۱۳۹۴ مهر ۲۱, سه‌شنبه

شیرینی عسل آلمانی



دوستان عزیزم ، این شیرینی خیلی خوشمزه و خوش عطره  و هر کی خورده دوست داشته . بهتون پیشنهاد می کنم که حتما امتحانش کنید .



مواد لازم :

عسل ½ پیمانه
شکر ¼ پیمانه  ( اگه کم شیرین دوست دارید سر خالی بریزید )
کره 100 گرم
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
زنجبیل ¼ قاشق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال ½ قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 پیمانه


روش تهیه :

عسل رو با شکر مخلوط کنید و با هم زن برقی بزنید ، کره رو آب کنید و همون طور که گرمه به مخلوط عسل و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا دونه های شکر حل بشه .


بعد جوش شیرین ، زنجبیل ، رنده ی پوست پرتقال ، وانیل ، نمک و تخم مرغ رو اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید.


بعد هم زن برقی رو کنار گذاشته و آرد رو بهش اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر درست بشه ، خمیر چسبناکه .


خمیر رو به مدت 10 دقیقه در یخچال بذارید تا خودش رو ببنده و چسبناکیش از بین بره .
فر رو روی 180 درجه ی سانتیگراد روشن کنید و سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید .
از خمیر گلوله هایی به سایز دلخواه جدا کنید . من به اندازه ی بزرگتر از ماکادمیا  گلوله هام رو گرفتم که سایز کوچکی هستش و تقریبا به انذازه ی 1 قاشق چایخوری استاندار سر پر می شه .من با این سایز  54 تا شیرینی داشتم ، شما می تونید  اگه خواستید بزرگتر بگیرید .سینی رو در طبقه ی وسط فر به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که زیرش طلایی بشه بذارید  و بعد شعله ی بالا رو روشن کنید تا روشون هم رنگ بگیره و طلایی بشه . بافت این شیرینی نرم نیست ولی اگه شعله ی بالا رو روشن نکنید و زمانی که زیرش طلایی شد از فر در بیارید نرم تر خواهد بود . بعد از در آوردن از فر 5 دقیقه از روی سینی جابه جاش نکنید و بعد روی تور سیمی بذارید تا خنک بشه و بعد با قهوه یا چای میل کنید .


***اگه تو ایران هستید و از اون کاغذ روغنی های براق استفاده می کنید ، روی  کاغذ روغنی رو چرب کنید.
*** هرچی عسل مرغوب تری استفاده کنید ، شیرینی خوشمزه تری خواهید داشت .
*** شیرینی سنتی به مقدار 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل داره و پوست پرتقال و وانیل نداره که من خودم اضافه کردم .




نوش جان / ارغوان

۶ نظر:

  1. سلام دوست هنرمندم چندتا سوال دارم ک ممنون میشم راهنمایی کنی . 1 - جایگزینی برای جوش شیرین هست ؟ 2- سینی و با کره چرب کنیم؟ 3 - عسل و چطور رقیق کنیم که بشه هم زد ؟ 4 - کره باید خودش بهدما برسه یاروی شعله ذوب بشه . ممنونم از رسپی های هنرمندانت عزیز دلم .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام
      به جای جوش شیرین می تونید 2.5 تا 3 برابر مقدار ذکر شده از بیکینگ پودر استفاده کنید
      برای این شیرینی بهتره که از کاغذ روغنی استفاده کنید و اگه در ایران از کاغذ روغنی های براق استفاده می کنید روی کاغذ روغنی رو با قلمو روغن مایع بمالید
      عسل رو لازم نیست رقیق کنید با همون غلظتی که داره قابل هم زدن با هم زن برقی هستش ولی اگه عسل رو تو جای سرد یا یخپال گذاشتید که سفت شده می تونید کمی حرارتش بدید تا رون بشه
      کره رو باید ذوب کنید تا به حالت مایع در بیاد ف می تونید روی اجاق یا داخل مایکرویو این کار رو انجام بدید
      اگه عسلتون سفت و غلیظه می تونید با کره و شکر روی اجاق روی شعله ی کم بذارید تا کره آب بشه و شکر حل بشه ولی قبل ازاضافه کردن تخم مرغ باید بذارید تا کمی خنک بشه

      حذف
  2. به به , چه شیرینی های شده ارغوان جون , همینجور عکسهات عالی شدن
    عسل ترکیب خیلی خوبی میتونه باشه واسه شیرینی ها
    البته من هم واسه میگرنم ترجیح میدم که بدون زنجبیل امتحان کنم :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3 شما همیشه لطف دارید
      جاتون خالی ، واقعا خوشمزه بود . یکم زنجبیل با پرتقال خیلی خوب می شه

      حذف
  3. به به خوشمزه به نظر میرسه منم یه شیرینی عسلی درست کردم ترکیبش رو با زنجبیل باید امتحان کنم نوش جووون
    راستی من بازم یکی از عکسها رو بد می بینم نمی دونم چرا

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون <3
      نوش جونت باشه عزیزم ، احتمالا همه ی شیرینی های عسلی خوشمزه هستند . ترکیب زنجبیل با پرتقال عالی می شه .
      احتمالا همون مشکل فیلتر شکنه که درست لود نمی شه عکس ها

      حذف