دوستان عزیزم ، این چیز کیک خیلی خوشمزه و خوش رنگه
و نسبت به بقیه ی چیز کیک کم چرب تره و کوچیک و شیکه . بهتون توصیه می کنم حتما
امتحانش کنید .
مواد لازم :
برای کراست
½ پیمانه پودر بیسکویت ( من از 6 عدد بیسکویت
دایجستیو استفاده کردم )
کره آب شده 3 قاشق غذا خوری ( حدود 45 گرم کره ی
آب نشده لازمه)
هویج ریز رنده شده 2 قاشق غذا خوری
برای مایه ی پنیری
شکر ½ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
زنجبیل ¼ قاشق چای خوری
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 230 گرم ( من از پنیر خامه ای کیبی استفاده کردم ولی شما از هر نوعی می تونید استفاده کنید)
هویج ½ پیمانه ریز رنده شده ( در کل به 2 عدد
هویج متوسط احتیاجه)
روش تهیه :
بیسکویت رو در دستگاه غذا ساز ریخته تا پودر بشه
.
بیسکویت خرد شده ،هویج رنده شده و کره ی آی شده
رو با هم مخلوط کنید .
قالب مافین رو چرب کره و از مخلوط به طور مساوی در هر قالب
بریزید (در حد 2 قاشق چایخوری در هر کدام ) و با دست فشار بدید تا سفت بشه و در
یخچال بذارید تا خودش رو ببنده.
پنیر خامه ،شکر ، تخم مرغ ، وانیل و زنجبیل رو
با همزن برقی بزنید تا کرمی بشه
و بعد هویج رنده شده رو اضافه کنید و با قاشق
مخلوط کنید .
و مایه رو به طور مساوی در قالب مافین روی بیسکویت بریزید ( در حد 2 قاشق غذا خوری
سرخالی در هر کدام )
و در طبقه ی وسط فر
180 درجه به مدت 18 تا 22 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون
بیاد بپزید . و روی تور سیمی قرار بدید تا کاملا خنک بشه و به دمای محیط برسه
و
بعد از داخل قالب در آورده و در یک طرف بزارید و روش رو بپوشونید وو برای 4-6 ساعت
در یخچال بذارید و قبل از سرو در صورت دلخواه با خامه ی زده شده تزئین کنید .
*** می تونید این چیز کیک رو در قالب مینی مافین
درست کنید که کوچکتر و شیک تر خواهد بود .
نوش جان /ارغوان
به به چیز کیک نوش جونتون عزیزم من مافین و کیک هویج درست کردم میتونم خوشمزه بودنش رو حس کنم
پاسخحذفخیلی ممنون شادی جون ،جات خالی عزیزم . منم مافین و کیک با هویج دوست دارم ،خوشمزست
حذفمثل همیشه خیلی جالب بود ارغوان جون , در واقع ٢ نوه چیز کیک گرم و سرد رو با هم تهیه کردی
پاسخحذفکه من عشق اون قسمت گرمش هستم :)))))))
نوش جونتون
خیلی ممنون گیلدا جون ،همیشه لطف دارید .
حذفاین چیز کیک مثل کیک های یخچالی با پودر بیسکویت هستش که البته یه لایه ی باریک هستش و بعد در فر پخته می شه . منم چیز کیک هایی که تو فر پخته می شند رو بیشتر دوست دارم ،اینم خوب بود و کم چرب و بدون بن ماری هم خوب شد.
چقدر عااااالی ، هوس کردم سر صبحی ، اینطور تک نفره برای سروش هم خیلی بهتره ، خسته نباشی و نوش جونتون
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ،جاتون خالی عزیزم . همین طوره این طوری سروش بهتره و حتی اگه تا قالب مینی مافین باشه شیک تر می شه و لقمه ای
حذف