دوستان عزیزم ، این شیرینی خوشمزست و مناسبه نوروزه .
امیدوارم که درست کنید و در کنار عزیزانتون از
خوردنش لذت ببرید .
مواد لازم :
آرد 2 و ¼ پیمانه ( من 2 پیمانه برام کافی شد و بقیش رو اضافه نکردم ولی بستگی به جنس آردتون داره)
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
پودر بادام ¼ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره 120 گرم
پودر شکر ¾ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری سرپر
بادام پوست کنده ی کامل 35 عدد
پودر قند برای تزئین در صورت دلخواه
روش تهیه :
آرد ، بیکینینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید
و الک کنید و کنار بذارید .
کره و پودر شکر رو با هم زن برقی بزنید تا کرمی
بشه ،
بعد تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه
کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه ( حدودا 2 دقیقه )
و بعد رو غن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید
و بعد
پودر بادام رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه .
همزن برقی رو کنار بذارید و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی
که به دست نمی چسبه بدست بیاد . آرد رو کم کم اضافه کنید
ببخشید که عکس تار شده و من متوجه نشدم تا دوباره بگیرم ولی گذاشتمش تا ظاهر چربش رو ببینید ! |
چون ممکنه به آرد کمتری
احتیاج داشته باشید . خمیر این شیرینی حالت چرب داره که این حالت بعد از پخته شدن ار بین می ره .
از خمیر با اندازه ی گردوی کوچک بردارید طوری که
35 تا بشه .
خمیر رو گرد کنید و کف دستتون بازش کنید و 1 عدد بادام داخلش بذارید و ببندینش و گلولش کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید قرار بدید .
من بزرگتر گرفتم که 25 تا شده ولی برای پذیرایی کوچکتر شیک تره و
خوردنش راحت تره و خب تعداد بیشتری شیرینی بهتون می ده .
*** اگه بادام پوست کنده در دسترس ندارید ،
بادام با پوست رو 3 دقیقه بجوشونید و بعد
پوستش راحت با فشار دست در میاد .
سینی رو در طبقه ی وسط فر 170 درجه ی سانتی گراد
از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار بدید
، روی شیرینی ها کمی ترک می خوره و کمی پهن می شند .
بعد از این که از فر در
آوردید بزارید چند دقیقه رو سینی بمونه بعد روی تور سیمی بزارید تا کاملا خنک بشه
بعد با پودر قند تزئین کنید .
*** اگه دوست داشتید می تونید اسانس بادام هم بهش بزنید .
*** این شیرینی خوشمزه بود ، ولی شاید ترجیح می دادم بادومی تر باشه ، شاید برای دفعه ی بعد 3/4 پیمانه پودر بادام بریزم و مقدار آرد رو 1و 1/4 کنم .
نوش جان / ارغوان
شیرنی بادومی دوست میدارم م م م ^_^
پاسخحذفدستت درد نکنه ارغوان جون , اصولا وجود بدم رو تو شیرینی ها و کیکها خیلی دوست دارم , طعم خوبی بهشون میده
راستی نمیدونم من خطای دید دارم یا عکسهات بخاطر واتر مارکت جدید , کمی شفافیتش رو از دست داده ؟؟
خیلی ممنون گیلدا جون ، جاتون خالی <3
حذفهاها ، نه گیلدا جون این مربوط به واتر مارک نیست . این عکس ها قدیمیه و عکاس ناشی بوده :-) ولی نذاشته بودم دستور این شیرینی رو تا به حال و چون تازه گذاشتم از همون واتر مارک استفاده کردم
به به بادومی خوشمزه ...خوشمزه و کم شرین به نظر میاد
پاسخحذفنوش جونتون عزیزم
خیلی ممنون شادی جون ، جات خالی عزیزم <3
حذفآره خوشمزه و کم شیرین هستش ، کسی هم خواست می تونه پودر قند روش نریزه
ارغوان جون مثل همیشه عالی عزیزم .
پاسخحذفخیلی ممنون عارفه جون ، همیشه به من لطف دارید <3
حذفطعم بادوم رو تو کیک و شیرینی خیلی دوست دارم ، اینم که وسطش یه مغز هم داره ، دیگه چه شود ، دست گلت درد نکنه...
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم <3 جاتون خالی عزیزم :-*
حذف