۱۳۹۳ تیر ۳۰, دوشنبه

گوشت قلقلی با سبزیجات



دوستان این غذا خیلی خوشمزست و خیلی به ما مزه داد ، بهتون پیشنهاد می کنم که درستش کنید و مثل ما از خوردنش لذت ببرید . این گوشت قلقلی ها برای افطار هم می تونه گزینه ی مناسبی باشه . می تونید با نون یا  با برنج یا ماکارونی به همراه یه سس گوجه فرنگی خوشمزه بخورید .


باقالا در داخل این غذا وجود نداره و صرفا به دلیل علاقه ی شخصی و برای تزئین گذاشتمش !

مواد لازم : (برای 4 تا 5 نفر )

گوشت چرخ کرده 500 گرم
کدو 1 عدد متوسط
هویج 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه ی شامل پودر سیر ،دارچین و پودر زیره ی سبز ، پاپریکا ( میتونید از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید ، منم از مقدار زیادی استفاده نکردم به طوری که مزه ی هیچ کدومشون غالب نبود )
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
آرد مقداری برای غلتاندن گوشت های قلقلی در آن
روغن سرخ کردنی

اون تره فرنگی که تو عکس می بینید هیچ نقشی در این غذا نداره و من برای سوپ ازش استفاده کردم !

روش تهیه :

کدو ، هویج و پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید


 در ماهیتابه ای 2 قاشق روغن زیتون بریزید و سبزیجات رنده شده رو توش بریزید و روی حرارت متوسط بزارید


 تا  نرم بشند و آبشون گرفته بشه و بعد کنارش بزارید تا کاملا خنک بشه .


در کاسه ای گوشت چرخ کرده ،جعفری ،سبزیجات خنک شده و نمک و فلفل و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید 


 خوب ورز بدید تا مخلوط یکدستی بدست بیارید .



 مخلوط گوشت رو به صورت گلوله هایی در بیارید . من با این مقدار 35 عدد گوشت قلقلی داشتم که البته اندازش بسته به خودتون داره .


روغن رو بزارید داغ بشه و گوشت قلقلی ها رو تو آرد بغلتونید .


 این کار رو اول برای تمام گلوله ها انجام بدید و بعد در روغن بندازیدشون تا آرد رطوبت رو جذب کنه و کامل جذب گلوله ها بشه . گلوله ها رو قبل ازاین که  تو روغن بندازید ،تکون بدید که آرد اضافیش گرفته بشه . روغن باید کاملا داغ باشه . گلوله ها رو در روغن غوطه ور کنید و زیرو روشون کنید تا همه ی قسمت هاش کاملا سرخ بشه و بعد از روغن در بیارید و روی دستمال جدب روغن بزارید تا روغن اضافش گرفته بشه و آماده ی سرو شه.



·        می تونید این گوشت قلقلی های خوشمزه رو با نون ،برنج یا ماکارونی بخورید .
·         می تونید یه سس گوجه فرنگی خوشمزه با گوجه فرنگی های  پوست و تخم گرفته به همراه پودرسیر و آویشن و رزماری و مقدار کمی شکر درست کنید و نوش جان کنید .
*این دستور رو از یه مجله ی آشپزی عربی یاد گرفتم .

ما اون روز این گوشت قلقلی ها رو با ماکارونی خوردیم ، اول این جوری می خواستم سرو کنم ولی بعد تصمیم گرفتم که نصف سس رو به گوشت قلقلی ها  و نصفش رو به ماکارونی اضافه کنم و اون طوری سرو کنم که متاسفانه سر افطار بود و عکسی  ازش موجود نیست !

نوش جان / ارغوان


۱۲ نظر:

  1. پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون فرناز جان . خوشمزه بود ، جاتون خالی عزیزم

      حذف
  2. ارغوان یعنی به معنای واقعی کلمه عاشقش شدم
    این عکس با ماکارونی دیگه خیلی خداست...چقدرررررررر دوستش دارمممممم میخووواااااااممممم همین الان

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون <3 ، جات خیلی خالی عزیزم . به ما خیلی چسبید

      حذف
  3. من هم خیلی کله گنجشکی دوست دارم
    پسرم بدتر از من , از بچگی علاقه داشت و چون زیاد غذا خور نبود همش واسه اینکه چیزی به خوردش بدم به قول خودش براش توپی درست میکردم حالا چه با گوش چرخی چه با مرغ :))
    دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3
      منم خیلی دوست دارم و خوشبختانه مورد تایید شوهرم هم قرار گرفت . خوبه باید یه جوری بچه های بد غذا رو تشویق به خوردن کرد .

      حذف
  4. با سلیقه ی خوشگل ، چقدر همشون یکدست و تمیز دراومده ، حتما درستش میکنم ، معلومه که خیلی خوشمزست ، دسسستت درد نکنه و نوش جونتون عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ، لطف دارید عزیزم <3
      جاتون خالی ، خوشمزه شده بود . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید . از همین الان نوش جونتون

      حذف
  5. خیلی عالی شده ارغوان عزیزم نوش جان منم عاشق قلقلیم <3

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون پگاه جون <3 قلقلی خیلی هوادار پیدا کرده :-)

      حذف
  6. aliyeeeeeeeeeeeeeeeeeee mersi

    پاسخحذف