مواد لازم برای 2 نفر :
سیب زمینی 2 عدد درشتمیگوی کوچک پوست گرفته و پاک شده 250 گرم یا دو مشت پر
پیاز کوچک مکعبی ریز خرد شده 1 عدد
قارچ 6 عدد متوسط خرد شده
گیشنیز خرد شده یک مشت پر (می تونید از هر سبزی دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید ، دستور اصلی فرانسوی از شوید استفاده کرده بود که من ترجیح دادم به جاش از گیشنیز که معطر هستش استفاده کنم)
آرد 2 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
شیر تقریبا 1.5 لیوان
• این مقادیر تقریبی و دل خواه هستند و بنا به سلیقه و ذائقه ی خودتون می تونید تغیرش بدید .
طرز تهیه :
سیب زمینی ها رو خوب بشورید و خشکشون کنید و داخل آلومینیوم فویل بپیچید و در طبقه ی اول فر 220 درجه ی سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت قرار بدید تا سیب زمینی ها کاملا پخته و نرم بشند (بعد از 30 دقیقه می تونید جهت سیب زمینی ها رو عوض کنید که هر دو طرفش خوب پخته بشه )کره و روغن مایع رو در ماهیتابه بریزید و پیاز رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه و بعد قارچ رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و زیر شعله رو کم نکنید که قارچ آب نندازه و بعد میگو رو اضافه کنید و هم بزنید و و بعد آرد رو اضافه کنید و هم بزنید وبعد شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گوله گوله نشه وبعد گیشنیز رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بزارید تا سس به غلظت دلخواه برسه
روی سیب زمینی های پخته شده با چاقو یک بعلاوه بزنید و با دست سیب زمینی رو باز کنید طوری که پوستش از پایین جدا نشده و سس میگو و قارچ رو داخلش بریزید و سرو کنید.
نوش جان / ارغوان
تبریک میگم ارغوان جون ...چه وبلاگ قشنگ و آرومی ، مثل خودت . موفق باشی عزیزم .
پاسخحذفخیلی ممنون مصی جانم <3 لطف داری عزیزم .امیدوارم شما هم همیشه سالم و شاد و موفق باشید .
حذفارغوان عزیز من خیلی وبلاگتون رو دوست دارم
پاسخحذفسلام مصی جان ، خیلی ممنون عزیزم ، لطف دارید <3
حذف