دوستان عزیز ما خیلی پاستا دوست داریم و من
همیشه پاستا با سس های مختلف رو امتحان می کنم . گاهی هم با
توجه به موادی که دوست دارم و در خونه داریم یه پاستای من درآوردی درست می کنم .
من خیلی لوبیا سبز و زیتون دوست دارم . اون روز هم یکی از همین روز ها بود و خوشبختانه این پاستای من درآوردی خیلی خوشمزه
شد ، بنابراین تجربم رو با شما به اشتراک می ذارم . امیدوارم شما هم این مدل پاستا
رو درست کنید و از خوردش لذت ببره .
مواد لازم برای 3 نفر :
پاستا 250 گرم که من از پنه استفاده کردم
مقداری آب و نمک و روغن مایع و زردچوبه برای پختن ماکارونی
سینه ی مرغ 400 گرم
سیر 2 حبه ،نمک ، فلفل ، پاپریکا ،ماست 2 قاشق
غذا خوری ، روغن زیتون 2 قاشق غدا خوری ( برای مزه دار کردن مرغ)
لوبیا سبز درشت خرد شده 250 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
آرد 3 قاشق غذاخوری سر صاف
شیر 2 لیوان
شوید خرد شده 2 قاشق غذا خوری
ریحان خشک
2 قاشق مربا خوری
پودر سیر ¼ قاشق مربا خوری
پاپریکا ¼ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه :
سینه ی مرغ رو به قطعات کبابی برش بدید . سیر رو
رنده کنید و ماست و روغن زیتون و نمک و فلفل و پاپریکا بهش اضافه کنید و قطعات مرغ
رو داخلش بریزید و بزارید که حداقل یکساعت باشه تا مزه دار بشه ،4-5 ساعت مزه ی
بهتری می گیره و بعد قطعات مرغ رو به سیخ های چوبی بکشید تا اماده برای سرخ
کردن باشه، من معمولا کمی دوباره پاپریکا روی مرغ می پاشم که خوشرنگ بشه.
مقداری آب و نمک و روغن و کمی زرد چوبه رو در
قابلمه ای بریزید و بزارید جوش بیاد و پاستا رو توش بریزید و بزارید تا بپزه و بعد
آبکشش کنید و کنار بزارید .
در قابلمه ای کره و روغن رو بریزید و لوبیا ها
رو داخلش تفت بدید تا کمی سرخ و نرم بشه و بعد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید و
تف بدید .در این حین در ماهیتابه ای روغن بریزید و بزارید داغ بشه و سیخ های مرغ
رو توش سرخ کنید .
بعد آرد
رو به لوبیا اضافه کنید و تفت بدید و بعد
شیر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سس غلظت بگیره ، لازم نیست بزارید
خیلی غلیط بشه . و بعد ریحان خشک و پودر سیر و پاپریکا رو بهش اضافه کنید و هم
بزنید و بعد شوید رو اضافه کنید و نمک و فلفل سس رو بزنید
و ماکارونی های ابکش شده
رو به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کمی اجازه بدید که مزه ها به خورد هم بره
،تقریبا سه دقیقه و بعد پاستا رو در ظرف بکشید .
پاستا رو با زیتون حلقه شده ی سیاه
و پنیر پارمزان تزئین کنید و با مرغ سرخ شده سرو کنید .
*** می تونید مرغ رو به قطعات کوچکتر خرد کرده و
سرخ کنید و با سس پاستا مخلوط کنید .
*** اگه دوست داشتید می تونید زیتون رو هم با سس مخلوط کنید .
نوش جان / ارغوان
وای که چقدر خوشم اومد ازش عالی بود عزیزم مممنون
پاسخحذفخیلی ممنون شادی جون ، جات خالی عزیزم <3
حذفچقدر عالی شده ، حتما ما هم دوست داریم ، دسستت درد نکنه عزیزم
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم <3 ، ترکیب خوشمزه ای بود .
حذفWwWwOoOo عجب ترکیب باحالی داره
پاسخحذفاز اون چیزهای شده که من دوست دارم
دستت درد نکنه ارغوان جون
خیلی ممنون گیلدا جون ، منم خیلی این ترکیب رو دوست داشتم . من کلا لوبیا سبز خیلی دوست دارم .
حذفسلام عزيزم ،خسته نباشي. ارغوان جون از روزي كه آموزش آشپزيت رو ديدم اينقدر به اشپزي علاقمند شدم ، هم غذاهات عالي و خوشمزه است هم دستور پختت كامله. واقعا ممنون گلم اخه من كسي بودن از اشپزي كردن متنفر بودم ولي غذاهاي تو رو همش درست كردم و عالي بود
پاسخحذفسلام عزیزم
حذفخیلی ممنون . خوشحالم که دستورام به دردتون خورده و به آشپزی علاقه مندتون کرده
من همیشه سعی می کنم همه ی نکاتی که به ذهنم می رسه رو کامل بگم که کسی به مشکل بر نخوره .
موفق باشی <3