دوستان عزیزم این نوع حمص خیلی خوشمزست و بسیار
مناسب به عنوان پیش غذا و در کنار انواع غذاهاست
اگه طعم و عطر فلفل دلمه ای رو
دوست دارید حتما امتحانش کنید . من و شوهرم از حمص معمولی بیشتر دوست داشتیم .
مواد لازم برای 2 نفر :
کنسرو نخود ا قوطی
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد متوسط
سیر 1 حبه
ارده ¼ پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
لیموترش کوچک سبز 1 عدد
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند نوک کارد
آب جوش 2 تا 3 قاشق غذا خوری در صورت نیاز
مقداری گیشنیز ریز خرد شده برای تزئین
روش تهیه :
ارده رو با روغن زیتون در کاسه ای کوچکی مخلوط
کنید و کنار بزارید .
فلفل دلمه ای رو مکعبی خرد کنید و در ماهیتابه ای بدون روغن تفتش بدید
تا آبش گرفته بشه و پوستش برشته بشه . کنسرو نخود رو در سبدی خالی کنید و روش آب بگیرید و بزارید تا آبش بره . فلفل دلمه ای ، سیر ،نخود
،نمک و فلفل رو در دستگاه غذا ساز بریزید و بزارید تا کاملا خرد و کوچک بشه .
لازمه در این حین دستگاه رو متوقف کنید و ذراتی رو که به دیواره چسبیده به وسط
بیارید تا اونها هم خرد بشند . در حالیکه دستگاه روشنه آب لیمو ترش رو اضافه کنید
و ا دقیقه بزارید کار کنه و بعد دستگاه رو
خاموش کنید و باز ذرات که به دیواره چسبیده رو به مرکز بیارید و دوباره دستگاه رو
روشن کنید و مخلوط ارده و روغن زیتون رو
بهش اضافه کنید و بزارید که حمص یکدست و صاف بشه ، لازمه باز هم دستگاه رو خاموش
کنید و حمص به دیواره چسبیده رو به وسط بیارید . در آخر هم اگه خیلی سفت بود به
اندازه ی 2- 3 قاشق غذا خوری آب جوش اضافه کنید و بزارید کمی مخلوط بشه .
حمص حاضره ! در ظرفی بکشید و با
گیشنیز خرد شده تزئینش کنید .
نوش جان / ارغوان
با اکسپلورر موفق شدم
پاسخحذفدستت درد نکنه عزیزم..عکسهاش هم عالی شده با زمینه سفید
کنسرو نخود پخته شده هست؟ یا خام ...میشه جدا نخود پخت استفاده بشه و یا اگه خام هست نخود رو جدا خیس بدیم و مصرف کنیم؟
در کنار غذا میخورن مثلا مثل زیتون پرورده؟ یا با چیپس خورده میشه؟
خیلی ممنون عزیزم فلطف داری <3
حذفکنسرو نخود پخته عزیزم تو ایران هم هست و خب کار رو خیلی راحت می کنه و گرنه که باید نخود رو خیس کنی و بعد بپزی.
کلا یه پیش غذاست ولی در کنار انواع کباب با سیب زمینی سرخ کرده هم معمولا سروش می کنند . معمولا با نون می خورنش . با چیپس نون پیتا هم خیلی خوب می شه . استفاده از چیپس ترتیلا من در آوردی خودمه ولی خیلی خوشمزه می شه .
خیلی عالی هست ارغوان جون دستت درد نکنه عزيزم. من با لبو درست کردم به روش گوردن رمزی که خیلی خوشرنگ و خوش طعم شد. البته ما حمص را بیشتر با فينگر سالاد می خوریم و گاهی وقتها با فينگر پيتا به عنوان استارتر.
پاسخحذفخیلی ممنون عاطفه جون ، لطف دارید
حذفمن هنوز با لبو امتحان نکردم ولی دیدمش خیلی خوشرنگ می شه ولی می ترسم طعم شیرینش باعث بشه شوهرم نخوره . با کدو حلوایی رو هم دوست دارم امتحان کنم . کنار غذا های گوشتی خیلی خوب می شه گاهی جای پوره ی سیب زمینی ازش استفاده می کنم .
عالیه ارغوان خوشگلم ... منم عاشقشم ، نوش جونت باشه گلم
پاسخحذفخیلی ممنون پگاه جون <3 من کلا همه نوعش رو دوست دارم . جاتون خالی عزیزم
حذفتا به حال ١ بار بیشتر نخوردم , ولی برام لذیذ بود
پاسخحذفالبته اون هم نه با فلفل :))))
نوش جونتون عزیزم
نوش جونتون باشه گیلدا جون ، من کلا انواع مختلف حمص رو دوست دارم و چون عطر و طعم فلفل دلمه ای رو دوست دارم این خیلی بهم مزه دارد
حذفخیلی ممنون عزیزم ،جاتون خالی
چقدر جالبه دستورت عزیزم ، منم عطر و طعم فلفل دلمه ای قرمز رو خیلی دوست دارم ، حتما باید امتحانش کنم ، مطمئنن خیلی طعمش عالی شده ، نوش جونتون
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ، اکثر افراد خانواده ی ما تو ایران از فلفل دلمه ای بدشون میاد ، خدا رو شکر ،من و شوهرم دوست داریم . جاتون خالی عزیزم ،خوشمزه بود . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
حذف