۱۳۹۳ مرداد ۲, پنجشنبه

فرنی نارگیلی متفاوت



دوستان این فرنی خیلی خوشمزست و همون طور که می بینید روش سرو متفاوت و شیکی داره که می تونه یه گزینه ی خوب برای دسر مهمونی ها باشه و درست کردنش هم راحته . اگه مثل من عاشق نارگیل هستید و دوست دارید چیز های متفاوت رو امتحان کنید ،حتما این فرنی رو درست کنید  که به ما خیلی مزه داد.



مواد لازم

برای فرنی :

شیر نارگیل 2 پیمانه ( تقریبا 1 قوطی و 1/4 )
شیر 2 پیمانه
پودر نارگیل 1 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ی ذرت 3 قاشق غذا خوری
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری

 برای مغز ها :

گردو ½ پیمانه
صنوبر 2 قاشق غذا خوری
بادام 2 قاشق غذا خوری
پسته 2 قاشق غذا خوری

برای شیره :

شکر 1 پیمانه
آب  1 پیمانه
چوب دارچین 1 عدد
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری

شیر نارگیلی که من استفاده کردم 

روش تهیه :

اول از همه مغز ها رو در آب خیس کنید و بزارید تو یخچال ، این کار باعث می شه که مغز ها آب جذب کنند و درشت و خوشگل بشند و نرم باشند که مناسب با این دسر باشه . بهتره که هر کدوم رو جدا گانه خیس کرد که به هم رنگ ندند .
حالا سراغ درست کردن شیره برید .در قابله ای شکر و آب ولرم بریزید و هم بزنید تا شکر در حد امکان داخل آب حل بشه وچوب دارچین رو بهش اضافه کنید و  بعد روی حرارت متوسط بزارید تا بجوشه ، و بزارید قوام بیاد ،تقریبا 15 دقیقه طول می کشه و می تونید در این حین کناره های ظرف رو که در حال شکرک زدنه با قلموی آغشته به آب تمیز کنید و مواظب باشید که قلمو رو داخل شربت نزنید . آب لیمو رو بهش اضافه کنید و بزارید کمی بجوشه و بعد از روی حرارت بردارید و بزارید خنک بشه و بعد در یخچال قرارش بدید .
برای درست کردن فرنی ، شیر و شیر نارگیل رو در قابلمه ای بریز و شکر رو بهش اضافه کنید و بزارید که به جوشه ، بعد پودر نارگیل رو اضافه کنید و بزارید 5 دقیقه باهاش بجوشه. مواظب باشید چون خیلی پتانسیل سر رفتن داره و باید حواستون بهش باشه .

برای من کم مونده بود سر بره ،شانس آوردم که قابلمم بزرگ بود و به موقع به دادش رسیدم !

نشاسته رو داخل مقداری آب سرد حل کنید


و به مخلوط شیر در حال جوش اضافه کنید و سریع و مداوم هم بزنید .


حرارت رو کم کنید و به هم زدن ادامه بدید تا فرنی به غلظت برسه .


 از روی حرارت بردارید و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید . بزارید یکم از داغی بیفته و در ظرف های سرو بریزید و بزارید تا به دمای محیط برسه و بعد در یخچال قرار بدید تا خنک بشه و کاملا خودش رو ببنده .


 قبل از سرو مغزهایی که در آب ریختید رو در یه سبد بریزید تا آبش بره و روی فرنی ها قرار بدید و مقداری شیره روش بدید .


من برای هر ظرف 3 قاشق غذا خوری دادم که این بسته به ذائقه شما و سایز ظرف سروتون داره . شیره رو قبل از سرو اضافه کنید چون اگه شیره طولانی روش بمونه شروع به آب انداختن می کنه .
·        از این مقدار 5 تا ظرف فرنی به این سایز داشتم .
·        طعم دارچین داخل شیره ملایم هستش و زیاد نیست ولی اگه از دارچین اصلا خوشتون نمیاد خب می تونید چوب دارچین نندازید .
·        اگه این مدل سرو رو دوست ندارید می توید داخل فرنی شکر بریزید و با هر مغز خرد شده ای تزئینش کنید ، مقدار شکر رو با ذائقه ی خودتون تنظیم کنید .می تونید از ½ پیمانه شروع کنید .
·        قاعدتا باید بتونید شیر نارگیل رو از سوپرمارکت های بزرگ  و لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید اگر نه  می تونید دستور ساده ای که پگاه جون ( وبلاگ آشپزی از دل و جان ) برای درست کردن شیر نارگیل در خونه دارند رو اینجا  ببینید .
نوش جان / ارغوان




