۱۳۹۴ خرداد ۱۱, دوشنبه

کوکی کرنبری و پرتقال


دوستان عزیزم ، ترکیب کرنبری و پسته با پرتقال همیشه یه طعم رویایی ایجاد می کنه.

این کوکی خیلی خوشمزه و خوش عطر و بسیار ترده و ارزش امتحان کردن رو داره .


مواد لازم برای 60 عدد کوکی :

کره 160 گرم در دمای محیط
پودر شکر 100 گرم ( 1 پیمانه سرخالی )
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری
آرد 250 گرم ( 1و ¾ پیمانه کمی سرپر)
بیکینگ پودر 1 . ½ قاشق چایخوری
جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
نمک نوک کارد
کرنبری خرد شده 80 گرم ( 2/3 پیمانه سرپر )
پسته خردی شده  50 گرم ( ½ پیمانه سرپر )

برای شکر پرتقالی :

شکر 80 گرم ( ½ پیمانه سرخالی )
رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوری


روش تهیه :



اول شکر پرتقالی رو درست کنید ، شکر رو با پوست پرتقال رنده شده مخلوط کنید و کنار بذارید . بهتره که پوست پرتقال رو روی شکر رنده کنید تا از همه ی اسانس استفاده کنید .


آرد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک کنید و کنار بذارید .
کره و پودر شکر رو با هم زن برقی بزنید تا کرمی بشه ( حدود 3 دقیقه ) ،


بعد تخم مرغ ،وانیل و رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کنید و 1 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست بشه .


 هم زن برقی رو کنار بذارید و نصف مخلوط آرد رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط  بشه .


بقیه ی آرد رو با پسته و کرنبری مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه . نباید این خمیر رو زیاد مخلوط کنید یا ورز بدید . 


 به اندازه ی ½ قاشق غذا خوری از خمیر برداشته گلوله کنید و در شکر پرتقالی بغلتونید


و در سینی فر که گاغذ روغنی انداختید با فاصله 5 سانت بذارید


 و گلوله ها رو با  پشت قاشق  تخت کنید


و برای 15 دقیقه در طبقه ی وسط فر 180 درجه ی از قبل گرم شده بپزید تا لبه هاش طلایی روشن بشه . 


بعد از در آوردن از فر برای 5 دقیقه از روی سینی حرکت ندید و بعد روی تور سیمی بذارید تا خنک بشه .


*** می تونید به جای کرنبری از کشمش استفاده کنید .
*** می تونید اول همه ی خمیر رو گلوله کنید و بعد چند تا چند تا توی شکر پرتقالی بغلتونید . این طوری سریع تره و شکر هم کمتر به دستتون می چسبه.


نوش جان / ارغوان



۶ نظر:

  1. به به عالیه این
    خیلی وقته دست به کوکی نشدم هوس کردم با چایی اینو بخورم بخصوص که پرتقالی هم هست
    باید به جای کرنبری کشمش بریزم و درستش کنم نوش جون عزیزم
    عکسهای پرتقالیش رو دوست میدارم همش رو

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون ، جاتون خالی عزیزم <3
      کرنبری تو تهران بود ، حالا شاید یه وقت تو رشت هم پیدا شد ، از خشکبار فروشی ها
      چشماتون قشنگ می بینه :-*

      حذف
  2. با اینکه اینجا کرنبری خیلی زیاده , ولی تا به حال بهشون کار نکردم
    فقط ۱ بار آب میوه اونو خوردم :)))))))))
    گذشته از این حرفها , ارغوان جون دلمون برات تنگ شده بود عزیزم , خوشحالم که باز کنار ما هستی و اون هم با ۱ دستور لذیذ
    میدونی که من عاشق بو و مزه پرتقال تو شیرینی ها هستم ^_^

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. من کرنبری تازه رو دوست ندارم ، یه جور مزه ی گس داره ولی خشک شدش حسابی شیرینه
      خیلی ممنون گیلدا جون ، شما همیشه به من لطف دارید <3
      جاتون خیلی خالی

      حذف
  3. چقدر عالی شده ارغوان جان ، پرتقال شکری حرف نداشت ، حتما باید امتحانش کنم ، عطرش تا اینجا هم اومد ، به به ، نوووش جونتون باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ، لطف دارید <3
      از همین الان نوش جونتون :-*

      حذف