لبو در این شیرینی جایگزین کره شده و این طوری
یه شیرینی کم چرب خوشرنگ با استفاده از یه رنگ دنده ی طبیعی داریم . این شیرینی می
تونه برای روز سپندارمذگان یا ولنتاین هم مناسب باشه
. بافت این شیرینی نرم و کلوچه ماننده .
مواد لازم :
آرد 1 و ¼ پیمانه
آرد سمولینا
¼ پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری سرخالی
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
شکر ¼ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
لبو پخته ی ریز رنده شده ¼ پیمانه فشرده
وانیل خالص ¼ قاشق
چایخوری سرخالی
چیپس شکلات سفید ¼ پیمانه سرپر
روش تهیه :
سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید .
در کاسه ای آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط
کنید و الک کنید و بعد آرد سمولینا رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار
بزارید .
تخم مرغ و شکر و روغن مایع و وانیل رو با هم زن برقی بزنید تا سفید بشه .
لبوی رنده شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید .
لبوی رنده شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید .
خمیر رو بین دو ورق کاغذ روغنی قرار بدید و با
وردنه به قطر نیم سانت بازش کنید
و بعد قالب بزنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و سینی رو در طبقه ی وسط فر 180 درجه ی سانتی گراد کمی از قبل گرم شده به مدت 8 دقیقه قرار بدید .
لبو وقتی حرارت می بینه رنگش رو کم کم از دست می ده ، پس رنگ شیرینی ها روشن تر خواهد شد . اگه زیاد تو فر بمونه رنگش به کرم چرک تبدیل می شه !
و بعد قالب بزنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و سینی رو در طبقه ی وسط فر 180 درجه ی سانتی گراد کمی از قبل گرم شده به مدت 8 دقیقه قرار بدید .
لبو وقتی حرارت می بینه رنگش رو کم کم از دست می ده ، پس رنگ شیرینی ها روشن تر خواهد شد . اگه زیاد تو فر بمونه رنگش به کرم چرک تبدیل می شه !
بعد از این که از فر در آوردید 2 دقیقه صبر کنید
و بعد روی تور سیمی بذارید تا خنک بشه .
نوش جان / ارغوان
من الان تو کف اون شیرینی هستم که گوشه لیوان مونده خخخخخ
پاسخحذفبندبازم هست ظاهرا هاهاها چطوری گذاشتی ؟؟
خیلی خوشگل شده و عکسهاشم زیباست ممنونم عزیزم ولی منظورت رو از اینکه گفتی لبو جایگزین کره شده نفهمیدم مادر جان
یعنی توی دستور کره بوده و تو به جاش لبو ریختی؟
خیلی ممنون شادی جون ، چشماتون قشنگ می بینه <3 شیرینی هم کمی بند بازی بلد بود ، به آرومی گذاشتمش اون بالا خودش وایستاد !!!
حذفمن لبو و جایگزین نکردم ولی در دستورها معمولا می شه از پوره ی میوه و سبزیجات برای کم کردن مقدار چربی استفاده کرد ، مثل کیک های سریع که باسس سیب یا انبه هستند . من یه بار هم کیک کدو حلوایی بدون روغن درست کردم .
خیلی جالب شده ارغوان جون , بنظر من رنگش از هر رنگ خوراکی زیباتر و جالبتره
پاسخحذفنوش جونتون باشه عزیزم
خیلی ممنون گیلدا جون <3
حذفواقعا لبو به همه چیز رنگ زیبایی می ده
رنگش رو خیلی دوست دارم ، چقدر چشم نوازه ، دستور خیلی خوبیه ، من تا حالا با لبو هیچ دستوری رو امتحان نکردم ، خیلی هم دوست دارما ، اما تا حالا نشده ، خلاصه که این کوکیهای تو منو بدجور به هوس انداخت :))))
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ، چشماتون قشنگ می بینه <3
حذفمن تا حالا چند تا چیز رو امتحان کردم ، البته لبوی پخته وقتی دوباره حرارت می بینه کم کم رنگش رو از دست می ده و برای زیاد تو فر موندن مناسب نیست باید با لبوی خام هم امتحان کنم .