۱۳۹۴ تیر ۱۶, سه‌شنبه

چیزکیک سمولینا



دوستان عزیزم ، اگه مثل من عاشق چیز کیک هستید این کیک رو امتحان کنید .

 این چیز کیک با بقیه ی چیز کیک ها متفاوته ، کراست نداره و روش پختش هم متفاوته واحتیاجی هم به روش بن ماری نداره  بافتی بین کیک و چیز کیک داره و خیلی هم  خوشمزست و گرم سرو می شه البته سردش هم خوشمزست ولی احتیاج نداره قبل از سرو داخل یخچال بره .




مواد لازم 
آرد سمولینا 1و ½ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
ماست کم چرب 5 قاشق غذاخوری
کشمش 2 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای 600 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
بادام پرک ¼ پیمانه سرپر


روش تهیه 

قالب کمر بندی 20 سانتی رو چرب کرده و تهش رو کاغذ روغنی بندازید .
روغن رو در قابلمه ای بریزید و بذارید روی گاز تا گرم بشه ، آرد سمولینا رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و برای 2 دقیقه تفت بدید


بعد ماست  و بعد  کشمش رو اضافه کنید و هم بزنید و برای 1 دقیقه دیگه تفت بدید


 و از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا از حرارت بیفته .
 در ظرفی پنیر خامه ای و شکر و بیکینگ پودر رو با هم زن برقی  بزنید تا یکدست بشه


 بعد تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه


بعد مخلوط سمولینا رو بهش اضافه کنید و با هم زن به هم زدن ادامه بدید تا خمیر یکدستی بدست بیاد .



خمیر رو در قالب بریزید و روش رو صاف کنید


 و بادام پرک رو روش بریزید و در طبقه ی وسط فر 170 درجه ی سانتی گراد از قبل گرم شده  به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد بپزید .


*** دمای فر ها متفاوت هستش و زمان پخت با توجه به نوع فر و قالب می تونه متفاوت باشه ، مثلا برای من زمان بیشتری برای پخت برد.
*** اگه خلال دندون تمیز بیرون اومد ولی روی کیک طلایی نشده شعله ی پایین رو خاموش کنید و شعله ی بالا رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه . باید بالا سرش وایسید چون خیلی سریع خواهد سوخت اگه حواستون پرت بشه !
بعد از در آوردن از فر برای 10 دقیه با قالب روی تور سیمی قرار بدید


 و بعد با لیستک یا کاردک کیک رو از جدار قالب جدا کنید و کمر بند قالب رئ باز کنید و کیک رو در بیارید و کاغذ روغنی رو از زیرش جدا کنید و روی تور سیمی بذارید تا خنک شدنش کامل بشه


 و بعد سرو کنید .

*** می تونید از apricot glaze  برای براق کردن سطح کیک استفاده کنید .



نوش جان / ارغوان


۸ نظر:

  1. این حرف نداشت مثل بقیه کارهات حتما امتحانش میکنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون لیلا جون ، لطف دارید عزیزم <3
      از همین الان نوش جونتون

      حذف
  2. خیلی از این خوشم اومد به به باید درست کنمش
    کشمش نریختی توش نه؟
    apricot glaze چی بیده؟ میشه به جای پنیر خامه ای ماسکارپونه استفاده کرد؟ هر چند من طعم پنیر خامه ای رو ترجیح میدم
    نوش جون عزیزم حتما امتحان خواهم کرد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون <3 از همین الان نوش جونت
      چرا عزیزم کشمش ریختم ، هرچند که برام عجیب بود و کلا مشکوک بودم که آیا خوب می شه یا نه . توی دستور اصلی 1 قاشق غذاخوری بود که خب مقدار کمی هستش ولی اتفاقا خیلی خوشم اومد و مقدارش رو 2 قاشق غذا خوری کردم . اگه با چشم مسلح ( میکروسکپ تلسکوپ !) به کیک برش نخورده نگاه کنی می تونی 2 عدد کشمش رو مشاهده کنی . برای تکه ای که برش زدم اون ورش کشمش ها مشخص بود ولی چون من می خواستم این وری عکس بگیرم دقت نکردم که کشمش توش مشخص نیست .
      اپریکات گلیز هم در حقیقت همون مارمالاد زردآلو هستش که با مقداری آب گرمش می کنند و بعد صافش می کنند ، بسته بندی های آمادش هم در سوپرمات هست اینجا برند دکتر اوتکر که فقط باید گرمش کرد و روی کیک یا میوه های کیک مالید که هم براق می شه و هم باعث می شه پلاسیده نشده ، برای روی تارت های میوه ای هم خیلی خوبه .
      از پنیر ماسکارپونه می شه استفاده کرد بعلاوه ی 1 پینچ نمک ولی این کیک چون خودش روغن مایع داره ، ترجیح می دم که پنیرش کم چرب تر باشه .

      حذف
  3. خیلی جالب بود ارغوان جون
    من عاشق کیک پنیر گرم هستم
    و تا به حال به همچین دستور جالبی بر نخوردم
    در اولین فرصت باید برم سراغش ^_^

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3 جاتون خالی عزیزم <3
      امیدوارم درست کنید و لذت ببرید از همین الان نوش جونتون

      حذف
  4. خیلی هوس بر انگیزه.
    نوش جونت عزیزم

    پاسخحذف