دوستان عزیزم ، این دسر ، یه دسر سه لایه هستش که از یک
لایه کیک کاکائویی ،یک لایه نارگیلی و یک لایه شکلاتی تشکیل شده و واقعا خوشمزه
هستش .
به علاقمندان به نارگیل و شکلات توصیه می کنم که امتحانش کنند.
مواد لازم برای کیک کاکائویی :
آرد 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شکر ¾ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
شیر ½ پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شکر ¾ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
شیر ½ پیمانه
*** من برای درست کردن این دسر از قالب کمربندی 22 سانتی استفاده کردم که کاملا لب به
لب بود ،شما می تونید از قالب 24 سانتی هم استفاده کنید .
طرز تهیه :
قالب کمربندی رو چرب کنید و ته قالب رو کاغذ روغنی بندازید به طوری که کمی از
دیواره ی قالب رو هم بگیره .فر رو
روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید .
آرد ،بیکینگ پودر،نمک و کاکائو رو با هم مخلوط کرده ،الک کنید و کنار بزارید .
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی بزنید تا کمی حجمش زیاد بشه، بعد روغن رو اضافه کنید و بزنید و بعد شیر رو اضافه کنید ،همزن برقی رو کنار بزارید و مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه و در قالب بریزید
آرد ،بیکینگ پودر،نمک و کاکائو رو با هم مخلوط کرده ،الک کنید و کنار بزارید .
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن برقی بزنید تا کمی حجمش زیاد بشه، بعد روغن رو اضافه کنید و بزنید و بعد شیر رو اضافه کنید ،همزن برقی رو کنار بزارید و مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه و در قالب بریزید
و در طبقه ی وسط فر به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از
داخلش تمیز بیرون بیاد قرار بدید. قالب رو از فر در بیارید و روی تور سیمی قرار
بدید تا خنک بشه و در این زمان سراغ درست کردن لایه ی دوم برید .
*** برای درست کردن این کیک احتیاجی به همزن برقی نیست و بدون اون هم به خوبی جواب می ده ولی من از هم زن برقی استفاده کردم.
مواد لازم برای لایه ی نارگیلی :
پودر نارگیل 2 پیمانه
شکر ¾ پیمانه
آرد سمولینا 4 قاشق غذا خوری
شیر 2 پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
پودر نارگیل ،شکر ،آرد سمولینا رو با هم
مخلوط کنید و بعد روغن مایع و شیر رو هم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید .
مخلوط رو
در قابله ای بریزید و روی حرارت متوط بزارید وهم بزنید تا قوام بگیره (تقریبا 15
دقیقه) ،وانیل رو اضافه کنید وهم بزنید.
شعله رو خاموش کنید و بزارید کمی از حرارت بیفته
و بعد روی کیک بریزید و به مدت 1 ساعت در فریز قرار بدید .
بعد ازیکساعت قالب رو از فریز در آورده و
برای 6 ساعت در یخچال قرار بدید.
مواد لازم برای لایه ی شکلاتی :
شکلات شیری 100 گرم
شکلات تلخ 100 گرم
خامه 160 گرم
کره در صورت دلخواه بین 10 تا 30 گرم من از
15 گرم استفاده کردم و اگه اصلا استفاده نکنید هم مهم نیست.
روش تهیه :
شکلات رو تکه کنید وبه همراه خامه و کره در
ظرفی مقاوم به حرارت بریزید و روی بخار آب در حال جوش بزارید
تا به روش بن ماری آب
بشه و هم بزنید تا کاملا یکنواخت بشه
سپس روی لایه ی نارگیلی بریزید و صاف کنید و
در یخچال قرار بدید .
این دسر حتما بعد از کامل شدن سه لایه باید شب تا صبح در
یخچال بمونه و هرچی بیشتر بمونه بهتره و راحت تر می تونید تکش کنید .
بعد از شب تا صبح در یخچال موندن |
برای در آوردن دسر ابتدا با چاقو دسر رو از
جدار قالب جدا کنید و بعد کمر بند قالب رو باز کنید و دسر رو با یه کفگیرک
پهن بلند کنید و کاغد روغنی زیرش رو جدا کنید و در ظرف سرو بزارید و روش رو با پودر
نارگیل یا پودر شکر یا شکلات سفید یا نارگیل درشت رنده شده تزئین کنید.
نوش جان / ارغوان
واااااااو ، چقدر عااالیه عزیزم ، اینم ترکیب نارگیل داره ، یام یام ، عاشقش شدم ...... نوش جونتون
پاسخحذفخیلی ممنون عزیزم ، خوشمزه بود جاتون خالی <3 ولی این قدیمیه خیلی رزیتا جون .قبلا تو فیسبوک هم گذاشته بودم ولی وارد وبلاگ نکرده بودم
حذفدسر زمان بری هست ولی مطمینم طعمش عالیه و به این زحمت می ارزه
پاسخحذفترکیب نارگیل و شکلات رو دوست دارم نوش جون
آره همین طوره زمان بره ! ببین عشق نارگیل با من چی کارا که نمی کنه !!!
حذفخوشمزه بود ،جات خالی عزیزم <3
خیلی مشتقات جالبی بود ارغوان جون
پاسخحذفو از طرفی اون نظم طبقاتیش هم خیلی مورد توجهم قرار گرفته
ترکیب خوشمزه ای بو گیلدا جون ،جاتون خالی
حذفطبقاتش چون کاملا سرد می شه ، به صورت منطم و جداست
Lotfan tarze tahaye cake tar ra begzarid mamnon
پاسخحذفهر وقت درست کنم می ذارم
حذفمنم عاشق نارگیل هستم در اولین فرصت درست میکنم و عکسش رو براتون میفرستم . ممنون از لطف شما
پاسخحذفمتاسفم که دیر جوابتون رو می دم ، امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید
حذفسلام ممنون از دستورات تک و خوشمزه اتون، به جای آرد سمولینا از آرد معمولی میشه استفاده کرد؟
پاسخحذفسلام مرضیه جان
حذفخواهش می کنم عزیزم . به جای آرد سمولینا در این دسر می تونید از نشاسته ی ذرت به همون مقدار استفاده کنید .