید و مقداری شیره روش بدید .
من برای هر ظرف 3 قاشق غذا خوری دادم که
این بسته به ذائقه شما و سایز ظرف سروتون داره . شیره رو قبل از سرو اضافه کنید چون
اگه شیره طولانی روش بمونه شروع به آب انداختن می کنه .
·
از این مقدار 5 تا ظرف فرنی به این سایز داشتم .
·
طعم دارچین داخل شیره ملایم هستش و زیاد نیست
ولی اگه از دارچین اصلا خوشتون نمیاد خب می تونید چوب دارچین نندازید .
·
اگه این مدل سرو رو دوست ندارید می توید داخل
فرنی شکر بریزید و با هر مغز خرد شده ای تزئینش کنید ، مقدار شکر رو با ذائقه ی
خودتون تنظیم کنید .می تونید از ½ پیمانه شروع کنید .
·
قاعدتا باید بتونید شیر نارگیل رو از سوپرمارکت
های بزرگ و لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید اگر نه می تونید دستور
ساده ای که پگاه جون ( وبلاگ
آشپزی از دل و جان ) برای درست کردن شیر نارگیل در خونه دارند رو اینجا
ببینید .
نوش جان / ارغوان
بسیار عالی و خوشمزه بنظر میاد حتما امتحان میکنم , نوش جانتون,نیلوفر <3
پاسخحذفخیلی ممنون نیلوفر جانم <3 خوشمزه بود ،جاتون خالی عزیزم . امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
حذفبه به عالیه ارغوان جون چقدر هم مقوی و خوبه ...نمیدونم اینجا شیر نارگیل گیر میاد یانه فکر کنم برای درست کردنش باید به وب پگاه جون هم متوصل بشم.عکسها هم خیلی نازه
پاسخحذفخیلی ممنون شادی جونم <3 ، مثل این که پگاه جون می گفت تو رشت سخت گیر میاد .
حذفدستتون درد نکنه همه دستورها به نضر عالی و خوشمزه هست خسته نباشید ..من نمیدونم توی ایران شیر نارگیا هست یا نه امیدوارم بتونم پیدا کنم و درست کنم
پاسخحذفخیلی ممنون دوست عزیز ( ببخشید اسمتون رو نمی دونم ) ، لطف دارید .
حذفتو تهران می شه از سوپر مارکت های بزرگ تهیه کرد ولی مثل اینکه تو شهرهای دیگه سخت پیدا می شه . براتون لینک دستور ساده ی تهیه ی شیر نارگیل پگاه جون رو گذاشتم ،اگه پیدا نکردید یه نگاهی به اون لینک بندازید
بابت تمام زحماتی که می کشید و تجربیات خوب خودتونو با عشق به اشتراک می ذارید واقعا ممنون . برقرارباشید
پاسخحذفخیلی ممنون دوست عزیز ( ببخشید اسمتون رو نمی دونم ، کاش آخر کامنتتون اسمتون رو می نوشتید )، خواهش می کنم عزیزم . امیدوارم همیشه سالم و شاد باشید .
حذفدستت درد نکنه عزیزم ، منم از عشاق نارگیل هستم ، حتما این رو هم دوست دارم ، خصوصا اینکه انقدر پرملات درستیدی :)
پاسخحذفاین عشق نارگیل چه کارا با آدم نمی کنه ! این کلک خیلی خوبه که مغز ها رو تو آب بندازی خیلی بزرگ و خوشگل می شند و حسابی به چشم میان .
حذفارغوان جون من عاشق نارگیل و پودر نارگیل هستم ولی نمیدونم چرا با شیرش مشکل دارم :(
پاسخحذفواسه خود من هم عجیبه , چون این فکر رو کردم که شاید چرب هست اذیتم میکنه
در صورت که همون میزان چربی باید تو پودر و خود نارگیل هم باشه
ولی حدس میزنم که این فرنی باید خیلی لذیذ شده باشه و عطر خوبی هم گرفته باشه
دستت درد نکنه عزیزم , سعی میکنم امتحان کنم چون فرنی خیلی دوست دارم
خواهش می کنم گیلدا جون ، خیلی ممنون عزیزم <3
حذفهمون چربیشه که این فرنی رو خوشمزه می کنه ، آره سر کشیدن خالی شیر نارگیل به خاطر چربیش سخته ولی داخل دسر و شیرینی و غذا خیلی عالی می شه . با ماهی و میگو خیلی خوبه . با برنج هم عالیه .
سلام
پاسخحذفارغوان جون من این فرنی رو درست کردم خوشمزه بود مرسی البته من مغزها رو در عرق بهار نارنج خیساندم
سلام سارا جان
حذفنوش جونتون باشه عزیزم ، خوشحالم که خوشتون اومده <3
خیلی کار خوبی کردید تو عرق بهار نارنج خیس کردید ، خیلی معطر و خوشمزه می شه
من تازه با وبلاگتون آشنا شدم خیلی محشره همه دستورا عالیه ممنون از زحمتی که میکشین و در اختیار ما تجربه هاتونو قرار میدین
پاسخحذف