دوستان عزیزم ، ترکیب کاکائو و کره ی بادام
زمینی بسیار عالی و خوشمزست ، اگه از دوستداران کره ی بادام زمینی هستید حتما این
شیرینی رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید .
درست کردن این شیرینی کمی وقت گیره ولی از نظر من ارزشش رو داره چون واقعا خوشمزست ، بافت این شیرینی خشک و بیسکویت مانند نیست ، البته به اندازه ی کلوچه هم نرم نیست و با اون مغز داخلش خیلی خواستنیه . این شیرینی یه جورایی آدم رو سورپرایز می کنه چون افراد انتظار اون مغز کره ی بادوم زمینی داخلش رو ندارند .
درست کردن این شیرینی کمی وقت گیره ولی از نظر من ارزشش رو داره چون واقعا خوشمزست ، بافت این شیرینی خشک و بیسکویت مانند نیست ، البته به اندازه ی کلوچه هم نرم نیست و با اون مغز داخلش خیلی خواستنیه . این شیرینی یه جورایی آدم رو سورپرایز می کنه چون افراد انتظار اون مغز کره ی بادوم زمینی داخلش رو ندارند .
مواد لازم
برای خمیر :
آرد 1و ½ پیمانه
جوش شیرین
½ قاشق چایخوری یا بیکینگ پودر 1 و ¼ قاشق چایخوری
نمک 1
پینچ
کاکائو ½ پیمانه
دارچین ¼ قاشق چایخوری
شکر سفید ½ پیمانه ( من 1/3 پیمانه ریختم )
شکر قهوه ای ½ پیمانه ( من 1/3 پیمانه
ریختم )
کره 100 گرم
تخم مرغ درشت 1 عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
کره ی بادام زمینی کرمی ¼ پیمانه
برای مغز داخل :
¾ پیمانه کره ی بادام زمینی کرمی
¾ پیمانه سرخالی پودر قند
وانیل نوک کارد
برای تزئین :
مقداری شکر
*** من از این مقدار مواد 24 عدد کوکی داشتم .
*** من از مقدار شکر دستور کم کردم چون دوست ندارم زیادی شیرین باشه و به نظرم با این اندازه ای که من ریختم کاملا خوب بود .
روش تهیه :
اول از همه بهتره که مغز داخل شیرینی ها رو درست
کنید . کره ی بادام زمینی و پودر قند و وانیل رو با هم زن برقی بزنید تا یکدست بشه
و در فریزر بزارید تا سرد بشه و خودش رو ببنده .
این کار کمک می کنه که راحت تر
بتونید مغز رو داخل خمیر قرار بدید . می تونید مخلوط رو به صورت 24 قسمت روس سینی
بزارید و بعد توی فریز بزارید این طوری زودتر سرد می شه و این که مشخصه چه مقدار
داخل هر شیرینی باید بره و آخرش اضافه
نمیاد ، مقدار مغز داخل هر شیرینی نسبتا زیاده. من چون نمی دونستم چند تا کوکی
خواهم داشت همین طوری 16 قسمت گذاشتم ولی کار شما راحته چون من همه ی تجربم رو در
اختیارتون قرار می دم .
آرد ،بیکینگ پودر ، نمک و کاکائو و دارچین رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بذارید .
شکر ها رو با کره با هم زن برقی بزنید تا سبک و پفکی بشه ،
بعد
کره ی بادام زمینی رو اضافه کنید و مخلوط کنید
و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه
کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه ،
بعد مخلوط آرد رو بهش اضافه کنید و
مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد .
خمیر این شیرینی قبل از پخت حالت خشک داره و این
برای این شیرینی طبیعی هستش ولی بعد از پخت اصلا خشک نیست و خرد نمی شه . این خشک
بودن باعث ایجاد همون ترک های روی شیرینی می شه ، البته خشک بودن خمیر کمی گذاشتن
مغز داخل خمیر رو سخت می کنه ،
*** بنابر این پیشنهاد من اینه که 2 قاشق غذا
خوری ماست به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید یا از اون ساده تر
این که مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و وقتی دیگه خمیر به دست
نچسبید ادامه ندید ولی من این کار رو نکردم چون حواسم پرت شد ولی تجربم رو به شما
می گم تا به مشکلی برنخورید .
توی
سینی فر کاغذ روغنی بندازید و فر رو روی
180 درجه سانتی گراد روشن کنید .
از خمیر گلوله هایی به اندازه ی گردو جدا کنید
که 24 عدد می شه .
اگه خواستید می تونید گلوله هاتون رو کوچکتر بگیرید و تعداد
بیشتری شیرینی داشته باشید . مغز داخل رو از فریز در بیارید .
گلوله رو در دستتون پهن کنید و از مغز داخلش
بذارید
و ببنید و دوباره گلولش کنید و در شکر بغلتونید و در سینی فر که کاغذ روغنی
انداختید بذارید و بعد با پشت قاشق کمی فشارش بدید تا پهن بشه تقریبا به ضخامت 1.3
سانت و بین شیرینی ها هم حدودا 4 سانت
فاصله بدید .
وقتی روی شیرینی ها فشار می دید مقداری ترک می خوری ولی نگران نباشید کره ی بادام زمینی از داخلش بیرون نمیاد .
به مدت 10 دقیقه بپزید و بعد که از فر در آوردید
چند دقیقه صبر کنید و بعد روی تور سیمی قرار بدبد تا کاملا خنک بشه .
نوش جان / ارغوان
شیرینیهای مغزدار رو خیلی دوست دارم ، دستت واقعا درد نکنه ، بادوم زمینی هم دوست دارم ، ترکیبش با شکلات چه شود ، خسته نباشی عزیزم و نوش جونتون
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ، جاتون خالی :-*
حذفمنم خیلی شیرینی مغز دار دوست دارم <3 هی می خوام اون شیرینی با مغز نارگیل رو که شما دستورش رو گذاشته بودید درست کنم ولی نوبتش نمی شه :-(
ترکیب کاکائو با کره ی بادوم زمینی و نارگیل هر دوشون عالی هستند و من خیلی دوست دارم
باید اعتراف کنم که عاشق شکلات و کیک و کوکی و شکلاتی هستم
پاسخحذفو همینجور عاشق کوکی های که به این صورت ترک میخوره
یا بهتر بگم ی جور تابو شکنی در پخت شیرینی ها که همش انتظار داریم صاف و چهار گوش در بیاد
واسه همین هم شیرینی ترک یا اسکار ..... از شیرینی های محبوب منه
حس میکنم که باید طعم لذیذ و خوبی داشته باشه ^_^
دستت درد نکنه عزیزم
خیلی ممنون گیلدا جون ، جاتتون حسابی خالی <3
حذفمنم خیلی از ظاهر ترک خوردش خوشم اومد ، البته مزش هم واقعا عالی بود
فقط وقتی معتاد شکلات و عاشق کره بادوم زمینی باشی میفهمی این شیرینی یعنی چی وااااییییی من میخوااااااااااام
پاسخحذفجات خالی عزیز دلم <3
حذف