۱۳۹۳ خرداد ۱۰, شنبه

گل کلم با سس سفید و پنیر چدار و موزارلا


این گل کلم خوشمزه می تونه به عنوان یه شام یا پیش غذای خوشمزه یا در کنار غذاهای گوشتی سرو بشه.

طرز تهیه :


یک عدد گل کلم متوسط رو ساقه و برگ هاش رو بگیرید ( در حدود 700 گرم ) وبشورید و در قابلمه با آب و مقداری نمک بزارید تا کمی بپزه در حدود 15 تا 20 دقیقه ،گل کلم نباید خیلی بپزه چون وا میره .بعد برای درست کردن سس سفید دو قاشق کره و 1 قاشق روغن مایع رو توی قابلمه بریزید تا کره آب بشه و بعد دو قاشق غذا خوری سر صاف آرد بهش اضافه کنید و تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه ،بعد دو لیوان شیر رو آروم آروم در حالیکه هم می زنید به آرد و کره اضافه کنید ،خیلی مهمه که همش هم بزنید تا سس به غلظت برسه و گلوله نشه .بعد بهش نمک و فلفل و جوز هندی اضافه کنید و از روی حرارت بردارید ،لازم نیست سس خیلی غلیط بشه چون قراره یه بار دیگه هم حرارت ببینه به غلظت ماست خوبه،من بعد از این که سس از داغی افتاد یه تخم مرغ رو زدم و به سس اضافه کردم که این اختیاری ولی باعث میشه که سس در هنگام برشته شدن رنگ قشنگ تری بگیره . گل کلم رو در ظرفی که می شه در فربزارید قرار بدید و سس رو روش بریزید به طوری که اول بین فاصله ی گل ها بریزید و بعد روش و روی اون رو پنیر چدار و موزارلای رنده شده بریزید و برای 20 دقیقه یا تا زمانی که روش طلایی بشه تو فر بزارید ،اگه دیدید روش طلایی نشده ،شعله ی بالا رو روشن کنید ،تا کاملا روش طلایی بشه.
نوش جان
/ ارغوان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر