دوستان عزیزم ، این شیرینی کم چرب و کم شیرین ،ساده و خوشمزه هستش و به هم زن برقی هم نیازی نداره و بسیار مناسب برای عید نوروزه.
و چون آرد هم نداره برای دوستانی که به
گلوتن گندم حساسیت دارند هم مناسبه ،اگه مثل من به نارگیل علاقه دارید ، حتما
امتحانش کنید .
مواد لازم :
پودر نارگیل 2 و ½ پیمانه
پودر شکر یا شکر دانه ریز ¾ پیمانه
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری ( دقت کنید حتما سر
صاف باشه )
تخم مرغ 1 عدد در حرارت محیط
شیر ¼ پیمانه
وانیل خالص 1/4 قاشق چایخوری
روش تهیه :
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و فر رو روی
180 درجه سانتی گراد روشن کنید .
پودر نارگیل و پودر شکر و بیکینگ پودر رو در
کاسه ای مخلوط کنید ،تخم مرغ رو با چگال بزنید و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم
بزنید و شیر رو هم بهش اضافه کنید و بعد به مخلوط نارگیل اضافه کنید و هم بزنید تا
با هم مخلوط بشه و حالت خمیری بگیره،
کمی از خمیر بردارید و در دستتون گلوله
کنید و در سینی فر بزارید ،این شیرینی
تغییر حجم نداره و می تونید کنار هم قرارشون بدید .
من گلوله های خودم رو بزرگتر
گرفتم که 35 عدد شد ولی اگه به اندازه ی ماکادمیا بگیرید در حد 45 -50 عدد می شه .
سپس در طبقه وسط فر قرار بدید تا روش ترک بخوره و طلایی بشه ،این که طلایی روشن
باشه یا برشته تر باشه به خودتون بستگی داره ،تقریبا 15 -20 دقیقه طول می کشه ،اگه
مثل من فرتون گازی حواستون باشه که زیرش نسوزه و وقتی زیرش طلایی شد می تونید شعله
ی بالا رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه ،البته این میل خودتونه من دوست دارم که
روش برشته باشه.
*** اگه شیرینی ها رو کوچکتر گرفتید طبیعتا زمان
پخت هم کمتر می شه .
*** این شیرینی بافت سفتی نداره ولی اگه کوچک تر درست کنید ترد تر می شه و
بهتره .
از اون شیرینی نارگیلی های سنتی خودمون خیلی دردسرش کمتره...منم پارسال با دستور شف طیبه یه چیزی نظیر این درست کرده بودم ولی تا اونجایی که یادمه فقط از سفیده تخم مرغ استفاده میشد ...خودم زیاد راضی نبودم ازش چون هم شیرینی اش زیاد بود و هم بعد از مدتی تو هوای مرطوب شمال رطوبتی شد و نم کشید و به نظرم اصلا مناسب عید نبود ...این به نظرم خوشمزه تر میاد...نوش جون
پاسخحذفخیلی ممنون عزیزم <3
حذفآره شادی جون خیلی درست کردنش راحته و کم چرب و کم شیرینه . ولی صبر کن به زودی دستور راحت ترین و خوشمزه ترین شیرینی نارگیلی رو می ذارم که اصلا دومی نداره ، اصلا از خوردنش روحم شاد شد !
نوش جونت ارغوان عزیزم خیلی عالی شده :*
پاسخحذفخیلی ممنون پگاه جون <3 لطف داری عزیزم <3
حذفبا اینکه با شیره نارگیل زیاد میونه ندارم ولی شیرینی نارگیلی خیلی دوست دارم
پاسخحذفدست گلت درد نکنه ارغوان جون
دستورات هم کاملا متفاوت و قبل توجه بود , مثل همیشه ^_^
خیلی ممنون گیلدا جون ، همیشه لطف دارید <3
حذفمن عاشق نارگیل و همه ی مشتقاتشم :-)
چه دستور خوب و راحتی ، منم عاشق نارگیل ، دیگه چه شود ، دست هنرمندت دردنکنه
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم <3
حذفآره خیلی راحته ، ولی یه دستور راحت تر و خوشمزه تر تو راهه ، که واقعا بهترین بود