دوستان عزیزم این کیک خیلی خوشمزست و با این رنگ
و شکل برای روز سپندارمذگان یا ولنتاین بسیار مناسبه .
هر چند برای کادو دادن به
کسی که دوست دارید و گفتن دوستت دارم احتیاج به هیچ روز خاصی نیست . یادمون نره که
همیشه خیلی زود دیر می شه .
مواد لازم
برای کیک :
روغن مایع ½ پیمانه
شکر ½ پیمانه سر پر
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
*کاکائو 1 -2
قاشق غذا خوری
رنگ قرمز ژلی 1 قاشق غذا خوری
سرکه سفید 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد ¾ پیمانه
گردوی خرد شده ¼ پیمانه
برای لایه ی پنیری :
پنیر خامه ای 230 گرم
شکر1/4 پیمان
تخم مرغ 1 عدد
وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری
روش تهیه
قالب رو کاغذ روغنی بندازید
من از قالب 23*35 استفاده کردم ، شما می تونید
از قالب کوچکتر هم استفاده کنید و اگه ارتفاع کاتر تا ته کیک نمی رسه با چاقو از
کناره ی داخلیش تا ته برید و ببرید ، این طوری قلب هایی با ارتفاع بیشتر بدست
میارید والبته تعدا کمتر. اگه اصلا دوست ندارید به شکل قلب برش بزنید و همین طوربا
چاقو مربع می خواید ببرید می تونید از قالب 20 *20 استفاده کنید .
روغن مایع ، شکر، وانیل ، کاکائو ،نمک ، بیکینگ پودر، رنگ و سرکه رو دونه
دونه و پشت سر هم مخلوط کنید و هر بار با هم زن دستی هم بزنید .
تخم مرغ ها رو در
کاسه ی کوچکی کمی بزنید و بعد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه
. بعد آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد . از خمیر به اندازه
ی ¼ پیمانه ی سرخالی بردارید و کنار بذارید و بعد گردو خرد شده رو به بقیه خمیر
اضافه کنید و مخلوط کنید .
من به اون مقدار 1/4 پیمانه یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کردم فکر کردم اگه رقیق تر باشه بهتر می شه ولی اشتباه کردم شما این کار رو نکنید ! |
خمیر رو در قالب بریزید و صاف کنید ، سعی کنید به صورت
یکدست پخشش کنید تا ارتفاع یکسان داشته باشید .
پنیر و شکر وتخم مرغ و وانیل رو با هم زن برقی
بزنید تا مخلوط و یکدست بشه . مایه ی پنیررو روی خمیر کیک بریزید و به آرامی پخشش
کنید تا همه ی سطح رو به صورت یکدست بگیره .
حالا با قاشق از خمیر کیک که کنار
گذاشتید روی لایه ی پنیری بریزید به صورتی که خطوطی روش ایجاد کنه
رقیق کردن خمیر کیک باعث شد که زیاد پخش بشه و بیشتر روی لایه ی پنیر رو بگیره |
بعد با خلال
دندون یا نوک چاقو حرکات دورانی انجام بدید تا طرح هایی روش ایجاد بشه و به صورت
مرمری در بیاد .
قالب رو برای 20 – 30 دقیقه در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده بذارید
تا خلال دندون از داخلش تمیز در بیاد . بعد از این که از فر در آوردید برای 10
دقیقه با قالب روی تور سیمی قرار بدید و بعد از قالب در آورده و روی تور سیمی قرار
بدید تا کاملا خنک بشه و بعد قالب بزنید .
من با این سایز که می بینید 10 تا قلب
داشتم و 2 تا قلب هم با قالب کوچکتر و تکه هایی که دیگه قابل قالب زدن نبودند که البته مقداریش هم در حین کار خورده شده و در عکس نیست !
این کیک رو در ظرف در بسته در یخچال قرار بدید و
طوری بذارید که روی هم نباشند .
نوش جان / ارغوان
به به مثل همیشه عالی ارغوان جون , نوش جونتون باشه
پاسخحذفسلام.من تازه سایت شما رو پیدا کردم. از گشت و گذار توش خسته نمیشم.خیلی کارهاتون عالیه.
پاسخحذفلطف دارید نیلوفر جان ❤
حذفسلام. دیگه پست نمیذاری؟
پاسخحذفسلام دوست عزیز که اسمتون رو نمی دونم ، متاسفانه انگیزم رو برای این کار از دست دادم ولی چندین کار قدیمی دارم که هنوز حوصله نکردم بذارمشون ولی کم کم می ذارم
حذف