دوستان عزیزم ، ترکیب شکلات و نارگیل همیشه خیلی
خوشمزه می شه .
این کیک ظاهر شیک و هوس انگیزی هم پیدا می کنه و برای یه دور همی عصرانه بسیار مناسبه .اگه کیک شکلاتی دوست دارید حتما این کیک رو خوشمزه رو امتحان کنید .
یه توضیحی در مورد عکس های مراحل کار هستش که باید براتون بدم . آشپزخونه ی ما بسیار تاریکه و اصلا نور گیر نداره و سطح کار من جاش طوری هست که وقتی می ایستم جلوی نور رو می گیره ، بنابر این همیشه یه وری عکس می گرفتم که روی عکس ها تاریک نشه البته گاهی که از چیزی توی دستم عکس می گیرم و یه دسم هم بنده واقعا سخته و سایه می افته روش . چند وقت پیش آقامون برای آشپزخونه سر جای کار من یه لامپ مهتابی گذاشته که برای کارهای آشپزخونه البته بسیار مفیده ولی برای عکس گرفتن باز خوب نیست و رنگ متفاوتی ایجاد می کنه . از تفاوت رنگ عکس های مراحل کار با کار تموم شده تعجب نکنید ، کار نهایی در نور طبیعی گرفته شده ، من همیشه تمام سعیم رو می کنم که وقت عکاسی طوری باشه که نور هست .
مواد لازم
برای خمیر کیک شکلاتی :
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و ¼ قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کاکائو ½ پیمانه
شکر 1 و ½ پیمانه
کره 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
آب در دمای محیط 1 پیمانه
برای مواد میانی :
پنیر خامه ای 225 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
شکر 1/3 پیمانه سر خالی
تخم مرغ 1 عدد درشت
وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری
نشاسته ی ذرت 2 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل 1 و ½ پیمانه
برای گاناش :
چیپش شکلات 2/3 پیمانه سر پر
خامه ½ پیمانه
کره 2 قاشق غذا خوری
عسل 1 قاشق غذا خوری
اسانس نارگیل چند قطره
روش تهیه
اول مواد میانی رو درست کنید . پنیر خامه ای و
کره رو با هم زن برقی بزنید تا نرم و
یکدست بشه ،
بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه
بعد تخم مرغ و وانیل
رو اضافه کنید و هم بزنید ،
بعد نشاسته ی ذرت رو قاشق قاشق اضافه کنید و هم بزنید
تا کاملا مخلوط بشه.
هم زن برقی رو کنار بذارید و پودر نارگیل رو اضافه کنید و هم
بزنید تا مخلوط بشه و خمیر بدست بیاد .
مواد میانی رو در یخچال بذارید تا خودش رو
ببنده .
فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
قالب بانت کیک 26 سانتی رو چرب کنید .
برای درست کردن خمیر کیک ، آرد ، بیکینگ پودر ،
جوش شیرین ، نمک و کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بذارید .
مواد میانی رو از یخچال در بیارید و به 8 قسمت
تقسیم کنید و گلولش کنید و کناز بذارید .
کره و شکر رو با هم بزنید تا سبک بشه
بعد تخم
مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و وانیل رو هم
اضافه کنید و هم بزنید .
بعد مخلوط آرد و آب رو به صورت متناوب اضافه کنید و با
قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه و خمیر یکدستی درست بشه . نصف خمیر رو در قالب بریزید
و گلوله ها رو به آرامی با رعایت فاصله از جداره ی قالب کنار هم بچینید
و بقیه ی خمیر
رو روش بریزید و قالب رو به مدت یکساعت در طبقه ی وسط فر قرار بدید یا تا وقتی که
خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد .
بعد از این که کیک رو از فر در آوردید برای
30 دقیقه با قالب روی تور سیمی قرار بدید تا در قالب خنک بشه .
بعد از قالب در
بیارید و روی تور سیمی قرار بدید تا خنک شدنش کامل بشه .
بعد سراغ درست کردن گاناش
برید . چیپش شکلات ، خامه ، کره و عسل رو
در ظرفی مقاوم به حرارت بریزید
و روی آب در حال جوش بگیرید تا آب شه و هم بزنید تا
با هم مخلوط و یکدست بشه ، اسانس نارگیل یا وانیل رو بهش اضافه کنید و کنار بذارید
.
زیر تور سیمی کاغذ روغنی بندازید و گاناش رو روی کیک بریزید ، این طوری اضافه
هاش روی کاغذ می ریزه و کثیف کاری نمی شه . می تونید روی گاناش کمی پودر نارگیل
برای تزئین بپاشید و کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید .
اضافه ی
این کیک رو باید در یخچال نگهداری کرد ولی چون مثل همه ی کیک های کره دار دیگه
خودش رو می بنده باید قبل از خوردن به دمای محیط برسه یا کمی در ماکروویو گرم بشه
.
فوق العاده اس ...عاشق شکلات و ترکیبش با نارگیلم
پاسخحذفاتفاقا عکسهای مراحل کارت این سری خیلی خوب و شفاف تر از قبل شده
عکسهای این کیک هم خیلی عالی شده ...باید حتما امتحانش کنم بخصوص که پنیری هم هست به به
خیلی ممنون شادی جون <3 واقعا خیلی جات خالی بود عزیزم
حذفمراحل کار نورانی شده :-)
اگه درست کردی نوش جونت باشه عزیزم :-*
به به , شکلات باشه , ترکیبی از پنیر خامه ای هم باشه , کیک هم باشه ...... چه شودددددددد
پاسخحذفخیلی جالبه ارغوان جون , اتفاقا چند روز پیش داشتم یک دستور از کیک شکلاتی که وسطش هم به صورت کیک پنیر آلمانی پر شده میدیدم , و دستورش چون جالب بود یادداشت کردم که سر اولین فرصت تهیه کنم و الان هم این کیک رو اینجا دیدم
انگار ی جورایی تله پاتی کردیم :)))
نوش جونتون باشه عزیزم
من هم همیشه این مشکل عکس گرفتن رو دارم , حالا با این تفاوت که شما اونجا ۲۴ ساعته آفتاب تابان دارین و ما ۲۴ ساعته بدنبال آفتاب تابان هستیم :))))))
خیلی ممنون .
حذفجاتون خالی گیلدا جون ، ترکیب خوشمزه ای می شه <3
مسخرگیش به همینه گیلدا جون ، چون با وجود همین آفنابی که ما داریم نورش اصلا توی خونه نمیاد و از 10 صبح به بعد در کنار پنجره ی قدی باز دوربین فلش می زنه . شاید هم از قصد به خاطر گرمای هوا طوری طراحی شده که آفتاب کمتر بیاد داخل خونه .
به به ، عجب کیک محشری شده ، هووووووم ، عکسات عالیه ، خیلی تمیز و شیک و دلبر شده کیکت ارغوان جان ، اتفاقا به نظر منم عکسهای مرحله به مرحله ات خیلی روشن هست ، خسته نباشی از اینهمه عکاسی و عکسهای روند کار ، دست مریزاد داری :)))
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ، همیشه به من لطف دارید <3
حذفجاتون خالی عزیزم :-*
به به ، عجب کیک محشری شده ، هووووووم ، عکسات عالیه ، خیلی تمیز و شیک و دلبر شده کیکت ارغوان جان ، اتفاقا به نظر منم عکسهای مرحله به مرحله ات خیلی روشن هست ، خسته نباشی از اینهمه عکاسی و عکسهای روند کار ، دست مریزاد داری :)))
پاسخحذف