۱۳۹۴ آذر ۱۰, سه‌شنبه

موس انار و نارگیل



دوستان عزیزم ، ترکیب انار و نارگیل به طرز باورنکردنی خوشمزه می شه . این دسر در دسته ی دسر های سالم و کم کالری هستش و خیلی خوشگله و برای شب یلدا هم بسیار مناسبه .



مواد لازم

آب انار 2 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
عسل ¼ پیمانه
شیر نارگیل 2 پیمانه
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز مقداری
پودر نارگیل 4 قاشق غذا خوری
دانه ی انار 4 قاشق غذاخوری


روش تهیه

در ظرف متوسطی ¼  پیمانه آب انار رو بریزید و پودر ژلاتین رو روش بریزید و برای چند دقیقه بذارید ته نشین بشه و به اصطلاح شکفته بشه . بقیه ی آب انار رو با عسل در قابلمه ای بریزید و بذارید جوش بیاد و بعد به مخلوط ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل بشه . مخلوط رو به قابلمه برگردونید وهم بزنید و بذارید دوباره به جوش بیاد و از روی حرارت بردارید و بذارید خنک بشه و به دمای محیط برسه ، اگه از تو قابلمه داخل یه ظرف دیگه بریزید زودتر خنک می شه . بعد شیر نارگیل و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه ، حالا رنگ خوراکی رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ دلخواهتون برسید . اگه رنگ خوراکی رو اضافه نکنید رنگش صورتی چرک روشن مایل به قهوه ای خواهد بود که رنگ قشنگی نیست . مخلوط رو برای 30 تا 45 دقیقه تو یخچال بزارید تا کمی خنک بشه و کمی غلیظ بشه . بعد همش بزنید تا خوب مخلوط بشه و بعد در ظرف های سرو تک نفره  ریخته و برای 4 ساعت در یخچال بذارید تا کاملا خودش رو ببنده و بعد با پودر نارگیل و دانه های انار تزئینش کنید و سرد سرو کنید .



*** منظور از شیر نارگیل آب بیرنگ داخل نارگیل نیست و شیر نارگیل از فشردن گوشت نارگیل بدست میاد که غلیظ تر از شیره و پر از عطر و مزه ی نارگیل هستش . شیر نارگیل به صورت قوطی بسته بندی شده به فروش می رسه و می تونید از سوپرمارکت های بزرگ و لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید.

*** این دسر برای 4 نفر در نظر گرفته شده ولی از نظر من مقدار زیادی هستش و می شه در ظرف های کوچکتر برای 6 نفر هم سرو کرد .



نوش جان / ارغوان 

۱۰ نظر:

  1. به به خیلی خوشرنگ و یقینا , خوشمزه هست
    دست شما درد نکنه ارغوان جون

    پاسخ دادنحذف
  2. خیلی دوستش داشتم اینو اناری هم که هست واویلا با نارگیل چه شود

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. من اصلا فکر نمی کردم که اینقدر خوشمزه بشه ، حسابی باهاش حال کردم . حتی شوهرم که اهل این چیزا نیست کلی خوشش اومد .

      حذف
  3. خیلیییی خوشمزه به نظر میرسه ، اگر موادش رو داشتم همین الان دست به کار میشدم ، دستت درد نکنه از دستور عالیت

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون ،خواهش می کنم :-*
      جاتون خالی رزیتا جونم <3 ما خیلی مزش رو دوست داشتم

      حذف
  4. چه خوشگله دوست جون :)

    پاسخ دادنحذف
  5. دوست عزيز من از اين پاكت ژلاتين كه عكسش را گذاشتين دارم هر بسته اي كه توشه واسه چند ليوان اب كافيه ؟ ممنون

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. این بستگی به دستورتون و نوع ژله داره می تونه برای 2 تا 3 لیوان آب کافی باشه .در این دسر بیشتر از یه بسته استفاده شده هر بسته در حد 2و 1/4 تا 2و 1/2 قاشق چایخوری هستش

      حذف