۱۳۹۴ مهر ۲۹, چهارشنبه

کیک شکلاتی با مغز نارگیل و پنیر خامه ای



دوستان عزیزم ، ترکیب شکلات و نارگیل همیشه خیلی خوشمزه می شه .


این کیک ظاهر شیک و هوس انگیزی هم پیدا می کنه و برای یه دور همی عصرانه بسیار مناسبه .اگه کیک شکلاتی دوست دارید حتما این کیک رو خوشمزه رو  امتحان کنید .


یه توضیحی در مورد عکس های مراحل کار هستش که باید براتون بدم . آشپزخونه ی ما بسیار تاریکه و اصلا نور گیر نداره و سطح کار من جاش طوری هست که وقتی می ایستم جلوی نور رو می گیره ، بنابر این همیشه یه وری عکس می گرفتم که روی عکس ها تاریک نشه البته گاهی که از چیزی توی دستم عکس می گیرم و یه دسم هم بنده واقعا سخته و سایه می افته روش . چند وقت پیش آقامون برای آشپزخونه سر جای کار من یه لامپ مهتابی گذاشته که  برای کارهای  آشپزخونه البته بسیار مفیده ولی برای عکس گرفتن باز خوب نیست و رنگ متفاوتی ایجاد می کنه . از تفاوت رنگ عکس های مراحل کار با کار تموم شده تعجب نکنید ، کار نهایی در نور طبیعی گرفته شده ، من همیشه تمام سعیم رو می کنم که وقت عکاسی طوری باشه که نور هست .


مواد لازم

برای خمیر کیک شکلاتی :

آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و ¼ قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کاکائو ½ پیمانه
شکر 1 و ½ پیمانه
کره 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
آب در دمای محیط 1 پیمانه

برای مواد میانی :

پنیر خامه ای 225 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
شکر 1/3 پیمانه سر خالی
تخم مرغ 1 عدد درشت
وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری
نشاسته ی ذرت 2 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل 1 و ½ پیمانه

برای گاناش :

چیپش شکلات 2/3 پیمانه سر پر
خامه ½ پیمانه
کره 2 قاشق غذا خوری
عسل 1 قاشق غذا خوری
اسانس نارگیل چند قطره


روش تهیه 

اول مواد میانی رو درست کنید . پنیر خامه ای و کره رو با هم  زن برقی بزنید تا نرم و یکدست بشه ،


 بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه


بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید ،


بعد نشاسته ی ذرت رو قاشق قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه. 


هم زن برقی رو کنار بذارید و پودر نارگیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه و خمیر بدست بیاد . 


مواد میانی رو در یخچال بذارید تا خودش رو ببنده .
فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
قالب بانت کیک 26 سانتی رو چرب کنید .
برای درست کردن خمیر کیک ، آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بذارید .
مواد میانی رو از یخچال در بیارید و به 8 قسمت تقسیم کنید و گلولش کنید و کناز بذارید .
کره و شکر رو با هم بزنید تا سبک بشه


 بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید .


بعد مخلوط آرد و آب رو به صورت متناوب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه و خمیر یکدستی درست بشه . نصف خمیر رو در قالب بریزید


 و گلوله ها رو به آرامی با رعایت فاصله از جداره ی قالب کنار هم بچینید


 و بقیه ی خمیر رو روش بریزید و قالب رو به مدت یکساعت در طبقه ی وسط فر قرار بدید یا تا وقتی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد .


 بعد از این که کیک رو از فر در آوردید برای 30 دقیقه با قالب روی تور سیمی قرار بدید تا در قالب خنک بشه .


 بعد از قالب در بیارید و روی تور سیمی قرار بدید تا خنک شدنش کامل بشه .


 بعد سراغ درست کردن گاناش برید . چیپش شکلات ، خامه ،  کره و عسل رو در ظرفی مقاوم به حرارت بریزید


 و روی آب در حال جوش بگیرید تا آب شه و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست بشه ، اسانس نارگیل یا وانیل رو بهش اضافه کنید و کنار بذارید .


 زیر تور سیمی کاغذ روغنی بندازید و گاناش رو روی کیک بریزید ، این طوری اضافه هاش روی کاغذ می ریزه و کثیف کاری نمی شه . می تونید روی گاناش کمی پودر نارگیل برای تزئین بپاشید و کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید .


 اضافه ی این کیک رو باید در یخچال نگهداری کرد ولی چون مثل همه ی کیک های کره دار دیگه خودش رو می بنده باید قبل از خوردن به دمای محیط برسه یا کمی در ماکروویو گرم بشه .


نوش جان / ارغوان 

۷ نظر:

  1. فوق العاده اس ...عاشق شکلات و ترکیبش با نارگیلم
    اتفاقا عکسهای مراحل کارت این سری خیلی خوب و شفاف تر از قبل شده
    عکسهای این کیک هم خیلی عالی شده ...باید حتما امتحانش کنم بخصوص که پنیری هم هست به به

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون <3 واقعا خیلی جات خالی بود عزیزم
      مراحل کار نورانی شده :-)
      اگه درست کردی نوش جونت باشه عزیزم :-*

      حذف
  2. به به , شکلات باشه , ترکیبی از پنیر خامه ای هم باشه , کیک هم باشه ...... چه شودددددددد
    خیلی جالبه ارغوان جون , اتفاقا چند روز پیش داشتم یک دستور از کیک شکلاتی که وسطش هم به صورت کیک پنیر آلمانی پر شده میدیدم , و دستورش چون جالب بود یادداشت کردم که سر اولین فرصت تهیه کنم و الان هم این کیک رو اینجا دیدم
    انگار ی جورایی تله پاتی کردیم :)))
    نوش جونتون باشه عزیزم
    من هم همیشه این مشکل عکس گرفتن رو دارم , حالا با این تفاوت که شما اونجا ۲۴ ساعته آفتاب تابان دارین و ما ۲۴ ساعته بدنبال آفتاب تابان هستیم :))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون .
      جاتون خالی گیلدا جون ، ترکیب خوشمزه ای می شه <3
      مسخرگیش به همینه گیلدا جون ، چون با وجود همین آفنابی که ما داریم نورش اصلا توی خونه نمیاد و از 10 صبح به بعد در کنار پنجره ی قدی باز دوربین فلش می زنه . شاید هم از قصد به خاطر گرمای هوا طوری طراحی شده که آفتاب کمتر بیاد داخل خونه .

      حذف
  3. به به ، عجب کیک محشری شده ، هووووووم ، عکسات عالیه ، خیلی تمیز و شیک و دلبر شده کیکت ارغوان جان ، اتفاقا به نظر منم عکسهای مرحله به مرحله ات خیلی روشن هست ، خسته نباشی از اینهمه عکاسی و عکسهای روند کار ، دست مریزاد داری :)))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ، همیشه به من لطف دارید <3
      جاتون خالی عزیزم :-*

      حذف
  4. به به ، عجب کیک محشری شده ، هووووووم ، عکسات عالیه ، خیلی تمیز و شیک و دلبر شده کیکت ارغوان جان ، اتفاقا به نظر منم عکسهای مرحله به مرحله ات خیلی روشن هست ، خسته نباشی از اینهمه عکاسی و عکسهای روند کار ، دست مریزاد داری :)))

    پاسخحذف