دوستان  عزیزم ،اولین باری که ترکیب این غذا رو دیدم خیلی به نطرم
عجیب اومد و خیلی دوست داشتم ببینم ترکیب این طعم ها و با هم چطور می شه .این غدا
خیلی خوش مزه و خوش عطره و ترکیبی از طعم های متفاوته ،اگه طعم های جدید رو دوست
دارید بهتون پیشنهاد می کنم حتما  تا هلو
هست این غذا رو امتحان کنید .
 من نمی دونم
که این غذا مال کشور خاصی هستش یا نه هر چند که با توجه به موادش شبیه غذا های
کشور هایی مثل تایلند و یا چین هستش ولی من این غذا رو از برنامه ی تلویزیونی یه
سرآشپز مشهور مصری به اسم حسن کمال یاد گرفتم .
مواد لازم :
2 عدد سینه ی مرغ (500 گرم)
نشاسته ی ذرت  دو قاشق غا خوری سر پر 
1 قاشق مربا خوری  سر پرادویه ی مرغ 
70 گرم کره 
یک عدد پیاز متوسط حلقه شده
100 گرم کرفس خورد شده برگ و قسمت بالایی ساقه
که نازکه (در حدود 2 مشت پر)
50 گرم فلفل دلمه ای اسلایس شده ( به اندازه ی
یه فلفل دلمه ای متوسط که می تونید از سبز یا رنگی استفاده کنید که من از زرد و
نارنجی و قرمز استفاده کردم )
سس:
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 
1 عدد پیاز کوچک نگینی خرد شده 
3-4  حبه
درشت سیر خرد شده 
3 قاشق مربا خوری زنجبیل تازه ی رنده شده
350 گرم هلوی مکعبی خرد شده  (هلو ها رو ریز خرد نکنید ، بهتره از هلوی های له نشده و سفت تر استفاده کنید)
3 قاشق غذا خوری سس سویا 
¼ پیمانه آب 
| این کار قدیمیه و عکس های مراحل کارش موجود نیست ! | 
روش تهیه :
اول مرغ ها رو به صورت دراز دراز اسلایس کنید و
ادویه ی مرغ (می تونید هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید ولی من از ادویه ی
آماده ی مرغ که شامل  تخم گیشنیز ، میخک
،زردچوبه ،فلفل سیاه ،زنجبیل ،دارچین ،هل و زیره هستش ، استفاده کردم )و خیلی کم
نمک (چون نمک این غذا با سویا سس تامین می شه) 
رو به مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط 
کنید.و سپس آرد ذرت رو بهش اضافه کنید  و مخلوط کنید .کره رو در قابلمه ای بریزید و
وقتی آب شد مرغ رو به آن اضافه کنید و بذارید سرخ بشه .در این حین برید سراغ سس،
روغن زیتون رو در ماهیتابه ای بریزید و پیاز نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید
،وقتی بوش بلند شد ،سیر خرد شده رو اضافه کنید و وقتی بوی سیر بلند شد زنجبیل رنده
شده رو اضافه کنید ،حواستون به مرغ هم باشه و همش بزنید.برای پیاز و سیر و زنجبیل
3 دقیقه کافیه و بعد هلو رو به آن اضافه کنید و هم بزنید . پیاز حلقه شده رو به
مرغ  اضافه کنید و هم بزنید . شکر را به سس
اضافه کنید و  بعد ¼ پیمانه آب وبعد  سس سویا و هم بزنید .
کرفس و فلفل دلمه ای رو به مرغ اضافه کنید و هم
بزنید و سه دقیقه بذارید بپزه،نمی خوایم سبزیجات له بشه .
سس رو روی مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید و بذارید
کمی مزه ها به خورد هم بره و بعد از روی شعله بردارید و با برنج سفید سرو کنید .
من سس و مرغ رو همزمان با هم درست کردم که باعث
می شه در وقت صرفه جویی بشه ،ولی اگه بخواید می تونید اول سس رو درست کنید و کنار
بذارید و بعد مرغ رو ،در هر حال نباید سس رو هم زیاد حرارت بدید که هلو ها کامل له
بشه و سبزیجات داخل مرغ هم نباید له بشن .
من به خاطر این که شوهرم غذای شیرین دوست نداره  شکرکم ریختم و میشه گفت اگه شکر نریزید ،فقط یه
ته مزه ی بسیار کم شیرین وقتی هلو میاد زیر دندونت داره و چون مخلوطی از طعم های
مختلف و مواد معطر هست،شیرینی بدون شکر به سختی قابل حسه.  مال من هم کم شیرین بود و شوهرم خورد و دوست
داشت .
نوش جان / ارغوان 
 
نوش جون عزیزم
پاسخحذفمیگن رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون برای این پلوی خوش اب و رنگ شما سرودن عزیزم
خیلی ممنون عزیز دلم ،لطف داری شادی جون <3
حذفاین پلوت رو خیلی دوست دارم ، هر چند هنوز امتحانش نکردم ، اما حدس میزنم که خیلی عالی هست ، دستت درد نکنه
پاسخحذفخیلی ممنون عزیزم <3
حذفمن مزش رو دوست داشتم :-)