دوستان عزیزم ، من عاشق نارگیل هستم و انواع مختلف
شیرینی نارگیلی رو امتحان کردم ، و خب این خوشمزه ترین و ساده ترین شیرینی نارگیلی بود که خوردم .
این شیرینی از بیرون ترد و برشته و داخلش نرمه ووقتی که گاز می زنی انگار وارد بهشت شدی !
این شیرینی از بیرون ترد و برشته و داخلش نرمه ووقتی که گاز می زنی انگار وارد بهشت شدی !
درست کردن این شیرینی بسیار راحته و مواد اولیه
کمی نیاز داره . بهتون توصیه می کنم که حتما درستش کنید که اگه نکنید از دستتون
رفته .
من با چند بار تغییر دستور به ایده آلم رسیدم ، هرچند که بهترین ساده ترین راه بود !
قبلا یه شیرینی نارگیلی کمچرب و کم شیرین هم گذاشته بودم که می تین دستورش رو اینجا ببینید . البته این یکی خوشمزه تره !
قبلا یه شیرینی نارگیلی کمچرب و کم شیرین هم گذاشته بودم که می تین دستورش رو اینجا ببینید . البته این یکی خوشمزه تره !
مواد لازم :
پودر نارگیل 3 پیمانه + 2 قاشق غذا خوری ( 250 گرم )
شیر عسلی 1 قوطی بزرگ ( 395 گرمی )
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
پودر نارگیل اضافه برای پوشاندن گلوله های خمیر ½ تا ¾ پیمانه ( در حدود 65 گرم ، من همین طوری چشمی ریختم )
شیر عسلی ، شیر شیرین شده ی غلیط شده هستش که در ایران می توند با مارک الفجر در لوازم قنادی فروشی ها و بعضی سوپرمارکت ها تهیه کنید
روش تهیه :
وانیل رو با پودر نارگیل مخلوط کنید و شیر عسلی
رو روش بریزید و مخلوط کنید .
پودر نارگیل
اضافه رو در بشقاب گودی بریزید ، از خمیر گلوله هایی به اندازه ی گردو یا کوچکتر
بردارید و در پودر نارگیل اضاف بغلتانید
و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید
بزارید ( شیرینی ها تغیر حجم ناچیزی داره ، لازم نیست فاصله بدید )
و در طبقه ی
وسط فر 160 درجه ی سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه یا تا وقتی که زیرش
طلایی بشه قرار بدید و بعد شعله ی بالا رو روشن کنید تا روش هم طلایی و برشته بشه در حدود 5 دقیقه یا کمتر . وقنی شعله ی بالا رو
روشن می کنید باید حواستون بهش باشه چون خیلی زود می سوزه .
*** از این مقدار 30 عدد شیرینی به اندازه ی
گردو بدست آوردم . بهتره که سایز شیرینی ها رو کوچکتر نکنید چون ممکنه که خشک و سف بشه .
*** دوستان دمای فر ها با هم متفاوته پس بعد از
10 دقیقه حتما زیر شیرینی هاتون رو چک کنید چون ممکنه آماده شده باشه و یا حتی
ممکنه بیشتر از 15 دقیقه وقت ببره .
بعد از در آئردن از فر 5 دقیقه بذارید روی سینی
باشه و بعد به تور سیمی منتقل کنید تا خنک بشه و بعد از خوردنش لذت ببرید !
*** اگه دوست دارید شیرینی تون نرم نشه در ظرف
در بسته قرارش ندید .
***این شیرینی در حقیقت هیچ چیزی که احتیاج به
پخته شده داشته باشه نداره . هندی ها شیرینی دارند که بهش لدو ladoo می گند و به همین صورت هست فقط در آخر به جای در
فر گذاشتن 2 ساعت در یخچال می ذارند که خودش
رو ببنده و بعد می خورند . اصل لطف این شیرینی به ترد شدن و برشته شدن لایه ی
بیرونی اون هستش ولی برای دوستانی که فر ندارند مدل هندی هم می تونی مناسب باشه و
خب بسیار هم راحته .
جای همه ی دوستان بسیار خالی بود ، بسی مزه داد ! |
نوش جان / ارغوان
تفسیر جالبی بود ارغوان جون , نمیدنم تفسیر رو درست نوشتم یا نه ؟ :)))
پاسخحذفاینکه گفتی وارد بهشت می شویم ^_^
چون این شیرینی ها واقعا بهشتی شدن
آره گیلدا جون ، درست گفتید و واقعا هم همین طوربود <3 جاتون خالی عزیزم
حذفحتی شوهرم هم که اهل شیرینی خوردن نیست ، وقتی اولین گاز رو زد گفت هووووووم خیلی عالیه .
می دونید آدم وقتی توی یه کشور دیگه زندگی می کنه و از یه زبان دیگه استفاده می کنه ، کم کم به اون اصطلاحات عادت می کنی ، کم کم به اون زبان حتی فکر می کنه .
Every bite was like a little piece of heaven یعنی هر گاز مثل یه تیکه ای کوچولو از بهشت بود که خیلی اصطلاح رایجی هستش ولی خب من سعی کردم فارسی سازیش کنم و در نهایت شد انگار وارد بهشت شدی :-)
دقیقا همینجوره ارغوان جون
حذفو واسه همین هم چون واژههای قدیمی استفاده نمیشه فراموش میشه چه در صحبت چه در نوشتار , دقیقا مثل همین کامنت من
من هم کلی از اصطلاحات اینها رو چون زیاد میشنوم و میخونم همون تو مغزم میمونه
واقعا هر گازش ادمو میبره بهشت ...نارگیل و شیر عسلی به به
پاسخحذفجالبه چند روز پیش لادو رو دیدم البته اینجوری نوشته بود Laddu دستور کار راحتی داشت و بدون نیاز به فر بود
وسوسه شده بودم درستش کنم که گرفتار بیماری رایان شدم و پشت بندش خودم :(
خیلی ممنون شادی جون ، جات خالی عزیزم <3
حذفایشالا که هرچه زودتر حالت خوب بشه ، هرچند هیچی بد تر از بچه ی مریض نیست .
همون طور که می دونی رسم الخط هندی متفاوته و مثل ما وقتی که می خوایم فینگلیش بنویسم می تونیم برای اوو u یا oo استفاده کنیم ، برای همین به هر دو شکل می نویسنش . البته لدو انواع بسیار مختلفی داره که این یه مدلشه .
واقعا هم بهشتی شده ارغوان جان ، حتما شیرعسلی تهیه کردم درستش میکنم ، دستت درد نکنه بابت دستور خوبش ، نوووش جونتون باشه
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم <3 جاتون خالی عزیزم
حذفامیدوارم درست کنید و لذت ببرید ، از همین الان نوش جونتون