۱۳۹۴ آذر ۱۰, سه‌شنبه

موس انار و نارگیل



دوستان عزیزم ، ترکیب انار و نارگیل به طرز باورنکردنی خوشمزه می شه . این دسر در دسته ی دسر های سالم و کم کالری هستش و خیلی خوشگله و برای شب یلدا هم بسیار مناسبه .



مواد لازم

آب انار 2 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
عسل ¼ پیمانه
شیر نارگیل 2 پیمانه
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز مقداری
پودر نارگیل 4 قاشق غذا خوری
دانه ی انار 4 قاشق غذاخوری


روش تهیه

در ظرف متوسطی ¼  پیمانه آب انار رو بریزید و پودر ژلاتین رو روش بریزید و برای چند دقیقه بذارید ته نشین بشه و به اصطلاح شکفته بشه . بقیه ی آب انار رو با عسل در قابلمه ای بریزید و بذارید جوش بیاد و بعد به مخلوط ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل بشه . مخلوط رو به قابلمه برگردونید وهم بزنید و بذارید دوباره به جوش بیاد و از روی حرارت بردارید و بذارید خنک بشه و به دمای محیط برسه ، اگه از تو قابلمه داخل یه ظرف دیگه بریزید زودتر خنک می شه . بعد شیر نارگیل و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه ، حالا رنگ خوراکی رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ دلخواهتون برسید . اگه رنگ خوراکی رو اضافه نکنید رنگش صورتی چرک روشن مایل به قهوه ای خواهد بود که رنگ قشنگی نیست . مخلوط رو برای 30 تا 45 دقیقه تو یخچال بزارید تا کمی خنک بشه و کمی غلیظ بشه . بعد همش بزنید تا خوب مخلوط بشه و بعد در ظرف های سرو تک نفره  ریخته و برای 4 ساعت در یخچال بذارید تا کاملا خودش رو ببنده و بعد با پودر نارگیل و دانه های انار تزئینش کنید و سرد سرو کنید .



*** منظور از شیر نارگیل آب بیرنگ داخل نارگیل نیست و شیر نارگیل از فشردن گوشت نارگیل بدست میاد که غلیظ تر از شیره و پر از عطر و مزه ی نارگیل هستش . شیر نارگیل به صورت قوطی بسته بندی شده به فروش می رسه و می تونید از سوپرمارکت های بزرگ و لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید.

*** این دسر برای 4 نفر در نظر گرفته شده ولی از نظر من مقدار زیادی هستش و می شه در ظرف های کوچکتر برای 6 نفر هم سرو کرد .



نوش جان / ارغوان 

۱۰ نظر:

  1. به به خیلی خوشرنگ و یقینا , خوشمزه هست
    دست شما درد نکنه ارغوان جون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3 جاتون خالی عزیزم

      حذف
  2. خیلی دوستش داشتم اینو اناری هم که هست واویلا با نارگیل چه شود

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. من اصلا فکر نمی کردم که اینقدر خوشمزه بشه ، حسابی باهاش حال کردم . حتی شوهرم که اهل این چیزا نیست کلی خوشش اومد .

      حذف
  3. خیلیییی خوشمزه به نظر میرسه ، اگر موادش رو داشتم همین الان دست به کار میشدم ، دستت درد نکنه از دستور عالیت

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون ،خواهش می کنم :-*
      جاتون خالی رزیتا جونم <3 ما خیلی مزش رو دوست داشتم

      حذف
  4. چه خوشگله دوست جون :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون عزیزم <3 چشمات خوشگل می بینه

      حذف
  5. دوست عزيز من از اين پاكت ژلاتين كه عكسش را گذاشتين دارم هر بسته اي كه توشه واسه چند ليوان اب كافيه ؟ ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. این بستگی به دستورتون و نوع ژله داره می تونه برای 2 تا 3 لیوان آب کافی باشه .در این دسر بیشتر از یه بسته استفاده شده هر بسته در حد 2و 1/4 تا 2و 1/2 قاشق چایخوری هستش

      حذف