دوستان عزیزم این پاستای کاملا گیاهی خیلی
خوشمزست و درست کردنش بسیار سادست و به سرعت آماده می شه ، بهتون پیشنهاد می کنم
امتحانش کنید !
سس این پاستا بر اساس گواکامولی که یه دیپ
مکزیکی هستش و با چیپس ترتیا خورده می شه درست شده که ایده ی خیلی خوبی هستش . این پاستا کاملا گیاهیه و دلیل وجود آووکادو سرشار از انواع مواد مغذی و مفیده . سالادی هم که با این ترکیبات درست می شه یکی از سالاد های کحبوب برای منه .
*** آووکادو یه میوه ای بسیار چرب هستش و شاید
مزش شبیه گردوی تازه ولی پرچرب تر باشه ، کال این میوه طعم گسی داره پس آووکادوهای
خیلی سفت و نرسیده رو انتخاب نکنید .
*** آوو کادو به دلیل داشتن اسید های چرب مفید
می تونه جایگزین مناسبی برای کره ، خامه و مایونز در انواع سس ها باشه . خواص دیگه ی آووکادو رو می تونید در آخر متن بخونید
.
مواد لازم برای 4 نفر :
اسپاگتی 340 گرم
آووکادو 2 عدد بزگ یا 3 عدد متوسط رسیده خرد شده
( آووکادوی من خیلی رسیده نبود ولی اینقدر هم نرسیده نبود که گس باشه)
پیاز بنفش خرد شده 1عدد کوچک ( می تونید به جای پیاز از پیازچه هم استفاده
کنید )
گیشنیز خرد شده ½ پیمانه
سیر 2 حبه (من به جاش از پودر سیر استفده کردم ، 1/2 قاشق مرباخوری )
فلفل سبز تند کوچک تخم گرفته و خرد شده در صورت
تمایل ( من استفاده نکردم و به جاش کمی پودر فلفل قرمز تند ریختم نه در حدی که
غذای تندی داشته باشیم )
آب لیموترش تازه 4 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 1/3 پیمانه
پودر زیره ی سبز ½ قاشق مربا خوری ( می تونید
بیشتر بریزید اگه دوست دارید )
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده 1 پیمانه
ذرت کنسروی 3/4 پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده 1 پیمانه
ذرت کنسروی 3/4 پیمانه
روش تهیه :
اسپاگتی رو طبق دستور روی بستش بپزید و آبکش
کنید .
آووکادو ، پیاز ، فلفل،و گیشنیز رو در دستگاه
غذا ساز بریزید و مخلوط کنید
و بعد نمک و
فلفل و پودر زیره ی سبز و آب لیموترش رو اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر همین
طور که دستگاه کار می کنه روغن زیتون رو اضافه کنید تا سس کاملا یکدست و نرم بشه .
قابلمه ای روی شعله ی متوسط بذاریذ و اسپاگتی
وذرت و گوجه فرنگی رو باهاش مخلوط کنید
و سس رو روش بریزید و خوب مخلوط کنید
از وقتی سس رو اضافه کردید 3 دقیقه روی حرارت باشه
و بعد برش دارید .
*** این پاستا رو معمولا سرد می خورند یعنی دیگه
روی حرارت نمی ذارند و سس و گوجه فرنگی و ذرت رو همون طور روی اسپاگتی می ریزند و مخلوط می کنند و سرو می کنند ولی من گرمش رو
ترجیح می دم این دیگه میل خودنتونه .
نوش جان / ارغوان
خواص آووکادو :
درست است که آووکادو
پرکالری و سرشار از مواد چرب است (در نصف یک عدد آووکادو 138 کالری و 14.1 گرم چربی
وجود دارد) اما همین میوه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید برای قلب میباشد. اگر
میتوانید به طور مرتب از این میوه میل کنید و اگر نمیتوانید هر از گاهی برای تنوع
هم که شده از طعم و خاصیت این میوه استفاده کنید.
