۱۳۹۳ آبان ۶, سه‌شنبه

چیز کیک هویج تک نفره



دوستان عزیزم ، این چیز کیک خیلی خوشمزه و خوش رنگه و نسبت به بقیه ی چیز کیک کم چرب تره و کوچیک و شیکه . بهتون توصیه می کنم حتما امتحانش کنید .


مواد لازم :

برای کراست

½ پیمانه پودر بیسکویت ( من از 6 عدد بیسکویت دایجستیو استفاده کردم )
کره آب شده 3 قاشق غذا خوری ( حدود 45 گرم کره ی آب نشده لازمه)
هویج ریز رنده شده 2 قاشق غذا خوری

برای مایه ی پنیری

شکر ½ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
زنجبیل ¼ قاشق چای خوری
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 230 گرم ( من از پنیر خامه ای کیبی استفاده کردم ولی شما از هر نوعی می تونید استفاده کنید) 
هویج ½ پیمانه ریز رنده شده ( در کل به 2 عدد هویج متوسط احتیاجه)


روش تهیه :

بیسکویت رو در دستگاه غذا ساز ریخته تا پودر بشه .
بیسکویت خرد شده ،هویج رنده شده و کره ی آی شده رو با هم مخلوط کنید .


قالب مافین رو چرب کره و از مخلوط به طور مساوی در هر قالب بریزید (در حد 2 قاشق چایخوری در هر کدام ) و با دست فشار بدید تا سفت بشه و در یخچال بذارید  تا خودش رو ببنده.


پنیر خامه ،شکر ، تخم مرغ ، وانیل و زنجبیل رو با همزن برقی بزنید تا کرمی بشه


و بعد هویج رنده شده رو اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید . 


و مایه رو به طور مساوی در قالب مافین  روی بیسکویت بریزید ( در حد 2 قاشق غذا خوری سرخالی در هر کدام )



 و در طبقه ی وسط  فر 180 درجه به مدت 18 تا 22 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد بپزید . و روی تور سیمی قرار بدید تا کاملا خنک بشه و به دمای محیط برسه


و بعد از داخل قالب در آورده و در یک طرف بزارید و روش رو بپوشونید وو برای 4-6 ساعت در یخچال بذارید و قبل از سرو در صورت دلخواه با خامه ی زده شده تزئین کنید .


*** می تونید این چیز کیک رو در قالب مینی مافین درست کنید که کوچکتر و شیک تر خواهد بود .
نوش جان /ارغوان



۶ نظر:

  1. به به چیز کیک نوش جونتون عزیزم من مافین و کیک هویج درست کردم میتونم خوشمزه بودنش رو حس کنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون ،جات خالی عزیزم . منم مافین و کیک با هویج دوست دارم ،خوشمزست

      حذف
  2. مثل همیشه خیلی جالب بود ارغوان جون , در واقع ٢ نوه چیز کیک گرم و سرد رو با هم تهیه کردی
    که من عشق اون قسمت گرمش هستم :)))))))
    نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون ،همیشه لطف دارید .
      این چیز کیک مثل کیک های یخچالی با پودر بیسکویت هستش که البته یه لایه ی باریک هستش و بعد در فر پخته می شه . منم چیز کیک هایی که تو فر پخته می شند رو بیشتر دوست دارم ،اینم خوب بود و کم چرب و بدون بن ماری هم خوب شد.

      حذف
  3. چقدر عااااالی ، هوس کردم سر صبحی ، اینطور تک نفره برای سروش هم خیلی بهتره ، خسته نباشی و نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ،جاتون خالی عزیزم . همین طوره این طوری سروش بهتره و حتی اگه تا قالب مینی مافین باشه شیک تر می شه و لقمه ای

      حذف