۱۵ نظر:

  1. بسیار عالی و خوشمزه بنظر میاد حتما امتحان میکنم , نوش جانتون,نیلوفر <3

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون نیلوفر جانم <3 خوشمزه بود ،جاتون خالی عزیزم . امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد

      حذف
  2. به به عالیه ارغوان جون چقدر هم مقوی و خوبه ...نمیدونم اینجا شیر نارگیل گیر میاد یانه فکر کنم برای درست کردنش باید به وب پگاه جون هم متوصل بشم.عکسها هم خیلی نازه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جونم <3 ، مثل این که پگاه جون می گفت تو رشت سخت گیر میاد .

      حذف
  3. دستتون درد نکنه همه دستورها به نضر عالی و خوشمزه هست خسته نباشید ..من نمیدونم توی ایران شیر نارگیا هست یا نه امیدوارم بتونم پیدا کنم و درست کنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون دوست عزیز ( ببخشید اسمتون رو نمی دونم ) ، لطف دارید .
      تو تهران می شه از سوپر مارکت های بزرگ تهیه کرد ولی مثل اینکه تو شهرهای دیگه سخت پیدا می شه . براتون لینک دستور ساده ی تهیه ی شیر نارگیل پگاه جون رو گذاشتم ،اگه پیدا نکردید یه نگاهی به اون لینک بندازید

      حذف
  4. بابت تمام زحماتی که می کشید و تجربیات خوب خودتونو با عشق به اشتراک می ذارید واقعا ممنون . برقرارباشید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون دوست عزیز ( ببخشید اسمتون رو نمی دونم ، کاش آخر کامنتتون اسمتون رو می نوشتید )، خواهش می کنم عزیزم . امیدوارم همیشه سالم و شاد باشید .

      حذف
  5. دستت درد نکنه عزیزم ، منم از عشاق نارگیل هستم ، حتما این رو هم دوست دارم ، خصوصا اینکه انقدر پرملات درستیدی :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. این عشق نارگیل چه کارا با آدم نمی کنه ! این کلک خیلی خوبه که مغز ها رو تو آب بندازی خیلی بزرگ و خوشگل می شند و حسابی به چشم میان .

      حذف
  6. ارغوان جون من عاشق نارگیل و پودر نارگیل هستم ولی نمیدونم چرا با شیرش مشکل دارم :(
    واسه خود من هم عجیبه , چون این فکر رو کردم که شاید چرب هست اذیتم میکنه
    در صورت که همون میزان چربی باید تو پودر و خود نارگیل هم باشه
    ولی حدس میزنم که این فرنی باید خیلی لذیذ شده باشه و عطر خوبی هم گرفته باشه
    دستت درد نکنه عزیزم , سعی میکنم امتحان کنم چون فرنی خیلی دوست دارم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم گیلدا جون ، خیلی ممنون عزیزم <3
      همون چربیشه که این فرنی رو خوشمزه می کنه ، آره سر کشیدن خالی شیر نارگیل به خاطر چربیش سخته ولی داخل دسر و شیرینی و غذا خیلی عالی می شه . با ماهی و میگو خیلی خوبه . با برنج هم عالیه .

      حذف
  7. سلام

    ارغوان جون من این فرنی رو درست کردم خوشمزه بود مرسی البته من مغزها رو در عرق بهار نارنج خیساندم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام سارا جان
      نوش جونتون باشه عزیزم ، خوشحالم که خوشتون اومده <3
      خیلی کار خوبی کردید تو عرق بهار نارنج خیس کردید ، خیلی معطر و خوشمزه می شه

      حذف
  8. من تازه با وبلاگتون آشنا شدم خیلی محشره همه دستورا عالیه ممنون از زحمتی که میکشین و در اختیار ما تجربه هاتونو قرار میدین

    پاسخحذف