آووکادو سرشار از
آنتیاکسیدانهایی است که با انواع بیماریها مقابله میکنند.
آووکادو؛ سوپراستار
میوهها
آووکادو سرشار از
آنتیاکسیدانهایی است که با انواع بیماریها مقابله میکنند. حتماً میگویید این جور
میوهها مال از ما بهتران است و این روزها با قیمت سر به فلک کشیدهی آنها چه کسی
میتواند به آنتیاکسیدان و ویتامین فکر کند؟ شاید حق با شما باشد. اما اگر میتوانید
به شکرانهی عظمت الهی از تمام نعمتهایش استفاده کنید. تک تک این نعمتها
پردهای از قدرت بیکران پروردگاری است که با عشق برای بندگانش خلق کرده تا از آنها
«بخورند و بیاشامند و اسراف نکنند». آووکادو نیز جزو همان نعمتهایی است که در عین
خوشمزگی فواید شگفت انگیز زیادی برای سلامت بدن دارد. برای آشنایی بیشتر با این میوه
با ما همراه شوید.
1- آووکادو برای سلامت چشمها
آووکادو منبع فوقالعادهی
لوتئین است. این کاروتنوئید مانند یک آنتیاکسیدان عمل میکند و از ابتلا به بیماریهای
مربوط به چشم پیشگیری به عمل میآورد. این میوهی سبز خوشرنگ همچنین حاوی کاروتنوئیدهای
دیگری مثل زئاگزانتین، آلفا کاروتن و بتا کاروتن و همچنین ویتامین
E میباشد.
یک فنجان آووکادو،
یک چهارم نیاز روزانهی بدن به فولات یا همان اسید فولیک را تأمین میکند. این ویتامین
خطر ابتلا به ناهنجاریهای مادرزادی جنین را کاهش میدهد
از این گذشته آووکادو
به شما کمک میکند که کاروتنوئید میوههای دیگر را بیشتر جذب کنید. مصرف مواد غذایی
حاوی کاروتنوئیدها مانند میوه و سبزیجات به همراه آووکادو (که سرشار از چربیهای اشباع
نشدهی مونو است) باعث میشود که بدن شما بیشترین میزان این مواد مغذی را جذب کند.
یک روش آسان برای جذب بیشتر این مواد مغذی این است که آووکادو را به ترکیبات سالادتان
اضافه کنید.
2- آووکادو کمک میکند تا لاغرتر شوید
اگر قصد دارید چند
کیلویی کم کنید آووکادو در خدمت شماست. نصف آووکادو حاوی 3٫4 گرم فیبرهای حلال و غیر
حلال است. بدن به این فیبرها نیاز دارد تا عملکرد سیستم گوارش بدن را در شرایط مطلوبی
نگه دارد. علاوه بر این، فیبرهای حلال اجازه نمیدهند که گلوسیدها با سرعت بالا جذب
بدن شوند. برای همین باعث میشوند که شما مدت زمان طولانیتری احساس سیری داشته باشید
و به سراغ غذا خوردن نروید.
آووکادو همچنین حاوی
اسید اولئیک است. این اسیدهای چرب وظیفهی فعال کردن بخشی از مغز را بر عهده دارند
که فرمان احساس سیری را صادر میکند. چربیهای اشباع نشدهی مفیدی که حاوی اسید اولئیک
هستند در مقایسه با چربیهای اشباع شده و چربیهای ترانس موجود در مواد غذایی صنعتی
احساس سیری بیشتری ایجاد میکنند. هر چه شما بیشتر احساس سیری داشته باشید طبیعتاً
کمتر به سوی خوراکیهای مختلف گرایش پیدا میکنید و دریافت کالریهای کمتر به لاغری
و زیبایی اندام شما منجر میشود.
آووکادو منبع فوقالعادهی
لوتئین است. این کاروتنوئید مانند یک آنتیاکسیدان عمل میکند و از ابتلا به بیماریهای
مربوط به چشم پیشگیری به عمل میآورد.
