۱۳۹۳ مرداد ۱۱, شنبه

پاستا با سس لوبیا سبز


دوستان عزیز ما خیلی پاستا دوست داریم و من همیشه پاستا با سس های مختلف رو امتحان می کنم . گاهی  هم با توجه به موادی که دوست دارم و در خونه داریم یه پاستای من درآوردی درست می کنم .

 من خیلی لوبیا سبز و زیتون دوست دارم . اون روز هم یکی از همین روز ها بود و خوشبختانه این پاستای من درآوردی خیلی خوشمزه شد ، بنابراین تجربم رو با شما به اشتراک می ذارم . امیدوارم شما هم این مدل پاستا رو درست کنید و از خوردش لذت ببره .


مواد لازم برای 3 نفر :
پاستا  250 گرم  که من از پنه استفاده کردم
مقداری آب و نمک و روغن  مایع و زردچوبه برای پختن ماکارونی
سینه ی مرغ 400 گرم
سیر 2 حبه ،نمک ، فلفل ، پاپریکا ،ماست 2 قاشق غذا خوری ، روغن زیتون 2 قاشق غدا خوری ( برای مزه دار کردن مرغ)
لوبیا سبز درشت خرد شده 250 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
آرد 3 قاشق غذاخوری سر صاف
شیر 2 لیوان
شوید خرد شده 2 قاشق غذا خوری
ریحان خشک  2 قاشق مربا خوری
پودر سیر ¼ قاشق مربا خوری
پاپریکا ¼ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
روش تهیه :
سینه ی مرغ رو به قطعات کبابی برش بدید . سیر رو رنده کنید و ماست و روغن زیتون و نمک و فلفل و پاپریکا بهش اضافه کنید و قطعات مرغ رو داخلش بریزید و بزارید که حداقل یکساعت باشه تا مزه دار بشه ،4-5 ساعت مزه ی بهتری می گیره و بعد  قطعات مرغ  رو به سیخ های چوبی بکشید تا اماده برای سرخ کردن باشه، من معمولا کمی دوباره پاپریکا روی مرغ می پاشم که خوشرنگ بشه.
مقداری آب و نمک و روغن و کمی زرد چوبه رو در قابلمه ای بریزید و بزارید جوش بیاد و پاستا رو توش بریزید و بزارید تا بپزه و بعد آبکشش کنید و کنار بزارید .
در قابلمه ای کره و روغن رو بریزید و لوبیا ها رو داخلش تفت بدید تا کمی سرخ و نرم بشه و بعد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید و تف بدید .در این حین در ماهیتابه ای روغن بریزید و بزارید داغ بشه و سیخ های مرغ رو توش سرخ کنید .
 بعد آرد رو به لوبیا  اضافه کنید و تفت بدید و بعد شیر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سس غلظت بگیره ، لازم نیست بزارید خیلی غلیط بشه . و بعد ریحان خشک و پودر سیر و پاپریکا رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و بعد شوید رو اضافه کنید و نمک و فلفل سس رو بزنید


 و ماکارونی های ابکش شده رو به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کمی اجازه بدید که مزه ها به خورد هم بره ،تقریبا سه دقیقه و بعد پاستا رو در ظرف بکشید .


 پاستا رو با زیتون حلقه شده ی سیاه و پنیر پارمزان تزئین کنید و با مرغ سرخ شده سرو کنید .


*** می تونید مرغ رو به قطعات کوچکتر خرد کرده و سرخ کنید و با سس پاستا مخلوط کنید .
*** اگه دوست داشتید می تونید زیتون رو هم با سس مخلوط کنید .
نوش جان / ارغوان




۸ نظر:

  1. وای که چقدر خوشم اومد ازش عالی بود عزیزم مممنون

    پاسخحذف
  2. چقدر عالی شده ، حتما ما هم دوست داریم ، دسستت درد نکنه عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم <3 ، ترکیب خوشمزه ای بود .

      حذف
  3. WwWwOoOo عجب ترکیب باحالی داره
    از اون چیزهای شده که من دوست دارم
    دستت درد نکنه ارغوان جون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون ، منم خیلی این ترکیب رو دوست داشتم . من کلا لوبیا سبز خیلی دوست دارم .

      حذف
  4. سلام عزيزم ،خسته نباشي. ارغوان جون از روزي كه آموزش آشپزيت رو ديدم اينقدر به اشپزي علاقمند شدم ، هم غذاهات عالي و خوشمزه است هم دستور پختت كامله. واقعا ممنون گلم اخه من كسي بودن از اشپزي كردن متنفر بودم ولي غذاهاي تو رو همش درست كردم و عالي بود

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم
      خیلی ممنون . خوشحالم که دستورام به دردتون خورده و به آشپزی علاقه مندتون کرده
      من همیشه سعی می کنم همه ی نکاتی که به ذهنم می رسه رو کامل بگم که کسی به مشکل بر نخوره .
      موفق باشی <3

      حذف