دوستان عزیزم ، این اسکن خیلی مناسب ولنتاین
هستش و خوشمزست و درست کردنش آسونه .
امیدوارم که درست کنید و در کنار عزیزانتون
از خوردنش لذت ببرید و همیشه قلبتون سرشار از عشق باشه .
قبلا یه مدل دیگه اسکن گذاشته بودم که دستورش رو اینجا می تونید ببینید و توضیحاتی رو که در مورد اسکن داده بودم رو مطالعه کنید .
قبلا یه مدل دیگه اسکن گذاشته بودم که دستورش رو اینجا می تونید ببینید و توضیحاتی رو که در مورد اسکن داده بودم رو مطالعه کنید .
مواد لازم برای 12 عدد
آرد 1و ½ پیمانه
نشاسته ی ذرت 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 و ½ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
شکر 5 قاشق غذا خوری
کره ی سرد 85 گرم به مکعب های کوچک خرد شده
خامه ½ پیمانه
ماست ¼ پیمانه سرپر
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
توت فرنگی 3 عدد خرد شده
توت فرنگی درشت 6 عدد نصف شده و یک مثلث از وسطش
در آورده شده
روش تهیه :
قالب های مافین رو چرب کرده ، فر رو روی 200
درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، نشاسته ی ذرت رو
مخلوط کرده و الک کنید و شکر رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . کره ی سرد رو
با نوک انگشتانتون به خرد مخلوط آرد بدید
تا به صورت شن مانند دربیاد .
حالا ماست و خامه و وانیل رو با هم مخلوط کنید . در
وسط مخلوط آرد و کره یه گودال ایجاد کنید و مخلوط ماست رو داخلش بریزید
و با کارد
غذا خوری یا چپ استیک مخلوط کنید . منظور اینه که به آرامی و کم مخلوط کنید در حدی که رطوبت به خورد آرد
بره .
¼ قالب مافیین رو با خمیر پر کنید و بعد توت
فرنگی خرد شده رو روش بریزید و دوباره از بقیه ی خمیر روی توت فرنگی ها بزارید تا
اونا رو بپوشونه .
بعد روی هر عدد یک نصف توت فرنگی قرار بدید و توت فرنگی رو فشار
بدید .
قالب رو در طبقه ی وسط به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا اسکن ها طلایی بشه .
از فر در بیارید و برای 5 دقیقه روی تور سیمی قرار بدید و بعد از قالب در بیارید و روی تور سیمی بزارید تا خنک بشه .
*** اسکن ها کم شیرین هستند و می تونید با خامه ی شرین شده ی زده شده سروش کنید ، در این اسکن نمی شه از ایسیگ ساده ی پودر شکر و شیر استفاده کرد ،چون توت فرنگی آب می ندازه ولی می تونید برای تزئیینش از شکلات آب شده استفاده کنید ولی اون طوری شکل قلب ها مشخص نمی شه . من برای روی توت فرنگی ها بعد از خنک شدن از Apricot glaze استفاده کردم که براق بشه و چروک نشه.
نوش جان / ارغوان
وای خدای من چقدر عکسهاش خوشگل و زیبا شده
پاسخحذفچقدر دوست داشتنی هستن ادم دلش نمیاد بخوره <3
ولنتاینت هم پیشاپیش مبارک عزیزم
خیلی ممنون شادی جونم چشمات قشنگ می بینه <3
حذفمی شه گفت که تقریبا دیگه چیزی ازش باقی نمونه
ولنتاین شما هم مبارک باشه عزیزم <3
عالییییییییییییییییه.
پاسخحذفمن درست کردم خوشمزه شد.
به وبسایت ما هم سر بزنید. مطالب آشپزیش هر روز بروز میشه.
روزی 5 تا آشپزی میذاره که تو گوگل جست و جو کنید پیدا نمیکنید عینشو. مطالب امروزشو میذارم:
توت فرنگی های شکلاتی
اسموتی با شیر بادام
پنکیک با بلوبری
کوکی های صورتی
خوراک نودل با تن ماهی
صبحانه با موز و انگور
حتما سر بزنید. این نظر رو تایید کنید و به کسایی که میخوان آشپزی بین الملل رو یاد بگیرن کمک کنید.
http://www.nikoo.com/food
سلام خانم بیتا
حذففکر نمی کنم که درستش کرده باشید .لازم نیست برای تبلیغ کردن سایتتون بیاد بگید که چیزی رو درست کردید ! وبلاگ من کامنتاش تائید دار نیست !
حدس میزنم که خوشمزه شده باشه
پاسخحذفیکبار کیک با توتفرنگی دسرت کردم و خیلی خوشمزه و خوش عطر شده بود
و این مافنها کاملا مناسب این ایام شدن , دستت درد نکنه
ارغوان جون عکسهات بنظرم تغییر کرده هم رنگشون هم فرمشون , خیلی زیباتر شده
این واتر مارکت هم خیلی خیلی ایده خوبی هست , باید من هم پیدا کنم
خیلی ممنون .خوشمزه بود ، طعم کره کاملا محسوس و البته کم شیرین ، جاتون خالی گیلدا جون <3
حذفدر مورد عکس ها چشماتون قشنگ می بینه ، این جدید ترین کارمه ، خب شاید عکاسیم کمی بهتر شده ، به خصوص در مورد عکس های عمودی که معمولا نمی گرفتم ولی فکر می کنم چون بعد از مدت ها احساس کردم که دستم به کاری می ره و حسش رو دارم و حالم بهتره ، دیزاین عکس ها خوب شده و این که ننوشتن روی عکس و بدقواره نکردنش هم بسیار موثره . من با استفاده از یه سایت این واترمارک ها رو روی عکس انداختم که البته باید عکس ها رو آپلود و دانلود کنی که کار وقت گیریه و البته به زبان فارسی هم نمی تونی چیزی بنویسی ولی اگه نرم افزارش رو پیدا کنید ،خیلی خوبه
دستت درد نکنه عزیزم ، چه ایده ی خوبی برای ولنتاین ، چقدر رنگش چشم نواز و عشقولانه شده ، حتما که خیلی خوشمزه هم بوده ، نوش جونتون و روز عشق بر تو مبارک عزیزدلم :*
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم <3 چشماتون قشنگ می بینه . جاتون خالی بود عزیزم
حذفروز عشق برای شما هم مبارک باشه <3