۱۳۹۳ اسفند ۲۵, دوشنبه

بیسکویت لانکشیر


دوستان عزیزم این شیرینی خیلی خوشگل و خوشمزست و بسیار مناسب پذیرایی نوروز هستش و خوشبختانه درست کردنش سادست .


این شیرینی بافت ترد و بیسکویت مانندی داره که البته با قراردادن مربا بینش نرم می شه .
Lancashire  اسم  منطقه ای در شمال غرب انگلستان هستش ولی این که چرا این شیرینی به این نام خونده می شه رو نمی دونم ،چون این شیرینی در اعیاد در کشورهای عربی پخته می شه.


مواد لازم :

آرد 1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره 120 گرم در دمای محیط
پودر قند  ½ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد درشت در دمای محیط
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری


مارمالاد  ترجیحا قرمز رنگ ، پودر پسته و نارگیل


روش تهیه :

 آرد ، نشاسته و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید ، الک کنید و کنار بزارید .
در کاسه ی دیگه ای ، کره و پودر قند رو با هزن برقی بزنید تا کرمی بشه


و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط بشه .


بعد مخلوط آرد رو کم کم بهش اضافه کنید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبه داشته باشید . آرد رو یهو اضافه نکنید چون ممکنه به آرد کمتری نیاز داشته باشید .


سینی فر رو کاغد روغنی بندازید و فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید ،فر رو زودتر از 5 دقیقه قبل روشن نکنید .
از خمیر تکه هایی کوچکتر از گردو و بزرگتر از ماکادمیا بردارید و در دستتون گرد کنید و در سینی با کمی فاصله بچینید .


***از این مقدار مواد 64 گلوله خواهیم داشت ، که در نهایت 32 عدد شیرینی درست می شه .
سینی رو در طبقه ی وسط فر به مدت 10 دقیقه بزارید تا کمی پهن بشه و روش ترک بخوره و زیرش کمی رنگ بگیره .


بعد از این که از فر در آوردید بزارید چند دقیقه روی سینی بمونه


و بعد روی تور سیمی بزارید تا کاملا خنک بشه .


بعد پشت هر دونه رو به اندازه ی نصف قاشق چایخوری کوچک مارمالاد بذارید


 و یه دونه دیگه از بیسکویت ها رو روش بذارید و فشار بدید تا مارمالاد از بینش بیرون بزنه و بعد توی پودر نارگیل و یا پسته بغلتونید .


من نصفی رو در پودر پسته و نصف رو در پودر نارگیل غلتوندم . شیرینی ها رو در ظرف بچینید و نوش جان کنید .



*** می تونید از هر مارمالادی که دوست دارید استفاده کنید ، من از مارمالاد تمشک که طعم ترش و شیرینی داره استفاده کردم .
*** می تونید به جای مارمالاد از نوتلا استفاده کنید .
***می تونید شیرینی ها رو در ترافل های رنگی یا هر مغز خرد شده ی دیگه ای بغلتونید .
*** می تونید از آرد 1 قاشق غذا خوری کم کنید و به جاش کاکائو اضافه کنید یا با استفاده از رنگ خوراکی شیرینی های رنگی داشته باشید .


نوش جان / ارغوان






۶ نظر:

  1. خیلی لقمه ای و خوشگل شدن من میتونم یه 20 تاشو همزمان بخورم خخخخخ
    جای منم خالی کن

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جونم <3 جات خالی عزیزم ، واقعا خوشمزست
      کمتر از 3 تا راه نداره !!! :-)

      حذف
  2. چه جالب بود ارغوان جون , به خصوص اسمش :)
    اول که دیدم فکر کردم بیسکوییت روسی هست , شکلش شباهت به اون داشت
    امان از این انگلیسی ها و ساعت چای :D

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3
      من نتونستم تاریخچش رو پیدا کنم و مطمئن نیستم که واقعا همین طور تو انگلیس درست می شه یا نه ولی اسمش حداقل این طور نشون می ده :-)

      حذف
  3. خیلی نازن ، با وجود نشاسته ذرت درونش حدس میزنم چه بافت نرم و خوبی داره ، عالیه عزیزم ، دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ، جاتون خالی عزیزم <3 لطف دارید

      حذف