دوستان عزیزم ، بیسکاتی ها از محبوب ترین شیرینی
ها برای من هستند و با قهوه یا چای خیلی مزه می دند و ماندگاری بالایی دارند .
بیسکاتی باشه ، ترکیب کره ی بادام زمینی و شکلات هم باشه ، دیگه چه شود ! بهتون پیشنهاد می کنم امتحانش کنید . این بیسکاتی به علت کره ی بادام زمینی که داره یه جورایی بافتش با بیسکاتی های سنتی متفاوته .
بیسکاتی باشه ، ترکیب کره ی بادام زمینی و شکلات هم باشه ، دیگه چه شود ! بهتون پیشنهاد می کنم امتحانش کنید . این بیسکاتی به علت کره ی بادام زمینی که داره یه جورایی بافتش با بیسکاتی های سنتی متفاوته .
این بیسکویت های خوشمزه در زبان ایتالیایی biscotti ) بیسکوتی به تلفظ ایتالیایی ) نامیده می شند که
به معنای دوبار پخته شده هستش ، یعنی بعد از پخت برش زده می شه و دوباره تو فر می ره تا کاملا خشک بشه ، این بیسکویت معمولا با قهوه سرو می شه .
مواد لازم :
کره ی بادام زمینی کرانچی ( با خرده ی بادام
زمینی ) ½ پیمانه
شکر قهوه ای ¼ پیمانه
شکر سفید ¼ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق غذا خوری
وانیل خالص ¼ قاشق چای خوری
آرد 1 و ½ پیمانه
بیکینگ پودر 1 و ½ قاشق چای خوری
چیپس شکلات یا چیپس کره ی بادام زمینی ¾ پیمانه
روش تهیه :
توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید .
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و الک کنید و
کنار بزارید .
کره ی بادام زمینی ، شکر قهوای و سفید رو با هم
زن برقی بزنید تا مخلوط و بشند
و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و بزنید تا کامل مخلوط و یکدست بشه
و بعد شیر و
وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا مخلوط بشه ،
همزن برقی رو کنار گذاشته و آرد رو کم
کم بهش اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید ،
حالا چیس شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا به طور یکنواخت در خمیر پخش بشه .
من خمیر رو دو قسمت کردم و به یکی چیپس شکلات و
به یکی دیگه چیپس کره ی بادام زمینی اضافه کردم .
خمیر رو به دوقسمت مساوی قسمت کنید و در سینی فر
به صورت مستطیلی به عرض 5 و طول 30 سانتی متر پهن کنید . خیلی مهمه که سعی کنید
وقتی پهنش می کنید عرضش یکسان بمونه .
در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیه
قرار بدید تا روش خشک بشه و زیررش طلایی بشه.
بعد از خارج کردن از فر برای 15
ذقیقه روی تور سیمی قرارش بدید تا خنک بشه
و بعد به صورت اوریب به تکه های 1.5
سانتی برش بزنید . تقریبا 24 تکه بدست میاد .
اگه دوست ندارید بیسکاتی کاملا خشک باشه لازم
نیست دوباره به فر برگردونید ولی من دوباره توی سینی چیدم و برای 12 دقیقه دیگه تو
فر گداشتم ، و در وسط کار بیسکاتی ها رو از اون رو کردم تا اون روش هم خشک بشه .
بعد از سرد شدن می تونید یه سرش رو در شکلات آب شده فروکنید و با کنجد یا هر مغز خرد شده ای تزئین کنید . من فقط اونایی رو که چیپس کره ی بادام زمینی داشت داخل شکلات زدم . روش کنجد پاشیدم .
بعد از سرد شدن می تونید یه سرش رو در شکلات آب شده فروکنید و با کنجد یا هر مغز خرد شده ای تزئین کنید . من فقط اونایی رو که چیپس کره ی بادام زمینی داشت داخل شکلات زدم . روش کنجد پاشیدم .
نوش جان / ارغوان
به به فکر کنم نشان لیاقت بیسکاتی رو باید به تو بدن :)
پاسخحذفخشکی اش مثل نون سوخاری میشه؟
خیلی بیسکاتی دوست دارم ، برای همین انواع مختلفش رو درست می کنم ، تازه 2 نوع دیگه هم با تغییر همون دستور سنتی درست کردم که هنوز نزاشتمشون . این بافتش با بیسکاتی سنتی متفاوته و به اندازه ی اون خشک نمی شه که به خاطر کره ی بادام زمینی هستش . خشکی بیسکاتی مثل نون سوخاری هست ولی بافتش متفاوته چون مثل نون سوخاری بافتش متخلخل نیست .
حذفاینجا یه کافی شاپ داریم اسمش کوستا هستش و پنج تا بیسکاتی رو تو یه بسته 10 درهم می ده که البته بیسکاتی کاملا سنتی با بادام و طعم پرتقال هستش . من هر وقت اونجا چای می گیریم یه بسته هم از اینا می گیرم که البته به گر ملاطی مال خونه نیست ولی قابل قبوله .
حذفنشان لیاقت خوردن بیسکاتی رو باید به من بدند :-)
با شادی جان موافقم ، از دید من هم نشان لیاقتش مال خودته :))) خیلی تمیز درآوردی و مثل همیشه خیلی قشنگ توضیح دادی ، نوش جونتون
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ، شما همیشه به من لطف دارید <3 جاتون خالی عزیزم
حذف