دوستان این غذا خیلی خوشمزست و خیلی به ما مزه
داد ، بهتون پیشنهاد می کنم که درستش کنید و مثل ما از خوردنش لذت ببرید . این
گوشت قلقلی ها برای افطار هم می تونه گزینه ی مناسبی باشه . می تونید با نون یا با برنج یا ماکارونی به همراه یه سس گوجه فرنگی
خوشمزه بخورید .
باقالا در داخل این غذا وجود نداره و صرفا به دلیل علاقه ی شخصی و برای تزئین گذاشتمش ! |
مواد لازم : (برای 4 تا 5 نفر )
گوشت چرخ کرده 500 گرم
کدو 1 عدد متوسط
هویج 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه ی شامل پودر سیر ،دارچین و
پودر زیره ی سبز ، پاپریکا ( میتونید از هر ادویه ای که دوست دارید
استفاده کنید ، منم از مقدار زیادی استفاده نکردم به طوری که مزه ی هیچ کدومشون
غالب نبود )
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
آرد مقداری برای غلتاندن گوشت های قلقلی در آن
روغن سرخ کردنی
![]() |
اون تره فرنگی که تو عکس می بینید هیچ نقشی در این غذا نداره و من برای سوپ ازش استفاده کردم ! |
روش تهیه :
کدو ، هویج و پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید
در ماهیتابه ای 2 قاشق روغن زیتون بریزید و سبزیجات رنده شده رو توش بریزید و
روی حرارت متوسط بزارید
تا نرم بشند و
آبشون گرفته بشه و بعد کنارش بزارید تا کاملا خنک بشه .
در کاسه ای گوشت چرخ کرده ،جعفری ،سبزیجات خنک
شده و نمک و فلفل و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید
خوب ورز بدید تا مخلوط یکدستی
بدست بیارید .
مخلوط گوشت رو به صورت گلوله هایی در بیارید . من با این مقدار 35
عدد گوشت قلقلی داشتم که البته اندازش بسته به خودتون داره .
روغن رو بزارید داغ بشه و گوشت قلقلی ها رو تو
آرد بغلتونید .
این کار رو اول برای تمام گلوله ها انجام بدید و بعد در روغن
بندازیدشون تا آرد رطوبت رو جذب کنه و کامل جذب گلوله ها بشه . گلوله ها رو قبل ازاین
که تو روغن بندازید ،تکون بدید که آرد
اضافیش گرفته بشه . روغن باید کاملا داغ باشه . گلوله ها رو در روغن غوطه ور کنید
و زیرو روشون کنید تا همه ی قسمت هاش کاملا سرخ بشه و بعد از روغن در بیارید و روی
دستمال جدب روغن بزارید تا روغن اضافش گرفته بشه و آماده ی سرو شه.
·
می تونید این گوشت قلقلی های خوشمزه رو با نون
،برنج یا ماکارونی بخورید .
·
می تونید یه سس گوجه فرنگی خوشمزه
با گوجه فرنگی های پوست و تخم گرفته به همراه
پودرسیر و آویشن و رزماری و مقدار کمی شکر درست کنید و نوش جان کنید .
*این دستور رو از یه مجله ی آشپزی عربی یاد گرفتم .
نوش جان / ارغوان
عالي به نظر ميرسه
پاسخحذفخیلی ممنون فرناز جان . خوشمزه بود ، جاتون خالی عزیزم
حذفارغوان یعنی به معنای واقعی کلمه عاشقش شدم
پاسخحذفاین عکس با ماکارونی دیگه خیلی خداست...چقدرررررررر دوستش دارمممممم میخووواااااااممممم همین الان
خیلی ممنون شادی جون <3 ، جات خیلی خالی عزیزم . به ما خیلی چسبید
حذفمن هم خیلی کله گنجشکی دوست دارم
پاسخحذفپسرم بدتر از من , از بچگی علاقه داشت و چون زیاد غذا خور نبود همش واسه اینکه چیزی به خوردش بدم به قول خودش براش توپی درست میکردم حالا چه با گوش چرخی چه با مرغ :))
دست گلت درد نکنه
خیلی ممنون گیلدا جون <3
حذفمنم خیلی دوست دارم و خوشبختانه مورد تایید شوهرم هم قرار گرفت . خوبه باید یه جوری بچه های بد غذا رو تشویق به خوردن کرد .
با سلیقه ی خوشگل ، چقدر همشون یکدست و تمیز دراومده ، حتما درستش میکنم ، معلومه که خیلی خوشمزست ، دسسستت درد نکنه و نوش جونتون عزیزم
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ، لطف دارید عزیزم <3
حذفجاتون خالی ، خوشمزه شده بود . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید . از همین الان نوش جونتون
خیلی عالی شده ارغوان عزیزم نوش جان منم عاشق قلقلیم <3
پاسخحذفخیلی ممنون پگاه جون <3 قلقلی خیلی هوادار پیدا کرده :-)
حذفaliyeeeeeeeeeeeeeeeeeee mersi
پاسخحذفخواهش می کنم دوست عزیز ،ممنون
حذف