دوستان عزیز ، این شیرینی خیلی خوشمزس و با چای خیلی مزه می ده و درست کردنش بسیار ساده هستش. این شیرینی بافت کلوچه مانندی نداره و دندان گیر هستش.وجود شیر عسلی باعث می شه که این کوکی در کناره ها ترد و در داخل نرم تر باشه و عطر خوبی داشته باشه ،البته جو دوسر هم زیر دندون میاد و خیلی حس خوبی می ده.
مواد لازم:
کره 100 گرم در دمای محیط
شکر ¼ پیمانه
شیر عسلی ¼ پیمانه
آرد ½ پیمانه سر پر
بیکینگ پودر ¾ قاشق چایخوری استاندارد
جو دوسر پرک فوری 1 پیمانه سر پر
کشمش ½ پیمانه
دارچین ½ قاشق چایخوری
وانیل 1 پینچ در صورت دلخواه ( چون وجود شیر
عسلی عطر خوبی به شیرینی ها می ده و احتیاجی به وانیل نیست )
طرز تهیه :
در کاسه ای آرد ،بیکینگ پودر ،دارچین و جو دوسر
و کشمش رو با هم مخلوط کنید .
شکر و کره ی دمای محیط رو در ظرفی با هم زن
بزنید و تا کرمی بشه و بعد شیر عسلی رو اضافه کنید و سپس مخلوط آرد رو بهش اضافه کنید و مخلوط
کنید . از خمیر گلوله هایی بر دارید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و
با پشت قاشق کمی روش رو فشار بدید تا کمی پهن بشه و برای مدت 15 دقیقه در فر 180
درجه ی از قبل گرم شده قرار بدید . دوستان این شیرینی ها وقتی در فر
هستند خیلی نرم هستند منتظر سفت شدنش نباشید و از فر در بیارید و برای 10 دقیقه از
روی سینی حرکت ندید تا خنک بشه. این شیرینی ها با سرد شدن بافت سفت تری پیدا می
کنند.
نوش جان/ ارغوان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر