۱۳۹۳ شهریور ۴, سه‌شنبه

کاسه های نانی پر شده با کرم کاسترد و میوه


دوستان عزیزم ،امروز براتون یه شیرینی خیلی خوشمزه و خوشگل آوردم که بسیار مناسب یه دورهمی عصرونه ی تابستونی هستش.

امیدوارم که درست کنید و در کنار عزیزان و دوستانتون از خوردنش لذت ببرید .

مواد لازم 

برای خمیر :

250 گرم آرد
½ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
شکر 30 گرم
شیر 145 گرم
1 عدد زرده ی تخم مرغ
30 گرم کره

برای کرم کاستارد :

شیر 2 پیمانه
پودر کاستارد 2 و ½ قاشق غذا خوری
شکر ½ پیمانه
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری

برای رویه میوه ای :

250 گرم میوه ی خرد شده
2 قاشق غذاخوری مارمالاد

روش تهیه :

همه ی مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و خمیر رو ورز بدید تا الاستیک بشه .


بعد کره رو اضافه کنید و ورز بدید تا کره به خورد خمیر بره و خمیر براق و نرم بشه .


خمیر رو در ظرفی بزارید و روش یه بعلاوه بزنید و روش رو با کیسه بپوشونید و در جای گرم بزارید تا حجمش دوبرابر بشه .تقریبا یک ساعت و نیم زمان می بره . 


در این حین کرم کاستاردتون رو درست کنید . من درست کردن این کرم کاستارد رو از عاطفه جون ازوبلاگ خوب خوشمزه خونه یاد گرفتم که جا داره ازشون تشکر کنم ،چون این دستور تخم مرغ کمی داره و بسیار عالی و لطیفه . دستور ایشون رو می تونید اینجا ببینید. 
نصف مقدار  شیر رو با شکر در قابلمه ای  روی حرارت می زاریم تا گرم بشه . باقی شیر سرد رو با پودر کاستارد مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا داخل شیر حل بشه ،بعد تخم مرغ رو اضافه می کینم  ( من سفیده ی اون تخم مرغی که زردش رو در خمیر استفاده کردم هم ریختم ) و هم می زنیم تا یکدست بشه و درآخر وانیل رو اضافه می کنیم . مخلوط روی گاز که گرم شد و شکر داخلش حل شد مخلوط کاستارد و تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا گوله گوله نشه و می زاریم به غلظت برسه و از رو حرارت بر می داریم . و در ظرفی می ریزیم و سطحش رو با سلفون می پوشونیم طوری که به طور کامل باهاش در تماس باشه وگرنه روش می بنده. و میزاریم تا خنک بشه.


وقتی خمیر حجمش دوبرابر شد


به 12 قسمت تقسیمش کنید و گردشون بکنید


 و روش رو بپوشونید و برای 20 دقیقه در داخل یخچال بزارید.


 قالب مافین رو چرب کنید و فر رو روی 180 درجه روشن کنید .هر گلوله ی خمیر رو به شکل دایره ای به قطر 8 سانت باز کنید


و در داخل قالب مافین بزارید و فشار بدید تا شکل کاسه به خودش بگیره .


از کرم کاسترد به اندازه ی 1 قاشق غذا خوری سرصاف داخل کاسه ها بریزید

من زیاد تر ریختم ، اگه کم تر بریزید جای بیشتری برای قرار گرفتن میوه ها باقی می مونه ولی پر کرم لذیذ تره !
و قالب رو در طبقه ی وسط  فر برای 15 -20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی بشه بزارید . بعد از این که از فر در آوردید بزارید روی تور سیمی خنک بشه .


و قبل از سرو میوه های خرد شده رو با مارمالاد مخلوط کنید و روش بریزید و با برگ نعنا تزئینش کنید .


این کار رو با فاصله از سرو انجام ندید چون مارمالاد باعث می شه میوه آب بندازه به خصوص برای میوه هایی مثل توت فرنگی که خیلی آب میندازند .
*** می تونید از هر میوه و مارمالادی که دوست دارید و در دسترستونه استفاده کنید ولی خب میوه های رنگ قرمز جلوه ی بیشتری پیدا می کنند ،مثل آلو ،گیلاس ،انگور قرمز بی دونه یا حتی شلیل شبرنگ.

نوش جان / ارغوان


۸ نظر:

  1. خیلی خوشگل شده عزیزم بافت نونی اش هم عالیه
    کرم کاسترد همینجوریش خوشمزه است چه برسه به اینکه توی این شیرینی خوشمزه قاطی شه
    دستت درد نکنه خوبیش اینه که هر میوه ای خواستی میشه بریزی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون <3
      آره بافت نونش خیلی عالی بود .داخلش نرم و پوک و بیرونش محکم بود .
      منم خیلی کرم کاستارد دوست دارم .

      حذف
  2. پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون لیلا جون <3 خواهش می کنم عزیزم

      حذف
  3. اون عکس آخری رو که دیدم باید بگم که : نوش جون نننننننننن
    ترکیب کاسترد رو با شیرینی ها خیلی دوست دارم , دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم فخیلی ممنون گیلدا جون <3
      منم خیلی کرم کاستارد دوست دارم

      حذف
  4. مثل همیشه کامل و تمیز ، واقعا نووووش جونتون عزیزم ، منم مثل گیلدا جونی عاشق کاستارد با شیرینی هستم ، یام یام

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ،شما همیشه به من لطف دارید عزیزم <3
      ظاهرا هممون به کرم کاستارد ارادت خاصی داریم :-)

      حذف