3- آووکادو باعث کنترل قند خون میشود
آووکادو سرشار از
چربیهای اشباع نشدهی مونو مفید میباشد و اجازه نمیدهد بعد از صرف غذا میزان گلیسمی
خون به یکباره بالا برود. داشتن یک رژیم غذایی سرشار از چربیهای مفید حتی میتواند
حالت مقاومت به انسولین را به هم بزند. متأسفانه وضعیت مقاومت به انسولین باعث تثبیت
طولانی مدت گلیسمی میشود که رفته رفته به دیابت منجر میشود. سعی کنید به جای مالیدن
کرههای پرچرب روی نان یا استفاده از سسهای مایونز در ساندویچهایتان از پورهی آووکادو
استفاده کنید.
4- آووکادو و سلامت قلب
فولات موجود در آووکادو
خطر سکته و ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. اگر شما هم در خانوادهتان سابقهی
بیماریهای قلبی وجود دارد و یا اگر عوامل بیماریزایی مثل اضافه وزن دارید و یا سیگار
میکشید آووکادو را دریابید. این میوه میتواند قلب شما را در سلامت نگه دارد.
5- آووکادو برای خانمهای باردار مفید است
یک فنجان آووکادو،
یک چهارم نیاز روزانهی بدن به فولات یا همان اسید فولیک را تأمین میکند. این ویتامین
خطر ابتلا به ناهنجاریهای مادرزادی جنین را کاهش میدهد. اگر باردار هستید و یا قصد
بچه دار شدن دارید از این میوه میل کنید تا فرزند سالم به دنیا بیاورید.
دستت طلا ارغوان عزیزم مثل همیشه عالی :*
پاسخحذفخیلی ممنون پگاه جون ،لطف داری عزیزم 😘
حذفبه به ارغوان جون چه خوشمزه به نظر میاد
پاسخحذفیه عکس خوشگل متفاوت فکر کنم اولین عکس عمودی وبلاگت باشه :) اولی رو میگم خیلی دوستش داشتم
ایول کدبانو
خیلی ممنون شادی جون ، جاتون خالی عزیزم
حذفآره این اولین عکس عمودیه . آخه برای عکس عمودی احتیاج به سطح بزرگتر دارم یا جایی که پشتش بسته باشه
نمی دونم چرا پیامم نصفه رسید
پاسخحذفمرسی برای توضیحات کامل و جامع و ذکر نکات ریز
خواهش می کنم عزیزم <3
حذفخیلی دستور خوبیه، واقعا من دوست دارم ، یه بار تو رستوران خوردم و عاشقش شدم ، حتما امتحانش میکنم ، مرسی عزیزم از توضیحات کاملت
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم <3 خواهش می کنم
حذفمن همه ی پاستا هایی که با آووکادو درست می شه رو دوست دارم ولی عاشق این دیپ گواکامولی هستم و سالادش رو هم زیاد درست می کنم ترکیب خوشمزه ایه . آووکادو، گیشنیز و پیاز و گوجه فرنگی با لیموترش
من فقط ۱ بار آواکادو خوردم :)
پاسخحذفیادمه وقتی که میخواستم زیر نظر ی متخصص تغذیه رژیم بگیرم , منو از خوردنش منع کرد
جالب اینکه خود من هم چون طرفش نمیرفتم گفتم چه بهتر :)))
ولی بیشتر دوستان آلمانی من هر روز صبح ۱ نیمه از آواکادو رو میخورن , و خیلی هم سرحال هستن
الان این ترکیب هم چیزی در حد پستوی آواکادو شده , ولی چون گشنیز داره باید طعم لطیف و خوبی داشته باشه
به قول رزک باید امتحان کنم , مرسی عزیزم
خواهش می کنم گیلدا جون <3
حذفترکیب خوشمزه ای گیلدا جون ، حتما یه بار امتحانش کنید
آووکادو خیلی چربه و کالری زیادی داره ولی خب بهتر و سالم تر از کره و خامه و مایونز هستش