دوستان عزیزم ، ترکیب کرنبری و پسته با پرتقال
همیشه یه طعم رویایی ایجاد می کنه.
این کوکی خیلی خوشمزه و خوش عطر و بسیار ترده و
ارزش امتحان کردن رو داره .
مواد لازم برای 60 عدد کوکی :
کره 160 گرم در دمای محیط
پودر شکر 100 گرم ( 1 پیمانه سرخالی )
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری
آرد 250 گرم ( 1و ¾ پیمانه کمی سرپر)
بیکینگ پودر 1 . ½ قاشق چایخوری
جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
نمک نوک کارد
کرنبری خرد شده 80 گرم ( 2/3 پیمانه سرپر )
پسته خردی شده
50 گرم ( ½ پیمانه سرپر )
برای شکر پرتقالی :
شکر 80 گرم ( ½ پیمانه سرخالی )
رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری
روش تهیه :
اول شکر پرتقالی رو درست کنید ، شکر رو با پوست
پرتقال رنده شده مخلوط کنید و کنار بذارید . بهتره که پوست پرتقال رو روی شکر رنده
کنید تا از همه ی اسانس استفاده کنید .
آرد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم
مخلوط کرده و الک کنید و کنار بذارید .
کره و پودر شکر رو با هم زن برقی بزنید تا کرمی
بشه ( حدود 3 دقیقه ) ،
بعد تخم مرغ ،وانیل و رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کنید و
1 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست بشه .
هم زن برقی رو کنار بذارید و نصف مخلوط آرد رو
اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه
.
بقیه ی آرد رو با پسته و کرنبری مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا
مخلوط بشه . نباید این خمیر رو زیاد مخلوط کنید یا ورز بدید .
به اندازه ی ½ قاشق غذا خوری از خمیر برداشته
گلوله کنید و در شکر پرتقالی بغلتونید
و در سینی فر که گاغذ روغنی انداختید با
فاصله 5 سانت بذارید
و گلوله ها رو با پشت
قاشق تخت کنید
و برای 15 دقیقه در طبقه ی
وسط فر 180 درجه ی از قبل گرم شده بپزید تا لبه هاش طلایی روشن بشه .
بعد از در
آوردن از فر برای 5 دقیقه از روی سینی حرکت ندید و بعد روی تور سیمی بذارید تا خنک
بشه .
*** می تونید به جای کرنبری از کشمش استفاده کنید .
*** می تونید اول همه ی خمیر رو گلوله کنید و بعد چند تا چند تا توی شکر پرتقالی بغلتونید . این طوری سریع تره و شکر هم کمتر به دستتون می چسبه.
نوش جان / ارغوان
به به عالیه این
پاسخحذفخیلی وقته دست به کوکی نشدم هوس کردم با چایی اینو بخورم بخصوص که پرتقالی هم هست
باید به جای کرنبری کشمش بریزم و درستش کنم نوش جون عزیزم
عکسهای پرتقالیش رو دوست میدارم همش رو
خیلی ممنون شادی جون ، جاتون خالی عزیزم <3
حذفکرنبری تو تهران بود ، حالا شاید یه وقت تو رشت هم پیدا شد ، از خشکبار فروشی ها
چشماتون قشنگ می بینه :-*
با اینکه اینجا کرنبری خیلی زیاده , ولی تا به حال بهشون کار نکردم
پاسخحذففقط ۱ بار آب میوه اونو خوردم :)))))))))
گذشته از این حرفها , ارغوان جون دلمون برات تنگ شده بود عزیزم , خوشحالم که باز کنار ما هستی و اون هم با ۱ دستور لذیذ
میدونی که من عاشق بو و مزه پرتقال تو شیرینی ها هستم ^_^
من کرنبری تازه رو دوست ندارم ، یه جور مزه ی گس داره ولی خشک شدش حسابی شیرینه
حذفخیلی ممنون گیلدا جون ، شما همیشه به من لطف دارید <3
جاتون خیلی خالی
چقدر عالی شده ارغوان جان ، پرتقال شکری حرف نداشت ، حتما باید امتحانش کنم ، عطرش تا اینجا هم اومد ، به به ، نوووش جونتون باشه
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ، لطف دارید <3
حذفاز همین الان نوش جونتون :-*