دوستان عزیزم ، این ماگ کیک خیلی خوشمزه و آسونه
.
خیلی برای روزایی که حوصله ندارید و دلتون یه کیک شکلاتی غنی و مرطوب می خواد
مناسبه . در عرض کمتر از 3 دقیقه یک کیک عالی خواهید داشت که در ماکروویو درست می شه. این کیک تخم مرغ هم
نداره و برای افرادی که بنا به رژیم غذایی خاص نمی خواند از تخم مرغ استفاده کنند
هم مناسبه.
مواد لازم
آرد ¼ پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکر 2-3 قاشق غذا خوری ( بسته به ذائقه ی خودتون
، اگه کم شیرین دوست دارید 2 تا بریزید )
بیکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
وانیل 1 پینچ
روغن 2 قاشق غذاخوری
شیر 1/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
شیر 1/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
نوتلا یا هر شکلات صبحانه ی فندقی دیگه 1 قاشق
غذاخوری
روش تهیه
در کاسه ی کوچکی مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و
بعد روغن و شیر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر روان و یکدستی بدست بیاد .
خمیر رو در ماگ یا فنجون مورد نظرتون بریزید
و نوتلا رو به آرومی درست در وسطش بزارید و اصلا
فشارش ندید خودش کمی فرو می ره و در حین پخت که کیک بالا میاد اون پایین می ره .
ماگ رو به مدت 1 دقیقه و 20 ثانیه با قدرت 100 درصد در ماکروویو قرار بدید . بعد از این که از ماکروویو در آوردید و کمی خنک شد ، نوش جان کنید .
*** فنجان یا ماگ یا لیوانی استفاده می کنید
باید حداقل به اندازه ی یک پیمانه ی استاندارد گنجایش داشته باشه و قاعدتا مقاوم
به حرارت باشه و بشه در ماکروویو گذاشت .
*** برای دفعه اول می تونید یک تکه دستمال کاغذی
آشپزخانه در ماکروویو قرار بدید و بعد ماگ رو روش بذارید که اگه سر ریز کرد روی
اون بریزه .
*** زمان آماده شدن کیک در ماکروویو های مختلف
متفاوت می تونه باشه . ماکروویو من 900 وات هستش که با قدرت 100 در صد به مدت 1
دقیقه و 20 ثانیه درست شد .
**** برای چک کردن کیک مثل هر کیک دیگه ای خلال دندون وارد کنید ولی نه از وسط که نوتلا ریختید و بلکه از قسمت کناری کیک و نباید چیزی بهش بچسبه یا خیس بیاد بیرون اگه این طور بود 10 ثانیه دیگه بذارید تا بپزه .
**** برای چک کردن کیک مثل هر کیک دیگه ای خلال دندون وارد کنید ولی نه از وسط که نوتلا ریختید و بلکه از قسمت کناری کیک و نباید چیزی بهش بچسبه یا خیس بیاد بیرون اگه این طور بود 10 ثانیه دیگه بذارید تا بپزه .
*** میتونید به جای شکلات صبحانه از کره ی بادام
زمینی هم استفاده کنید که در این صورت حتما از 3 قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید .
و خیلی بدیهی که اصلا می تونید بدون نوتلا یا کره ی بادوم زمینی و به صورت ساده
درستش کنید !
*** اگه دوست ندارید کیکتون کاکائویی باشه می تونید کاکائو رو حذف کنید و به جاش 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه تر بریزید و یه کیک وانیلی داشته باشید .
*** اگه دوست ندارید کیکتون کاکائویی باشه می تونید کاکائو رو حذف کنید و به جاش 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه تر بریزید و یه کیک وانیلی داشته باشید .
نوش جان / ارغوان
کیک خیلی جالبی شده ارغوان جون , من تا به حال با مکرووله هیچ شیرینی نپختم
پاسخحذفالبته ۲ بار مرغ گذاشتم ببینم چجوری میشه
اسم این کیک هم خیلی بهش میاد :v
خیلی ممنون گیلدا جون <3
حذفشما ماشالا چون خیلی زرنگ و با حوصله هستید از این کارای تنبلانه که در سه سوت حاضر می شه انجام نمی دید