۱۳۹۴ خرداد ۱۹, سه‌شنبه

کوکی چیزکیک نیویورکی


دوستان این کوکی خیلی خوشمزست و ظاهر قشنگ و متفاوتی داره .

 اگه مثل من به چیز کیک علاقه دارید این کوکی رو امتحان کنید . طعم لیمو  در این کوکی خیلی منحصر به فرد و عالیه و می تونه  در کنار قهوه یا چای برای صبحانه ، عصرونه و دسر مناسب باشه .



مواد لازم  برای 16 عدد کوکی :

بیسکویت دایجستیو پودر شده 1و ¼ پیمانه
آرد 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1و ½ قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
کره 100 گرم
شکر قهوه ای ¼ پیمانه سر پر فشرده
تخم مرغ درشت اعدد
وانیل 1 پینچ

برای قسمت پنیری :

85 گرم پنیر خامه ای ( من از 5 عدد مربع کیبی استفاده کردم )
شکر ¼ پیمانه
رنده ی پوست لیمو 2 قاشق چایخوری ( به هیچ وجه حذفش نکنید )
وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری
زرده ی تخم مرغ 1 عدد


روش تهیه :


در کاسه ای پودر بیسکویت ،آرد ،بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید . در کاسه ی دیگه ای کره و شکر رو با هم بزنید تا سبک بشه 


بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا کاملا یکدست بشه .


 بعد مخلوط پودر بیسکویت رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد ،


 خمیر رو تا وقتی که قسمت پنیری رو آماده می کنید در فریزر بذارید تا کمی خنک بشه .
در ظرف دیگه ای پنیر خامه ای و شکر رو با هم بزنید


بعد زرده ی تخم مرغ ، رنده ی پوست لیمو و وانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بذارید .


فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید . و در سینی فر کاغذ روغنی بندازید . از خمیر به اندازه ی یه گردو بردارید و گلوله کنید و با فاصله از هم در سینی فر بذارید ،


بعد با پشت قاشق غذا خوری اندازه گیری روی گلوله ها فشار بدید تا وسطش گود بشه و به شکل گل در بیاد . 


خمیر ترک می خوره نگران نباشید باید همین طور باشه . با قاشق از مخلوط بنیر در وسطشون بریزید و در طبقه ی وسط فر به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدید


 تا پنیر خودش رو ببنده و دور کوکی ها کمی طلایی بشه.


بعد از در آوردن از فر برای 5 دقیقه از روی سینی حرکتش ندید و بعد روی تور سیمی بذارید تا خنک بشه .


*** می تونید همون طوری بخورینش یا بذارید یخچال تا خنک بشه .


نوش جان / ارغوان


۶ نظر:

  1. ای خدا عجب موقعی من اینو دیدم وقت چای بعد ازظهره :((((
    چقدددرررررر دلم خواااااست
    نووووش جوووون هر کی خورده ما که فقط اب دهن قورت دادیم :(

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون عزیز دلم ، جاتون خالی . مدت هاست که خورده شده .
      من خودم چایم رو با خرما خردم ! کوکی در کار نیست ! البته یه کیک شکلاتی تو فریز دارم که روم نمی شه روزی یه تیکه بیشتر ازش بخورم !

      حذف
  2. شادی جون , الان دقیقا همین واسه من پیش اومده , ساعت ۴/۳۰ بعد از ظهر و زمان صرف چایی و این کوکی ها
    ارغوان جون , طبق معمول یک رسپت زیبا رو انجام دادی
    و همونجور که گفتم عاشق اینجور شکلهای نامرتب و غیر گرد و مربع هستم ^_^

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خودم هم دلم می خواست یکیش اینجا بود ولی متاسفانه عکس ها قدیمیه و کوکی در کار نیست ! در هر حال وقتی خوردیمش خوشمزه بود ، جاتون خالی گیلدا جون
      خیلی ممنون گیلدا جون ، لطف دارید <3

      حذف
  3. چقدر دستور راحتیه.واقعا ممنون عزیزم از این دستور خوب

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم هلیا جان ، امیدوارم که مورد استفادتون قرار بگیره <3

      حذف